Pievienošos Dominikai, kas saka, ka Latvijā vispār ir salīdzinoši ļoti kvalitatīva pārtika. Nu labi, tādas desas vai cīsiņus es nekad nepērku un nepirkšu, bet gaļas, dārzeņi, kaut tie paši ievārījumi un maize. Un man te viens amerikāņu draugs ir aizrāvies ar pārtikas pētīšanu un viņš arī saka, ka, atgriežoties ASV, laikam vispār neko vairs neēdīs, jo viss ir ģenētiski modificēts.
Pat Latvijas/Lietuvas pienu - mums rados ir piensaimnieki un viņi pārdod pienu uz LT, jo tur piedāvā augstāku cenu, bet lietuvieši to pašu viņu pienu pārdod te, Latvijā :D Tā ka es, dzīvojot LV, mēdzu pirkt arī LT pienu :)
Ar EKO neesmu aizrāvusies (šeit tas būtu ārkārtīgi grūti arī), bet es nepērku veikalos gatavo produkciju (kaut vai cepumus, kūkas, desas, utt), bet pagatavoju pati, ko vēlos.