Vecāki un privātā dzīve

Reitings 11
Reģ: 06.04.2012
Man patīk dzīvot ar vecākiem, jo esmu nodrošināta un šeit pieradusi dzīvot, taču jau labu laiku domāju, ka es vēlos savu dzīvokli, savu dzīvi, jo te man tikpat kā nav privātās dzīves. Māte pārzina visas manas mantas un dažreiz liekas, ka viņai mērķis mani pieķert smēķējot vai palasīt manas sms un visādi citādi ielīst manā dzīvē. Priecājos, ka manas domas nevar izlasīt kā īsziņas. Tā ir visa mana privātā dzīve. C'mon, man ir 19 gadi. Vai visām tā ir? Arī jūsu vecāki mēdz ložņāt pa jūsu mantām un cenšas par visām varītēm saost, vai neesat pīpējušas vai neatnākat mājās iedzērušas utt.? Tas tik ļoti kaitina! :(
06.04.2012 23:45 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
expendition- Es saku,es palieku pie sava. Ja meitene dzīvo piem, ar savu draugu kopā pie vecākiem,tur nekas labs nesanāks! Vecākiem ir savi aizspriedumi un viss pārējais. Man jau tagad iedomājoties,ja piemēram,es dzīvotu kopā ar savu draugu pie viņa vecākiem,šermuļi metas..Es zinu vienu vīrieti kuram ir kaut kādi 36 gadi un viņš visu mūžu ir dzīvojis kopā ar mammu. Teikšu tā,pat uz ielas izskatās pēc zīdaiņa,piauguša vīrieša ādā!
08.04.2012 12:21 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Tieši tā - ne visiem ir šāds instinkts. Dažiem pilnīgi otrādi. Manam brālim ir 28 gadi un viņš kopā ar savu sievieti dzīvo pie vecākiem dzīvoklī. Es domāju, ka viņam štuks ir pilnīgi otrāds - viņš grib vecākus aizfīrēt dzīvot kaut kur citur tā, lai viņam ar sievu paliek vecāku dzīvoklis. Vot maita, grib atņemt man daļu no mantojuma :D
08.04.2012 12:23 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Tu esi stulba maita, ja dzīvoklī saskati tikai mantojumu.
08.04.2012 12:28 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
piemers..manam brackam nav nekads patstavibas/neatkaribas intinkts..labi justos ar savu beibi pavadot katru viikendu kopaa ar vecaakiem un dzivojot ar vinjiem...es esmu "melnaa aita",tad nu baazh aciis to,cik braalis gjimenisks,ka necenshas noskjirties no vecaakiem preteeji man... visa taa graushana panaak preteeju efektu
08.04.2012 13:18 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man tas šķiet pilnīgs absurds un bērnišķība no vecāku puses, un neko tādu savā
ģimenē pat iedomāties nevaru! respektējam viens otra privāto telpu, tāpat man nekad mūžā nekas par alkoholu vai kaut kādiem tusiņiem nav teikts.. ja tā būtu, es pateiktu pretī visu, ko domāju, tiešām.
08.04.2012 14:32 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Un ko tad tu vari domāt 19 gados dzīvojot vecākiem uz kakla un nākot pālī mājā? Bomzenes
08.04.2012 14:33 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Haha, es nedomāju, ka kādreiz piekritīšu kādam banditas komentāram, bet es tiešām nesaprotu, kā gan vecāki, kuri tevi uztur un kuru telpā tu atrodies, nedrīkst pat izteikt savu viedokli par pārrašanos nakts vidū alkohola reibumā? Ja man būtu bērni, man arī nekas tāds nepatiktu, un droši vien teiktu, ka ja grib dzerstīties un nākt kad ienāk prātā, tad lai dara to savā personīgajā dzīvoklī. :)
08.04.2012 14:36 |

Reitings 169
Reģ: 26.08.2010
Zane - Tava mamma precīzi tāda pati kā manējā.
Man ir 20 gadi, nevaru teikt, ka dzīvoju ar mammu, bet pa visām brīvdienām esmu pie mammas, kur, protams, man pašai ir sava istaba ar savām personīgajām mantām.
Kad dodos prom, vienmēr cenšos sakārtot savu istabu un mantas, bet vienmēr manā istabā tiek uzlabota mantu kārtība, pat atvilktnes un skapis sakārtots, lai gan tas nemaz neprasās.
Nezinu, varbūt to raksturot kā mammas pārāk "pedantisko"kārtību. Manuprāt, viņai šķiet, ka nekas cits tā nemāk kārtot māju, kā viņa. Tāpēc arī jaucas pa citu mantām, jo šķiet, ka viņa labāk sakārtos utt.. Zinu, ka tas nav aiz ļauna prāta, bet drīzāk, aiz vēlmes palīdzēt..
Pati vairs necenšos ar šo problēmu cīnīties, vienīgais - cenšos neglabāt nekādas privātās lietas savā istabā, visu tādu "slēpjamo" glabāju rokassomiņā, kuru vienmēr cenšos nēsāt līdzi. :)
08.04.2012 14:53 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Neizdevies joks - kordelia!
08.04.2012 15:53 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
izskatās,ka daudzi vecaki izturās pret bērniem pēc principa"mana māja-mani noteikumi,nepatīk -vacies!"..bet vai tad to..hmm teiksim-mitekli var saukt par mājām? Vai tad mājas nav tā vieta,kur visi dzīvojošie var justies un būt līdzvērtīgi un līdztiesīgi? Tad jau iznak,ka berniem(vienalga,cik veciem) jājūtas kā ciemos...dzivoklis/māja pieder mammai/tētim tatad viņa/as...tatad es te esmu tads kā ciemiņš...ja nebūs īpasniekiem pa pratam un neielaidīsies kompromisos,tad varu meklēt citu dzivesvietu? Interesanti..
08.04.2012 23:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits