Sveikas!;)
Biju frizētavā, nokrāsoju matus, man nepatīk! Nokrāsoja tumšākus nekā es prasīju, vismaz viens labums, ka krāsoja ar balzāmkrāsu, kas mazgājās ārā. Ir dzirdēts par citronsulu, kumelīšu novārījumu un majonēzi, kā tur īsti ir, kas palīdz?:)
Haha,laikam runāja par mani. Man šodien brīvdiena bandit! Esmu ievērojusi,ka nevienā diskusijā normāli neko neproti atbildēt,tikai ar negatīvismu. Žēl,ka pati sevi tā saēdīsi!
bandita, aiziet uz frizētavu? nē, paldies, man pietiek!!! katru reizi kā eju uz frizētavu man matus nokrāso savādākā tonī, kā prasīju! Es neesmu vainīga ka mums visās frizētavās strādā daltoniķi! Tad labāk pašai pirkt krāsu, nekā labot sekas aiz frizieriem!
bandita, bet es tev cenšos atbildēt, ka es nesekošu tavam ieteikumam un neiešu uz frizētavu, kur nedara tā kā es prasu! tāpēc lai nebojātu matus ar krāsas noņēmēju, jo pēc katra friziera apmeklējuma tas ir jādara, tāpēc es izvēlos labāk ar majonēzi šo krāsu dabūt nost!
No seniem laikiem jau sievietes ir izmantojušas visādas dabas veltes,lai padarītu savus matus veselīgus un spožus! Ja tu izvēlies,savus salona līdzekļus uz priekšu,neviens tev te neliek tagad rakstīt,savas negācijas.
Bandita, nu šoreiz tava asprātība galīgi nevietā. Man majonēzi ieteica viens no Latvijas TOP frizieriem. Atklāšu tev noslēpumu, ka ne visi frizieri ir ieinteresēti tikai nopelnīt, slavinot savā salonā esošos līdzekļus ;)
Agrāk lasīju banditas komentārus, daži likās smieklīgi, bet lielākā daļa izrausīja riebumu pret tādu cilvēku. Tagad man vnk Tevi ir žēl. Patiesi un no sirds, žēl. Get a life varbūt?