manam puisim nepatīk sekss ar mani.

Reitings 81
Reģ: 04.04.2012
tātad, man ir 19. ar seksu sāku nodarboties pirms diviem gadiem. man ir bijis tikai viens partneris - mans puisis. es seksa laikā nemāku atbrīvoties - kustēties, glāstīt, vaidēt u.c. puisis visu laiku pārmet, kāpēc es neatbrīvojos seksa laikā, jo viņam sekss ar mani ir apmēram tā - tagad noģērbjamies, tagad mīlējamies, ka pietrūkst tās kaisles, kad drēbes tiek norautas.. atvērtības, uzticēšanās. mums ļoti bieži prezervatīvi plīst, ir bijuši gadījumi, kad domāju, ka esmu stāvoklī, tāpēc visu laiku viņam lieku pārbaudīt vai prezis nav saplīsis. viņš, protams, sāk stresot. pēdējo reizi, es pārāk satraucos, un viņš pieleca kājās pateica - ej nahuj, ej dirst, tas nav sekss utt. kā joku pat ir izpļāvis to, ka meklēs kādu mauku, jo grib normālu seksu.
un sāpēja vārdi "tas ir sekss?" pēc mana "piedod, ka tev nepatīk mūsu sekss, bet es pārāk daudz uztraucos"

es nezinu kā es varu sevi mainīt? it kā man nav kompleksu par savu augumu, bet es nezinu, varbūt neesmu gatava seksam vai viņš nav īstais?
04.04.2012 21:55 |

Reitings 81
nu jā, es arī esmu domājusi par tabletēm, jo viņš saka, ka ar prezervatīvu neko gandrīz nejūtot, bet kaut kā negribu dzert, jo tas ir ilgstošs pasākums.
04.04.2012 22:37 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Sākumā es arī nespēju atbrīvoties, kautrējos būt augšā utt, taču puisis mani iedrošināja un viss tagad ir ok. Mēs tā pamazām visu izmēģinām. varbūt tu esi no tām, kuras ir jāiedrošina.
Un ja viņš tevi mīl, tad būs pacietīgs un gaidīs.
04.04.2012 22:39 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti patiik Kristas domas!
04.04.2012 22:43 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Pirmkaart,neticu,ka vinjsh Tevi miil. Nesaprotu,kaa var tik briesmiigi pateikt savai meitenei..aarpraats.
Varbuut Tu nespeej atbriivoties,jo uztraucies ,ka prezervatiivs pliisiis,paliksi staavoklii utt? Varbuut tieshaam atrodi droshaaku kontr.metodi?
Peec Taviem komentaariem man vnk liekas,ka Tevi vinjs nepiesaista seksuaalaa zinjaa un tas ir vnk pieradums nevis normaalas attieciibas. Tikai mans viedoklis no malas..
04.04.2012 22:44 |

Reitings 81
nu, tie pārmetumi tiešām ir sapīgi, un tie nav tikai par seksu, bet arī par to, ka eju sociālajos tīklos, kuros it kā "flirtēju ar puišiem", lai gan ar pilnīgi nevienu puisi nerunājos, nekomentēju bildes, absolūti neko, bet viņš tajā pašā laikā ir pinies un runājies ar citām meitenēm gan virtuāli, gan dzīvē.

es lieliski apzinos, ka vainīga esmu. mana attieksme utt., ko var gribēt, ja čalim nav normāls sekss.

bet paldies, meitenes, par padomiem, centīšos ņemt vērā : )
04.04.2012 22:49 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Tu vispār sasniedz orgasmu?
Galvenais, lai Tev pašai ir labi. Tici man, puisis pats par sevi parūpēsies un viņam viss beigās notiksies. Bet kā ir ar Tevi? Varbūt Tu nemaz negūsti baudi, līdz ar loģiski, ka Tev nav īpašas intereses un kaisles
04.04.2012 22:50 |

Reitings 1531
Njā, man ar šķiet, ka vnk tevi viņš īsti neinteresē kā seksuāla persona, ja jau vari pateikt, ka tev to nevajag. Nāks īstais čalis, visu laiku gribēsies ;)
04.04.2012 22:50 |

Reitings 81
orgasms ir tad, kad pati sevi apmierinu seksa laikā, protams, viņš arī tajā piedalās... bet vaginālais orgasms nekad nav bijis. īstenībā mani arī uztrauc tas, ka viņam vajadzīgs ļoti ilgs laiks, lai beigtu, un reti kad beidz manī... un tad es arī jūtos it kā pie tā vainīga.
04.04.2012 22:52 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Nesaprotu,kaadeelj Tu visu vainu novel uz sevi?
Man liekas,ka juus vnk nesaderat seksuaali..
04.04.2012 22:52 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Ārprāts! Ar mani no sākuma arī nebija viegli, bet ja kāds man šitā pateiktu...

Zinu, ka man vajadzētu tevi iedrošināt, bet viss baigi drūmi izklausās. Vai tu pēc viņa "ej dirst" izlēciena tiešām vēl gribi jebkādu tuvību ar viņu?
04.04.2012 22:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
peec komentaariem saak likties, ka ljoti daudzas meitenes ir zinaajushas jau no beerna kaajas kur vinjaam ir g punkti, kaa sasniegt orgasmu, kaa taisiit minetu utt. negribat atcereeties savas pirmaas reizes? nedomaaju, ka visas bija tik atbriivotas un zinoshas. lielaakai daljai ir bijusi dariishana ar pieredzeejushaakiem puishiem (tas no vispasaules statistikas :P), tas arii ir atvieglojis procesu. bet saakumaa visas esam mociijushaas ar baileem nepalikt staavoklii, baidiijushaas un kautreejushaas dariit daudzas lietas utt. ja partneris ir pieredzeejis, tad varam palauties uz to, ka vinjsh paruupeesies par prezervatiiva lietoshanu pareizi un pateiks priekshaa kas jaadara. bet ja ir dariishana ar zaljknaabi, kursh pats iisti nezina, kas vinjam ir vajadziigs seksaa deelj pieredzes truukuma, nemaz nerunaajot par to, ka vinjsh vareetu uzmineet partnera apsleeptaas vajadziibas.
tas ir kaa 2 cilveeki bez pavaargraamataam un jebkaadaam zinaashanaam par eest gatavoshanu saak rosiities pa virtuvi. jaa, kaut ko eest var no taa, kas beigaas sanaacis, jo paartika ir paartika, pat pusjeela un ar nepareizajaam garsvielaam,bet tas ir taalu no vecmaaminjas gatavotajiem sedevriem. un peec tam saakaas paarmeshana - tu pa daudz saali pieliki un tu to paarcepi, lai gan pats to izdariit labaak nespeetu.
04.04.2012 22:59 |

Reitings 81
nezinu, kā to uztvert. mums jau gandrīz 2 gadi pagājuši kopš nodarbojamies ar seksu, saprastu, ja tāds sekss būtu sākumā, bet tagad...
iespējams, es viņu nokaitināju... protams, pēc "ej dirst" sekoja izskriešana uzpīpēt, un pēc tam manis pavadīšana uz māju nebilstot nevienu vārdu.
04.04.2012 22:59 |

Reitings 81
krista, mums bija tieši tāds sākums ;) bet tagad jūtos tā it kā mans puisis šajā ziņu iet uz priekšu, bet es palieku turpat uz vietas... lai gan mūsu sekss neaprobežojas ar vienu pozu, kaut ko jau esam pamēģinājuši.
04.04.2012 23:02 |

Reitings 987
Te jau nav runa par pieredzes trūkumu, otra izpēti un to, ka no sākuma visiem viss ir sūdīgi. Tas džeks taču viņu neciena! Un viņa grib mainīties viņa dēļ? NAFIG?

Es te neredzu saderību. Tā nav divu iesācēju piemīlīga bakstīšanās, tas viss izklausās ļoti nepatīkami.
04.04.2012 23:02 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Jautājums tev tāds vai esat abi mēģinājuši šo 2 gadu laikā darīt ko lietas labā? Kaisles?
Autorei tavs draugs par lamāšanos ir āzis riktīgs, bet jautajums vai pati neesi novedusi pie tādām sekām? Es ar nebūtu priecīga, ja man būtu jādrāž dēlis, kurš necenšas, bet uztraucas par prezervatīva drošību! Tad velc viņam pati, ja tik ļoti neuztraucies!
Iesaku izvēlēties citu metodi, piem., riņķi, ko pati lietoju un 5 gadu laikā ne reizi neesmu iekritusi.
04.04.2012 23:03 |

Reitings 987
Un ja autore nomainīs kontracepciju, tad pēkšņi viņiem būs supersekss?

Un kā var dabūt kaisli tur, kur tās nav?
04.04.2012 23:05 |

Reitings 987
Es arī būtu dusmīga, ja man būtu jādrāž dēlis. Bet vai tad šis puisis nedrāž savu mīļoto meiteni, kurai ir vajadzīgs atbalsts un sapratne? Ja nē, tad viņiem jāiet katram savu ceļu. Un ja tomēr jā, tad... es vienalga iesku katram iet savu ceļu. :D
04.04.2012 23:07 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Nu bet loģiski nebūs, ja autori sūta mātes vārdiem!

Varbūt uzlabosies, ja autore neiesprings pie tā prezervatīva! Un es neteicu, kad šiem uzreiz būs superseks!
04.04.2012 23:07 |

Reitings 97
1. Atslābsti pati - nekas ar tevi nenotiks, stāvoklī nepaliksi - izdariet sākumā visu pareizi, aizmirsti un atslābsti;
2. Ja gribi kaisli u.t.t, tad pati izdari kaut ko tādu, kad tev sniegtu šo sajūtu; velns zin, kas puisim galvā - varbūt viņam vajag tikai bakstīties gar tevi;
3. Es pēc tāda uzbrauciena no puiša puses negribētu ar viņu neko kopīgu, tur jau gribēšana pazūd uz ilgu laiku - ja kaut kas nepatīk, to var mierīgi izrunāt.. un runāt vajag!

Nesaprotu, kapēc tu centies atrast kaut kādu risinājumu šai situācijai, izklausās jau pabriesmīgi. Vienīgais risinājum,s ir atslābināties un izrunāties, ja puisim vēl nav gana, tad "i gotta go" :D
04.04.2012 23:10 |

Reitings 19
Reģ: 08.06.2009
Vispār liekas,ka šādos gadījumos ir jārunā ilgi un dikti par to,kas otru uzbudina,kas patīk/nepatīk,jo ne vienmēr to var uzminēt.

Var būt vienkārši nesaderība seksā vai arī attiecībās kopumā,jo liekas,ka puisis nemaz neciena. Visu vienmēr var mierīgi nokārtot,nevis mesties virsū ar apvainojumiem.Šādi viņš jau nu noteikti neuzlabos jums seksuālo dzīvi un neliks tev justies atbrīvotākai.
04.04.2012 23:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits