Apmierinaatiba ar sevi!

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Sveikas zaljajaa cetutdienaa!

Sen jau gribeeju jums pajautaat – vai esat apmierinaatas ar sevi? Ar savu izskatu, raksturu, dziiivesveidu, darbu, sasniegumiem, izgliitiibu utt? Es, protams, saprotu, ka neviens nav ideals un vienmeer ir kur tiekties, bet vai varat sevi noveerteet kopumaa? Kaut vai procentuaali?
Ar mani pashu ir taa, ka es dzivoju muzhiigaa cepienaa par savu izskatu. Un esmu tik taalu jau aizcekleejusies uz to, ka njemot veeraa, ka esmu it kaa diezgan simpaatiska buutne es sev vairs galiigi nepatiiku. Esmu ar sevi neapmierinaata. Es sevi katru dienu tirzu, ka tas nav labi, tur nav labi. Man tas ir tik ljoti apnicis! Esmu nogurusi sedet uz dieetam, kuras nemaz neieveeroju, visu laiku dziities pec pilniibas, nemaz nezinot, kaada taa ir prieksh manis utt. Varbuut es sevi nemiilu? Laigam kopumaa es ljoti lepojos ar savi un saviem sasniegumiem. Bet ta neapmierinaatiiba ar sevi man traucee dziivot, jo no taa ciesh mani tuvaakie un arii vienkaarsi cilveki blakus. 70% laika esmu sapiikusi un aizkaitinaata.
Taadat – vai esat ar sevi apmierinaatas? Vai jums arii ir bijushas liidzigas emocijas?
05.04.2012 18:21 |

Reitings 2258
Ja esmu izgulējusies, esmu apmierināta ar visu, izskatu, nadas daudzumu, darba apstākļiem un vīrieti. Tiklīdz mani māc nogurums, labāk lieciet man mieru līdz brīdim, kad atkal būšu savas 12h nogulējusi un pamostoties nespēšu nesmaidīt. Lai nu ko, bet šito esmu savos 25cos sapratusi, ka vienīgais, kas mani tā pa lielam var ietekmēt ir reāls fizisks nogurums. Miegs manā dzīvē ir pats svarīgākais un jā tam savulaik pakārtoju gan bakalaura rakstīšanu, gan tiesību likšanu, gan attiecības ar vīrieti un nekur tas viss nav pazudis. Ak, par to skaistumu, jā, man pat matos masku likt un dušā iet negribas, ja neesmu labi izgulējusies.
05.04.2012 20:05 |

Reitings 1027
Reģ: 19.03.2012
ja :)

05.04.2012 20:08 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Esmu apmierināta ar sevi un to, ka nepārkāpju saviem principiem, kas šobrīd ir galvenais. Sasniegt varētu daudz vairāk, taču man ir svarīgi arī līdzekļi, ko lietoju, lai īstenotu kādu mērķi, tāpēc labāk lēnāk, bet tā lai pašai par sevi nav kauns.
Izskats mani ne pārāk uztrauc, priecē tas, neesmu pārogļojusies, sabojājusi sejas ādu vai izskatos vecāka par saviem gadiem, ak, arī tas, ka esmu slaida, mani apmierina.
Raksturs...par to arī prieks, jo es varu būt tieša, atklāta, skarba, kas man netraucē, bet tad, ja citi to nevar pieņemt, tā ir viņu problēma. Pēdējā laikā esmu paretinājusi paziņu loku, kas ļoti labi palīdzēja arī saprast, cik stipri es pati sev patīku.
05.04.2012 21:38 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
ja kopumā, tad esmu apmierināta ar sevi, bet, ja vērtē pa pozīcijām, tad ir vairākas, kurās ne tik ļoti.
visvairāk nevaru pārdzīvot, ka neizmantoju visu savu potenciālu. protams, ir dumji gan neizmantot, gan pārdzīvot par to.
mans raksturs man patīk, vienīgi varbūt varētu vēlēties būt mazāk indīga atsevišķās dzīves situācijās.

vizuāli es sev patīku, bet nu arī ir vairākas pozīcijas, par kurām neesmu īsti sajūsmā. piemēram, vēlētos biezākus matus utml.
05.04.2012 21:48 |

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Kopumā ņemot, esmu apmierināta, baļļu sistēmā tas varētu būt - 7/10 vai 8/10 ballēm...
Izskats mani apmierina, bet varētu nedaudz nomest svaru, tad vispār būtu ok!
Raksturs it kā normāls, bet gadās, ka esmu ļoti viegli aizkaitināma un emocionāla, agrāk tā nebija, tagad tā ir... Nezinu kāpēc tā! :/ Bet ļoti ceru, ka ar gadiem nāks prāts visu neuztvert nopietni un nepiešķirt visam tik lielu vērību! :)
Par darbu.... nu pagaidām vēl neesmu sasniegusi "virsotnes", bet man ir mērķis, vajag tikai nedaudz vairāk pieredzes un naudas un tad jau būs ok! :)
05.04.2012 21:58 |

Reitings 103
Reģ: 23.01.2012
Sievietes parasti, kuras te ir ljoti apmierinātas ar sevi ir tādas līdz brīdim kad ierauga kādu perfektu modeliti.Un tad visa apmierinaatiiba pazuud.
05.04.2012 22:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
70% varbuut. visu laiku nozeeloju, ka ne to izmaaciijos un peec pabeigshanas sapratu, ka galiigi nav mans. neko, rudenii atpakalj maaciities. ja veel viira bijushai kiegelis uzkristu uz galvas vai kaut kas tik pat jauks notiktu, vispaar buutu super.
05.04.2012 22:54 |

Reitings 1761
Sievietes parasti, kuras te ir ljoti apmierinātas ar sevi ir tādas līdz brīdim kad ierauga kādu perfektu modeliti.Un tad visa apmierinaatiiba pazuud.

Muļķības. Ar sevi patiesi apmierinātas un laimīgas sievietes , ieraugot citu skaistu sievieti, par to tikai priecāsies.
05.04.2012 22:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
cataleya - lezbietes varbuut jaa, bet es priecaashos tikai redzot skaistu viirieshu modeli. uz sievieti kkaa vienalga.
05.04.2012 23:03 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Reichela
Bullshits!!! :D
05.04.2012 23:04 |

Reitings 1761
cataleya - lezbietes varbuut jaa, bet es priecaashos tikai redzot skaistu viirieshu modeli. uz sievieti kkaa vienalga.

Es jau nerunāju par seksuālu patikšanu, bet estētisku baudījumu. Man patīk skaistas sievietes un es protu novērtēt skaistu seju un augumu. Lezbiete neesmu ne mazākajā mērā. :)
05.04.2012 23:07 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Pilnībā piekrītu Cataleya! Skaista sieviete, kas tā arī jūtās, prot novērtēt otru skaistu sievieti un ar seksuālo orientāciju te nav nekāda sakara!
05.04.2012 23:27 |

Reitings 58
Reģ: 12.03.2012
Man arī patīk skatīties uz skaistām sievietēm. Īpaši tām, kuras ir virs 30 un izskatās vnk wauuuuuu!

P.S. Lezbiete neesmu :D
05.04.2012 23:33 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
uij. neliksu sev atzimi, bet jo vairak centies, jo mazak sev sac patikt.
05.04.2012 23:44 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Njā, man atkal ir otrādi :D - ar izskatu esmu pilnībā apmierināta, bet ar saviem sasniegumiem dzīvē gan nē. Tā vien liekas, ka visu dzīvi esmu aizlaidusi šķērsām un izniekojusi savu potenciālu... Nevaru sev piedot, ka nesāku agrāk mācīties un kad iesāku, tad tā arī nepabeidzu, jo domāju par savu dzīvi pārāk destruktīvi. Laiks iet uz priekšu, bet iespējas mācīties pagaidām nav. Varētu augstskolu pabeigt arī 80 gados, bet diezin vai tad būtu iespējas sasniegt kaut ko profesionālajā ziņā.
05.04.2012 23:53 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
Man,piemēram, apmierinātība ar izskatu ir tik tiešām atkarīga no garastāvokļa. Bet tā +/- esmu pieņēmusi sevi kāda esmu, lai gan reizēm uznāk melnie un gribas sevi nodzīt līdz pilnīgākajam kaulainumam. Bet,ja kāds man jautātu,ko konkrēti vēlētos mainīt savā izskatā, tad nemaz nemācētu atbildēt.

Brīžiem ir sajūta,ka arī būtu varējusi sasniegt daudz vairāk, taču pie tā vēl var strādāt.
06.04.2012 00:20 |

Reitings 2
Reģ: 05.04.2012
It kā nav tāda noteikta kompleksa, bet man ir zems pašvērtējums. Protams dažreiz liekas, ka būtu labi, ja būtu slaidāka vai sejas āda ne tik bāla. Apzinos visus savus mīnusus un plusus. Problēma slēpjas tajā, ka dažreiz bail izmantot šos ieročus, jo nav atbalsta un pārliecības.
Nav neviena cilvēka, kuram varētu uzticēt bēdu, ja nu vienīgi vecāki, bet viņi, kā jau vienmēr, pasaka, ka šī problēma nav svarīga un to es pārdzīvošu.
Man liekas, ka šie kompleksi varētu automātiski mazināties, ja cilvēkam ir kāds kurš mīl viņu tādu kāds viņš ir. Tad nav nozīmes liekajiem kilogramiem utt., jo tas jau ir tikai untums censties būt kā skaistuma noteiktam standartam, kas visiem šķiet pievilcīgi.
06.04.2012 01:43 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
šoreiz varu teikt, ka štruns par to izskatu - esmu+/- apmierināta, bet sāpīga tēma noteikti ir darbs, jo es nevaru atrast to, ko gribu darīt visu mūžu, ko patiešām mīlu. Kad atradīšu, būšu laimīga.
06.04.2012 08:50 |

Reitings 103
Reģ: 23.01.2012
Nu neticu gan ka jums ieraugot daudz skaistāku sievieti par sevi, pašapziņa nekristos, bet jūs vinju sāktu nenormāli apbrīnot!
06.04.2012 10:44 |

Reitings 1761
Nu neticu gan ka jums ieraugot daudz skaistāku sievieti par sevi, pašapziņa nekristos, bet jūs vinju sāktu nenormāli apbrīnot!

:D
Nav runa tikai par izskatu, bet arī pesonību. Laimīga, pašapzinīga sieviete citas sievietes kā draudu neuztver!
Un kas ir "daudz skaistāks"? Ja sieviete ir skaista, tad ir. Ja nav, tad nav. Un būs vēl 10 000 citu skaistu sieviešu viņai blakus. Nav tādas visskaistākās, jo cilvēku gaumes ir dažādas.
Sķiet , tev pašai ir zema pašapziņa, ko tu maskē aiz neesošas pašpārliecinātības.
06.04.2012 11:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!