ļoti līdzīgas tendences kā pagājušo vasaru, nemainīga aktualitāte būs noteikti maxi kleitas, jo pagājušajā sezonā tas bija tāds kā spilgts ieskats, tagad tiešām būs tāds bezmaz maxi kleitu bums! es ļoti gribētu iegādāties kādos interesantos rakstos sev maxi kleitiņu, pagaidām pie tādas neesmu tikusi, iespējams, ka tā arī varētu būt kleitiņa virs ceļgala, bet gribās tāda auduma un rakstu kā maxi kleitām.
tad mana nākamā vēlme ir skaistas sandeles. gribētos ar krāsainām, interesantām siksniņām, kaut ko tādu ļoti interesantu, skaistu, skatos, ka veikalos arī tādas interesantas sandeles sāk parādīties.
man vasarā toņiem nav ļoti lielas maiņas, izņemot to, ka reti kas no vasaras garderobes ir pelēks, tumši zils, melns, tumši brūns - tādas krāsas vasaras sezonā lieku malā. vislabāk patīk pasteļtoņi, patīk arī matētas, košas, ļoti izteiktas krāsas ,piemēram persiktonis, bet ļoti košs, ka tādu kontrastu taisa.. iespējams mana doma varētu tikt nesaprasta, tāpēc, ja man tos košos toņus, krāsas vajadzētu savādāk aprakstīt, bieži vien tajā pašā Vogue ir modeles ar tiešām ļoti košu toņu lūpām - tādas krāsas man patīk apģērbā, it īpaši apvienojumā ar mierīgo.
jā, teikšu godīgi, sekoju ļoti tendencēm līdzi, eju ar laiku vienā solī, tā teikt. bet nav tā, ka es būtu gatava tagad pirkt, nēsāt visu,visu, kas parādās uz mēles modesskatēs. viennozīmīgi, nē, man ir interesanti pavērot, bet ne viss manām acīm šķiet tik skaists.. bet par frizūru runājot, vasarā ļaušu matiem atpūsties no speciālām ieveidošanām , esmu ceļā uz gariem matiem, cītīgi jāaudzē un mazāk jābojā (giggle) pīšu skaistas bizes un tā būs mana aktualitāte, hehe :D