Sveikas!;)
Biju frizētavā, nokrāsoju matus, man nepatīk! Nokrāsoja tumšākus nekā es prasīju, vismaz viens labums, ka krāsoja ar balzāmkrāsu, kas mazgājās ārā. Ir dzirdēts par citronsulu, kumelīšu novārījumu un majonēzi, kā tur īsti ir, kas palīdz?:)
bandita -gribējās būt asprātīgai, pasmīdināt kādu? sasmīdināt izdevās, bet ne ar asprātīgumu. nezin kāpēc viss profesionālais saistās ar kosmētikas kaudzēm skaistos iepakojumos, 10x labākas ir šīs dabīgās lietas, kuras dod lielāku un acīmredzamāku efektu.
midnight_rose +
starp citu, tikko ieliku matos medus+ola, un tagad sēžu uz brīnos! man no melnās krāsas izņemšanas matos bija palicis sarkanais pigments, kas atspīdēja brūnajos matos, un medus ir darījis brīnumus, mati ir zeltainā nokrāsā, no sarkanā ne miņas!
Goda vārds katru reizi brīnos kā šīs visas dabīgās maskas spēj pārsteigt!;)
Nu ja nav naudas, tā arī pasakiet, nevis sākat viena otrai ieteikt mazgāties kečupā. Un mans mērķis nav Jūs šeit izklaidēt - tām, kuras pārmet humora trūkumu.
a Tu pamaniiji, ka Tavu viedokli šeit neviena nejautā, bet vnk vāries savā sulā? Sāk šķist, ka Tev nav draugu un visu savu laiku pavadi te cosmo, uzjautrinoties par savu stulbumu!
Bet vinja nevaaraas savaa sulaa :D Juus vinjai visu laiku rakstaat kaut ko. Var tachu ignoreet. Kaa es esmu noleemusi dariit ar man, miiksto un anaalo patrulju, jo tas ir tas kas mani visvairaak kaitina shajaa forumaa. par banditu pilniigi vienalga.
Vai tad citrons nav slikts matiem? Nu es nezinu, liekas, ka vareetu tur visu noeest ar savu skaabi.
Pēc katras mazgāšanas skalo matus ar citron ūdeni viens citronus uz litru ūdens , kā arī smērē medu matos pirms mazgāšanas , medu bļodiņā uzsildi lai nav tik ķepīgs + būtu labi ja pieliktu kādu eļļu klāt jo var palikt sausi mati!
pēc pāris reizēm redzēsi rezultātus :) kā nekā dabas līdzekļi tomēr iedarbojas lēnāk!