Vai attieciibaam ir naakotne, taapeec ka vinjsh nav vairs miilsh...? Saakumaa vienmeer attieciibaas viens no otra kautreejaas, loti uztraucaas lai buuutu viss perfekti. Ar laiku tas viss paariet, nav vairs taada miiljuma un ztraukshanaas par savu izskatu tik shausmiigi kaa attieciibu saakumaa. Atceros kad saaku tikties ar savu draugu , katru reizi kad tikaamies uztraucos ko vilkshu muguraa un taa, gribeejaas visu laiku uzvilkt kaut ko citu, bet tagad vinjsh apmeeram zin visu manu garderobi un man iipashi neuztrauc tas ka man nav ko uzcilkt, jo vinjsh loti lab zin manu staavokli ka es nevaru atlauties pirkt sev lupatas. Ja redz ka man kurpes jau galiigi sapliisushas tad piedaavaa iet iepirkties un nopeerk jaunas. Viss ar laiku mainaas . Ja vinjsh nav vairs tik miiljsh tas nenoziimee ka vinjsh tevi nemiil, vnk taa miilestiiba ir mazliet savaadaaka. Es ar saveejo kopaa jau 4 gadus un mees kashkeejamies kaa suns ar kakji bet tas nenoziimee ka nemiilam viens otru. Nosaucam vienu otru par goviim un sabuchojamies un taa dziivojam taalaak. :d lai vai kaa es gribeeju pietureet to kautriibu un mulsumu attieciibaas, man kaut kaa neizdevaas. Saakumaa maneejais nekad nebrauca pie manis nenoskuvies bet tagad atbrauc un prasa dvieli, iet dushaa kaa savaas maajaas. Bet taa arii ir labaak, vismaz taa var iepaziit viens otru, buut pashiem par sevi un neko neteelot. Tad arii vajag aizdomaaties vai tu vari pacieat to visu vai nee, kaa vi jsh eed un chaapstina un vai tas nekriit tev uz nerviem un vai vispaar reczi ar vinju naakotni.