Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Amway piramīda

Reitings 53
Reģ: 01.02.2012
Labrīt meitenes! :)

Vēlējos pavaicāt, vai kāda ir iesaistījusies, vai ir peļņa u.c. atsauksmes?
Vienkārši, liekas, ka man cenšas tagad skalot smadzenes, ka nauda tik plūdīs manā kabatā, bet mani māc pamatotas šaubas :D :D

Lai jauka šī diena! :))
05.04.2012 08:14 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Manas paziņas vīrs reiz šādi mēģināja naudu taisīt. Beigās viņš palika vispār bez nekā, visu naudiņu ieguldīja, bet atpakaļ saņēma neko.
05.04.2012 08:17 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Neiesaku iesaistīties, viņus tur sazombē un iestāsta, ka viņi ir topošie miljonāri, attiecīgi cilvēki saiet sviestā un sāk tā arī uzvesties, tikai tie miljoni kā nenāk tā nenāk. :D Brrr..
05.04.2012 08:23 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Mana mamma ir tur kā izplatītājs, bet tas nav ar nolūku nopelnīt, varu teikt, ka arī nopelnījusi viņa neko nav, vienīgi cik ietaupījusi un pasūtījumiem.

Viņa piereģistrējās, lai lētāk varētu pasūtīt saimniecībai vajadzīgās lietas, jo mēs visa ģimene jau vairākus gadus lietojam zobu pastas, diegu, zobu birstes, un šādus tādus tīrāmos.

Ja pasūta kā izplatītājs sanāk krietni lētāk, nekā pasūtīt caur citu izplatītāju!

Bet vēlreiz uzsvēršu, tas arī viss, nekāda alga tur nesanāk, viņa gan arī baigi nemācās virsū cilvēkiem, ja nu vienīgi kāds pazīstamais palūdz, lai pasūta.
05.04.2012 08:33 |

Reitings 4
Reģ: 21.04.2012
Nikolette - kur viņš ieguldīja naudiņu?
es jautāju tādēļ ka es pie reģistrācijas tikai tuvu pie 8Ls samaksāju par tā saucamo licenci uz gadu (varēja jau pa free dot :D)
Abalone - tu zini, ar to miljonāru būšanu man liekas ir tā - ja cilvēkam iespējams nav izglītības un sajēgas - nu tad jau neko daudz arī nepelnīs :(
pazīstu 3 ģimenes (kas ar augstāko izglītību, kas biznesmenis, kas kādreiz vadītājs bijis) kas salīdzinot ar maniem smieklīgajiem ienākumiem pelna tiešām teju vai miljonus :)
iespējams tā vaina pašā cilvēkā.... man tagad pārdomu laiks :) manis teiktais nav nevienam kā apvainojums lūdzu :)
es tikai spriedelēju :D kā būtu labāk. jo iestājos lai pati pirktu bez uzcenojuma. ir jau arī cilvēki izmantojuši manu rekomendāciju. sponsors man baigi labais. bez liekulības. bez viņa es būtu bietē :D neko nezinātu :D
naudu gan patreiz vēl neemsu saņēmusi. tikko tik sāku. par to jau sākumā vairākas reizes pabrīdināju...
bet nu skatīšos. ja nu tiešām sāku pelnīt baigoooo ''piķi'' :D
kā mans vīrs saka - kas neriskē, tas neguļ sarkankoka zārkā :D (nedzer šampanieti :D )
oi es ceru ka te neizklausās pēc kaut kādas reklāmas vai tml :( sagribējās padalīties ar neitrālām personām :)
21.04.2012 15:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits