Es ar esmu ar sevi neapmierināta, līdz riebumam, drīzāk, biju.. un tagad cenšos šo - to mainīt :)
Bet es savu lielāku problēmu apzinos - man ir tā, ka trūkst pacietības un sistēmas :) Garumu jau ļoti grūti izmainīt, bet celulītu un tauciņus var, īpaši, ja nav grandiozu problēmu ar vielmaiņu, un esi vēl jauna ! Uz priekšu, sāc vingrot, nopērc kādu krēmiņu pret to "mizu", ievies kādu skaistumkopšanas - veselībs rituālu, vet svarīgakais, lai tas viss būtu uz tadas optimisma un sevis mīlēšanas nots :)
Un man palīdz cita fiška - veselīga un skaista dzivesveida dienasgrāmata, kur es pierakstu, ko es sev esmu "izdarījusi" veselīgu un jauku, un no kā slikta esmu atteikusies konkrētā dienā. Un vēl pierakstu dienas jaukakus momentiņus - sīkumus: garšīga tēja, interesants raksts žurnalā, veiksmīgi paveikts darbs, salāti bulciņas vietā, kads interesants cilvēks, pirkums, kaut pastaiga, burvīgs moments utt. Un to momentu man nav nekad mazāk par desmit , pat vismierīgākā dienā... :) Pamēgini padarit savu dzivi krāšņāku jau šobrīd, ceru, ka Tev viss sanaks :)
bandita, šeit cilvēks uztraucās par savu dzīvi, augumu un problēmām, tu jau mužīgi uztraucies par citu augumiem, tievumiem, resnumiem... Tev tak labāk ka visas ir "cūkveida krokodīli" - mazaka konkurence!!! Vai arī esi lesbiete, kura nevar atrast sev veceni pēc savas gaumes un mēgini visas tagad izainīt priekš savas gaumes, jo komentē kā vecis, kurš nav dabūjis un kam tagad visas vecenes briesmigas, resnas neglītenes...