tieshaam taa ir tik liela probleema? tagad tachu hipiju stils ir tik ljoti izteikts, arii veikalos, taas piegrieztnes, kraasas, raksti... atliek vien staigaat un mekleet, kas no taa visa tev patiik. saucamais vintage veel nav gaisaa izkuupeejis bez peedaam. tachu neieteiktu tev tagad sapirkt daudz taadus apgjeerbus, izveeleeties tomeer taadas lietas, kuras vari sakombineet ar tagadeejaa stila apgjeerbu kaut nedaudz, lai viss tagadeejais netiktu baazts skapja dziljaakajaa stuurii ar domu " ataa,man tu vairaak nedereesi nekam" vai arii " ganjau es tevi kaadreiz veel izmantoshu" .. vajag mekleet labas iespeejas kombineeshanai , droshivien, ka ir shis tas,ko vareetu sakombineet ar vintage, jo vinjsh principaa ir arii taads mazliet sieviskiigs. piemeeram, es iedomaashos, ka tavaa vienkaarshajaa stilinjaa ir paaris shaadas lietas:
1) auduma bikses 2) paaris vienkaarshi dzemperiisi 3) kaada bluuze 4) viens klasisks kurpju paaris .. taam bikseem tu vari pieskanjot klaat visaadus rakstus, ja vinjas pashas ir melnas , klasiskas.. ja taas ir ar shauriem galiem un uz auguma izskataas pat nedaudz liidziigi dzinsa bikseem, tad tur no hipiju augsinaam vari kombineet ljoti daudz ko - ar rakstiem, bez rakstiem, shauru, platu utt. pie vienkaarshiem dzemeperiishiem , ja tie ir bez liekaam apdrukaam, klaat vareesi vilkt visaadas rakstainas, hipiju stila bikses + klasisko kurpju paari. un bluuze , ja tev ir balta, tad ir super, jo shobriid taa ir viena no lielajaam aktualitaateem - apvienota ar ko vien sirds kaaro. man jau personiigi patiik ar piespiileetiem, tumshi ziliem dzegingiem vai dzinsa bikseem. paaris vaardos - kombinee tagadeejo ar veelamo stilu normas robezhaas, biskin kko pateicu tev priekshaa kaa ieteikumus, noteikti pamekleee kaadus blogus, kuros ir visaadi hipiju outfiti.. neliec savas sieviskiigaas , vienkaarshaas lietinjas kaut kur prom, vinjas noteikti noderees! veiksmi tev! :)