Smuki, spidigi un gludi mati ir veseli mati...tatad mans ieteikums no pasas pieredzes - met taisnotaju pie malas un vnk tos matus kas jau sabojati taisnojot pakapeniski sac griezt nost. Visadas matu elljinjas, labas matu maskas, kartigi rupejoties par matiem var iegut tiesam lielisku rezultatu. Ja mati pukojas, pirms iesanas ara parbrauc matiem pari anti frizz lidzekli. Nebus ideali taisno mati, toties bus smuki, spidigi, vijigi :)
Es ari biju labu laiku aizravusies ar taisnotaju, matus sabojaju ta ka nevareju no majas iziet bez iztaisnotiem matiem - tik ljoti sausi, nedzivi un nesmuki tie bija kljuvusi ( nebija man letais metala taisnotajs, bija profesionalais ar keramikas virsmam un diezgan dargs)
Matus var iegut ari taisnus ar keratinu iztaisnojot, bet te jau viena diskusija uzraxtiju, ka paslaik to nozeloju...uzskatu ka tie 3-4 menesi ar taisniem matiem, kas nav pec mazgasanas pat jaieveido nav ta verts, jo man mati vnk nenormali saka luzt, rezultata bija apluzusi, plani mati, bet taisni :D visu laiku griezu nost lieliem gabaliem, lai atrak tiktu valja no keratina un ataudzetu savus matus. Paslaik ir jau +/- normals garums ataudzets ar saviem dabigajiem matinjiem :)