Tagad jau uz tu Un garšo arī. Draugs ir kritis uz asām mērcēm,asām garšvielām un kaut kā pieradināja arī mani.Tagad sāls vietā beižāk sanāk izmantot visādas asās garšvielas.
Atļaušos nedaudz izbojāt tēmu, un savās un varbūt arī citu meiteņu interesēs pajautāt par salveno diētisko sīpolu zupu. Zupu pagatavoju, bet ieēst vnk nevarēju, jo likās bezgaršīga, bet tomēr tāda riebīga. Katru karoti rāva uz augšu. Ko varētu pievienot no garšvielām, lai zupu padarītu garšīgu vai vismaz ieēdamu? Neesmu es pavāre, un ja godīgi, tas ir vienīgais, ko biju pagatvojusi. Paldies jau iepriekš un atvainojos autorei.
Nepārspīlēti asi ēdieni man ļoti garšo. Esmu sākusi aizrauties ar dažādām garšvielām ēdienos, bet čilli gan man kaut kā ne visai pie sirds iet, izvēlos citas garšvielas pikantumam
Es straadaaju restoraanaa un mums gandriiz jebkuru eedienu ir iespeejams pasuutiit arii asu. Man shaaaaaaaaaaaaaaausmiigi nepatiik nekas ass, paaris reizes ir meegjinaats, bet es vnk peec tam nejuutu neko citu, kaa tikai to dedzinosho sajuutu - zuud jebkaada garshas sajuuta un pat uzdzerot kolu taa ir asa! Ir gadiijies arii kljuudas peec ieest sho to ar chilli - domaaju, ka mute izdegs
Dievinu asus ēdienus ! Vienmēr, kad kaut ko pagatavoju, tad visi saka, nu ja, var just, ka ir gatavojusi Coffeegirl, jo ēdiens tāds piparotāks kā parasti.