Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meklēju prakses vietu LIEPĀJĀ !

Reitings 2
Reģ: 06.04.2012
Sveiki! Esmu studente un studiju kursa ietvaros man nepieciešams iziet praksi, kas saistīta ar uzņēmumu vadīšanu. Prakse nepieciešama maijā. Vai Jūs nezināt kādu uzņēmumu Liepājā, kas labprāt pieņemtu praktikantu? Būšu atsaucīga un atbildīga palīdze ikdienas darbos.
Varbūt varat padalīties pieredzē, kur paši meklējāt līdzīgu prakses vietu? Pie kuriem uzņēmējiem es Liepājā varētu vērsties, lai atrastu prakses vietu?
Ļoti ceru uz Jūsu palīdzību!
06.04.2012 15:08 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Ieliec SS.lv sludinājumu, un pie darba piedāvājumiem izsūti savu CV un vēstuli, izstāstot, kas vēlies. Ar nosaukumu :par prakses vietu.
06.04.2012 15:21 |

Reitings 2
Reģ: 06.04.2012
Liels paldies! Nebiju iedomājusies tur pameklēt pagaidām, tomēr cik skatos Liepājā nav nemaz tik daudz piedāvājumu. Noteikti pārskatīšu arī citus sludinājumu portālus.
Varbūt kāds var padalīties pieredzē, kā atradis līdzīgu prakses vietu (saistītu ar uzņēmumu vadību) Liepājā? varbūt kādam ir kāds paziņa, kuram uzņēmumā noderētu praktikante ar augstu atbildības sajūtu?
06.04.2012 16:36 |

Reitings 341
Reģ: 18.11.2009
Jau esmu te stāstījusi, bet nu atkārtošos. Sazvanījos ar uzņēmuma vadītāju,aprunājos,devos uz interviju un tiku praksē. Liepājā ir daudz uzņēmumu, praksi atrast nevajadzētu būt problēmas.
06.04.2012 16:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!