Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

stila maiņa.

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
Sveikas dāmas!
Šodien dzēru kafiju un domāju par to kā lai es izmainu savu stilu un savu izskatu. Visu laiku esmu ģērbusies tā sievišķīgi un vienkārši, līdz sapratu, ka man tas ir apnicis un gribu kaut ko mainīt. Sapratu arī to, ka mani šis sievišķīgais stils kā cilvēku neraksturo un, ka man šis stils pat nepatīk un nejūtos tajā ērti.
Man ļoti patīk tas saucamais "grunge style" un arī 'hipsteru' mode ir tuva dvēselei, kā arī es domāju, ka tas varētu būt tuvāks manai personībai un manam domāšanas stilam. Bet ir problēma - es nezinu, ko lai iesāku, kā lai es eju uz šo stilu, ko lai velku, pērku un kā kombinēju?
07.04.2012 17:32 |

Reitings 1565
Reģ: 29.01.2009
Tak pameklē google, gan jau viņiem ir kādas mājas lapas, kur vari pašpikot stiliņu. :)
07.04.2012 17:36 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pasērfo internetā meklējot visādus blogus, kur citiem ir šāds stils. Domāju, ka informācijas netrūkst. Sākumā var precīzi censties kopēt citus, pēc tam izveidosies pašai sava saprašana ko un kā vēlies vilkt un kombinēt.
Domāju, ka šo to var izdarīt jau ar esošo garderobi, piemēram, nopērkot tikai attiecīgā stila apavus, aksesuārus.
07.04.2012 18:00 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
notetovējies, sāc stiept ausis, ieliec degunā riņķus utt.
07.04.2012 18:04 |

10 gadi
Reitings 1079
Reģ: 25.04.2010
Jāmeklē internetā bildes.Atrodi kādu dziedātāju vai aktrisi,vai kādas citas profesijas pārstāvi,kurai ir līdzīgs stils kā tev gribētos,un sāc pētīt: kādas veida rotas viņa izvēlas,kādus apavus,kādas krāsas apģērbā utt.Pēc tam mēģini pati veikalos meklēt līdzīgas lietas,piemērīt un skatīties,kas no tā piestāv tev.Tā nebūtu muļķīga 1:1 kopēšana,bet tikai iedvesmošanās.
Pirms tam vēl pārskati jau savu esošo garderobi un izšķiro,kas no tās tev ļoti patīk,ko vēlies paturēt jaunajā stilā un ko vari pārveidot,lai tas atbilstu jaunajam stilam...
Veiksmi! :)
07.04.2012 18:08 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Apvainojos tikko. Bijušais mani pēdējo 2 nedēļu laikā sauc par hipsteri. Tikko diskusijas iespaidā pameklēju informāciju, fuj, es tāda neesmu!
Ja jāatbild uz jautājumiem, tad klausi vien meiteņu ieteikumus, atrodi internetā bildes un centies atkārtot, nevajadzētu būt nekam sarežģītam. No otras puses...vai stilam vajadzīgs nosaukums? Ģērb to, ko sirds kāro, un miers!
07.04.2012 18:12 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Man ar netīk hipsteru stils, visi vienādi izskatās.
07.04.2012 18:32 |

Reitings 464
@mikstais - varbūt beidz tupēt sieviešu forumos un rakstīt glupus komentārus, bet ej un dari kaut ko lietas labā, nevis čīksti tikai par to, ka meitenēm tu nepatīc.
______

Paldies par ieteikumiem, pemeklēšu kaut ko internetā.
Bet kā man pārkāpt to robežu un uzdrīkstēties kaut ko mainīt, jo mani māc bažas, par to, ko varbūt citi domās un kā tas būs?!
07.04.2012 18:47 |

10 gadi
Reitings 5929
Ja Tu uztraucies par to, ko citi padomās par Tavu stilu, tad tas nav Tavs stils... :)
07.04.2012 18:48 |

Reitings 1565
parfait, pilnībā piekrītu. Hipsteriem ir po, ko par viņiem domā.
07.04.2012 18:51 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
topmodele, nu te jau tev kaut kā pašai būs ar sevi jāstrādā. Padomā, kas tev ir svarīgāk - justies pašai labi, vai izpatikt citiem? Kā arī, kādēļ vispār vēlēties kādam izpatikt un kāda starpība, ko kāds par tevi domā? Ja tev tas viss ir svarīgi, tad gan var būt problēmas, jo tad tu nevarēsi atslābināties un pati izbaudīt savu jauno imidžu. Kā arī, tas var nozīmēt to, ka neesi tam piemērota, jo tie, kurus uztrauc citu viedoklis parasti arī nav spējīgi ļauties eksperimentiem stilā.
07.04.2012 18:53 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
100% piekrītu parfait.
Ja tas ir tavs stils un tu vēlies tāda būt,tad tev būtu jābūt pie vienas vietas,ko kaut kādi svešinieki par to domā.
07.04.2012 18:53 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
@mikstais - varbūt beidz tupēt sieviešu forumos un rakstīt glupus komentārus, bet ej un dari kaut ko lietas labā, nevis čīksti tikai par to, ka meitenēm tu nepatīc.

es esmu neglājams, nav jēga vairs
07.04.2012 18:54 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Karstviins, ojojoj kaa kljuudies. Hipsteriem tik ljooooti nav vienalga, ko par vinjiem domaa :D Vinjeim viss ir tajaa, kaa vinjus redz.
07.04.2012 19:36 |

Reitings 1565
Es domāju, runājot, par stilu. Nevis par uzvedību vai ko citu.
07.04.2012 19:39 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu bet vienjiem jau tas stils ir ljoti svariigs
07.04.2012 19:47 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Man šķiet, ka ir ļoti svarīgi ģērbties un izskatīties tā, kā tu jūties vislabāk, saskaņā ar savu būtību. Savulaik ģērbos tikai melnā un piekopu attiecīgu stilu, nu, īsta tumsas pavēlniece ar gariem, melniem matiem, spilgtu make-up utt. :) Tas bija tāds dzīves posms, kad tā jutos, un man likās pilnīgi dabiski un normāli izpaust to arī savā ārienē. To gadu laikā nācās dzirdēt visādus komentārus gan uz ielas, gan skolā, gan ģimenes lokā, bet kaut kā laidu to gar ausīm, jo biju ļoti pārliecināta par to, kas esmu, un bija loģiski tā arī ģērbties. Kaut kādā brīdī tas posms lēnām tā arī beidzās, un vēl pāris gadu laikā jau biju pilnīgi cits cilvēks :)

Vārdu sakot, manuprāt, nav nekādas jēgas ietekmēties no citiem cilvēkiem, katrs dzīvo tā, kā viņam ir ērtāk un foršāk - kāpēc lai Tu nevarētu veidot savu stilu pēc iekšējām sajūtām? Kāda starpība, kas ir modē, vai ko sabiedrība domā? Tu jau esi tas vienīgais cilvēks, kam ar sevi jāsadzīvo ikdienā un jāredz spogulī katru dienu - jācenšas, lai patiktu tas, ko redzi, un lai tas atbilstu Tavai būtībai! :)

Tā kā es teiktu - uz priekšu! Smelies iedvesmu no žurnāliem, blogiem, modes lapām un tad jau laiak gaitā sajutīsi, kas der tieši Tev!
07.04.2012 20:01 |

Reitings 5
Reģ: 29.01.2012
tieshaam taa ir tik liela probleema? tagad tachu hipiju stils ir tik ljoti izteikts, arii veikalos, taas piegrieztnes, kraasas, raksti... atliek vien staigaat un mekleet, kas no taa visa tev patiik. saucamais vintage veel nav gaisaa izkuupeejis bez peedaam. tachu neieteiktu tev tagad sapirkt daudz taadus apgjeerbus, izveeleeties tomeer taadas lietas, kuras vari sakombineet ar tagadeejaa stila apgjeerbu kaut nedaudz, lai viss tagadeejais netiktu baazts skapja dziljaakajaa stuurii ar domu " ataa,man tu vairaak nedereesi nekam" vai arii " ganjau es tevi kaadreiz veel izmantoshu" .. vajag mekleet labas iespeejas kombineeshanai , droshivien, ka ir shis tas,ko vareetu sakombineet ar vintage, jo vinjsh principaa ir arii taads mazliet sieviskiigs. piemeeram, es iedomaashos, ka tavaa vienkaarshajaa stilinjaa ir paaris shaadas lietas:
1) auduma bikses 2) paaris vienkaarshi dzemperiisi 3) kaada bluuze 4) viens klasisks kurpju paaris .. taam bikseem tu vari pieskanjot klaat visaadus rakstus, ja vinjas pashas ir melnas , klasiskas.. ja taas ir ar shauriem galiem un uz auguma izskataas pat nedaudz liidziigi dzinsa bikseem, tad tur no hipiju augsinaam vari kombineet ljoti daudz ko - ar rakstiem, bez rakstiem, shauru, platu utt. pie vienkaarshiem dzemeperiishiem , ja tie ir bez liekaam apdrukaam, klaat vareesi vilkt visaadas rakstainas, hipiju stila bikses + klasisko kurpju paari. un bluuze , ja tev ir balta, tad ir super, jo shobriid taa ir viena no lielajaam aktualitaateem - apvienota ar ko vien sirds kaaro. man jau personiigi patiik ar piespiileetiem, tumshi ziliem dzegingiem vai dzinsa bikseem. paaris vaardos - kombinee tagadeejo ar veelamo stilu normas robezhaas, biskin kko pateicu tev priekshaa kaa ieteikumus, noteikti pamekleee kaadus blogus, kuros ir visaadi hipiju outfiti.. neliec savas sieviskiigaas , vienkaarshaas lietinjas kaut kur prom, vinjas noteikti noderees! veiksmi tev! :)
08.04.2012 09:39 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
grunge- nopērc foršu ādas jauku!
hipster- nu hipster, tad jāseko līdzi jaunajām modes tēndencēm, pašpiko no tā paša lookbook.nu!
08.04.2012 10:06 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Vienkārši velc to, ko gribas un izskaties tā kā vēlies, viss. Es vispār neietilpstu nevienā "stila kategorijā", jo varu saģērbties ļoti sievišķīgi un nākamajā dienā arī parasti ar botām. Un vispār, Man bija taisnība - sāc staipīt ausis un aptetovējies. Tas tagad starp jauniešiem īpaši stilīgi un skaitās hipsterīgi.
08.04.2012 11:39 |

Reitings 464
Liels paldies par ieteikumiem, man noteikti noderēs un man ir apņemšanās doties nākam sestdien pa veikaliem. ;D

Bet, ja jums ir vēl kādi ieteikumi, go on. :)
08.04.2012 11:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits