Sveikas!;)
Biju frizētavā, nokrāsoju matus, man nepatīk! Nokrāsoja tumšākus nekā es prasīju, vismaz viens labums, ka krāsoja ar balzāmkrāsu, kas mazgājās ārā. Ir dzirdēts par citronsulu, kumelīšu novārījumu un majonēzi, kā tur īsti ir, kas palīdz?:)
Nikolette, man žēl, ka nespēj atšķirt parastu stāstījuma teikumu no humora. Latvija TOP frizieris ar labdarību tagad nodarbojas, ka Jums matus frišina?
lasu un neticu-vai tiešām, ja es matus, nu jau kādus 3 gadus esmu krāsojusi melnus, tad tie tiešām paliks gaišāki no majonēzes un visi vienādi, nevis pleķaini?
Bet tu kādreiz pamēģini ;) Man neviena ūberkrutā maska nepalīdzēja tā, kā visparastākā olīveļļa. Ne vienmēr labs ir tikai tas, kas veikala plauktā, smukā kārbiņā.
Nezinu. Nekad to neesmu darījusi. Sen, sen atpakaļ mēģināju matus ārstēt ar olu - kaut kas tik briesmīgs manos matos vēl nebija bijis, tāpēc arī olīveļļai neesmu to jaukusi klāt.
burbulis, jebkurā veikalā- Drogās, noteikti, ka ir jābūt. Šo kondicionieri lietoju pirms kādiem 2 gadiem, bet esmu redzējusi veikalu plauktos arī diezgan nesen.
Pirms gadiem 20 vēl nebija tādas profesionālās matu kosmētikas un visām tantēm mati bija gari, biezi un spīdīgi.
Mani mati eļļas neņem pretī - par treknu un grūti izmazgāt, diemžēl
burbulis
ja nav pagājušas 24h no krāsošanas brīža, tad droši 1-2 toņus var noņemt ar labu ķefīru (labi der salātu), ja ilgāks laiks, tad ne ar garantiju bet izmagāt ātrāk palīdzēs. visas maskas kuras satur eļļas palīdzēs izmagāt vairāk krāsu pigmentus.
fuuj, majonēze! un viņa nepalīdz padarīt matus gaišākus, vienkārši pēc tam šausmīgi smird.
un es nesaprotu, kāpēc jāuzbrūk tai meitenei, kurai tas liekas pretīgi. nu tas ir pretīgi, es pērku sev speciāli matu maskas un mati ir gaiši un spīdīgi, nekādu majonēzi vai sīpolu novārījumu, vai vēl trakāk ->medu savos matos nelieku!
Smiesies, nesmiesies, vienalga, bet gribu pastāstīt, ko šodien uz savu galvu iemēģināju :D medus+majonēze+svaigi spiesta citrona sula=nezin cik nu gaišāki, bet mīkstāki nu tiešām mani mati palika. :)
enija, neviens tai meitenei virsū nebruka, drīzāk gan viņa pati, nosaucot mūs par alu cilvēkiem!:D
pele, es arī ieliku majonēzi+citronu sulu, tiešām rezultāts šokēja, tiešām gaišāki palika!!! Un arī šoks bija par olīveļļu+citronu sula+medus, mati palika tik mīksti! Noteikti izmēģināšu vēlreiz!