Super agrā Lielās Piektdienas beztēma!

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Sen nebiju bijusi klubot, un ziniet ko - man ir foršākie draugi, zaļie ierullē ar mūziku :) Pat Limp Bizkit skanēja, uh, 6.klase :D
Visi guļ, esmu namatētavam un namamātei izberzusi virtuvi, vannasistabu un 2 guļamistabas, jo man enerģijas nu tiik daudz :)
Rīt plānā turpināt, puišiem rīt sacensības, tāpēc esmu jau pagatavojusi pankūku mīklu, jā, Mani dēvē par perfekto ciemiņu - visu aiz sevis nomazgā + izdara visu, ko neprasa :) Ja kas, Nikolette, pirms pāris dienām Tev neatbildēju, bet mani tiešām dara īpašu uzslavas, it īpaši no cilvēkiem, kam tās nav ikdiena :)
Lai Jums super pozitīva, saulaina brīvā piektdiena un pārējie svētki!
Turpinu vienītī malkot Henesey un pēc stundas sākšu cept pankūkas :)
06.04.2012 06:12 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
Labrīt. Gulēju kā nosista un tikai pirms stundas pamodos. Uzreiz cita sajūta,kad žalūzijas.
Cik labi,ka draugam šodien arī brīvdiena, bija kas gultā kafiju atnes:) Šodienas plānā solārijs, neliels pirmssvētku šopings un vakarā ar draudzeni izkustēties kaut kur pa jeugau :)

Patīkamu 5dienu!
06.04.2012 12:32 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
sveikaaas!

tik foršs laiks, dauzos ar suni, spēlējos ar trusi :D (mums būs kārtīgas lieldienas, jo uz laukiem gan es, gan brālis esam atveduši savus trušus :D)
it kā oma laba, saulīte spīd, bet man ir 2 problēmas, par ko visu laiku jādomā - bakalaura darbs un amata maiņa. pilnīgs pīī.

__

Omei laukos nomira visas vistas. "Sals" - padomāja omīte. "Flešmobs" - nodomāja mazdēls.
06.04.2012 13:30 |

Reitings 15092
Čaaaau! :)

Jāizdzer kafija, jāgaida, kad draudzenes modīsies un dos ziņu un jāgatavojas piknikam un klaču vakaram! Jippī! :)

Tikko slēgājot kanālus, ieraudzīju Ruski un atcerējos, ka redzēju šamo sapnī. :D Es pat neskatos Okarti, kādā sakarā es sapņoju par Ruski?? :D
06.04.2012 13:35 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Labrīt!

Man arī lieldienīgas Lieldienas - brokastīs pasha un kinderola(!), plānos treniņš un brauciens uz mežu ar suni. Rīt arī vēl pa Rīgu un tad divas dienas jautrā meiteņu bariņā ciemos uz Vidzemes tālāko stūri. :)
06.04.2012 13:36 |

Reitings 6324
Labrīt :D
Pa lielam atceros, ka biju cosmo un veidoju beztēmu, ņemot vērā, ka garumzīmes liku ar alt, ļoti priekšzīmīgi :D
Tramvajā uz mājuppusi netīši noklausījos 2 aiz muguras sēdošo puišu komentārus par katru tramvajā iekāpjošo un no tā izkāpjošo meiteni. Nu komentāri tādi nežēlīgi. Viens čalis saka: Ak kā man patīk meitenes smukos brunčos! Otrs: Šitā nebija smuka, baiss profils. Un tad nu es nevarēju sagaidīt, kad paši kāps laukā, lai ievērtētu viņu skaistās sejas :D Nu bet protams, ka ne tuvu kinozvaigznēm vai modeļiem, prasti veči netīrām biksēm un labu pohu :D
06.04.2012 14:29 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Zakji, tieši atcerējos, ka nesen Karstajās sarunās okartieši runāja par to, ka katra šova meitene ir redzējusi tieši Ruksi sapnī. Kkas laikam viņām ir tāds piesaistošs! :D

Vakar biju lielā darba rūķene, grābu pagalmu tā, ka rokas pa nakti pakustinot sāpēja vismaz 3 minūtes! :D šodien šašliks ar ģimeni un vakarā pie drauga uz Rīgu. :)
06.04.2012 15:09 |

Reitings 7596
Prieciigas visaam olu dienas!!!
man sodien briivs,vakars pie draudzenes uz dz.dienu un no ritdienas vareeshu rukaat n-taas dienas peec kaartas..bet ssoreiz izspeleja dubultas likmes faktors jo naudu vajag ":)
un notika čp ar internetu ka paliku bez taa bet labi vien ir,vairak vareshu pieversties skolas lietam :)
06.04.2012 15:12 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Atgriezos no centra, vēl šo to iepirku savam rītdienas sūtījumam uz latviju,lai man vasaras drēbes tur būtu :D
nezinu,kāpēc, bet jutos sasod\iti slikti, tāda miegainības sajūta + slimības sajūta, ja neņem vērā, to,ka man jau 4 nedēļas ir auss ciet, Un par šodien ārsta apmeklējumu man vipār runāt negribas, tizlie īri , sliņķi un nevīžas.
06.04.2012 15:13 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Sveikas! Tāda neaktīva beztēma šodien:D Man patiesībā nav nekāds baigais prieks, ka brīvdienas - BD jāraksta būtu, bet visādas citas lietas saistībā ar svētkiem izvirzās priekšplānā + vēl daži labi uzprasās ciemos:D Šorīt no rīta izmēģināju brokastīs vienu no Silvas bloga receptēm, baigi labi sanāca:) Tagad sēžu ar matos ieziestu matu krāsu - citi krāso olas, es matus:D Lai jauks vakars visām:)
06.04.2012 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits