Esmu lasījusi, ka pārāk bieži nevajagot, jo tad tas dabīgais aizsargslānis nomazgājas vai kaut kas tamlīdzīgs, neatceros īsti. Bet nu, ja liek matos matu putas un tādas lietas, tad noteikti var mazgāt katru dienu.
No vairākiem frizieriem tiešām esmu dzirdējusi, ka katru dienu mazgāt matus nav labi, ja, protams, nelieto visādas lakas un putas.
Un, jo biežāk mazgā, jo ātrāk taukojās, vismaz man ir tā.
Nu man ir ta, ka kadreiz normali bija ja matus mazgaju 2-3 reizes nedela...nu itka pietika ari ar 2 reizem. Sobrid esmu sakusi lietot lidzekli pret blaugznam, ko vienkarsi sapush galavs ada un nav jamazga ara...lidz ar to esmu pamanijusi, ka mati vnk neizskatas netiri, ja mazgaju vinjus 1x nedelja...tapec radas jautajums, vai labak mazgat to 1 x nedelja vai pietureties pie ta ka labak biezak izmazgat.
Es mazgāju matus 1x nedēlā un man nekādi jautājumi nerodas. :) Ja Tev mati labi stāv un labi izskatās, turklāt galvas āda nesāk niezēt, tad mazgā kaut reizi divās nedēļās. :)
Zinu vienu meiteni, kamgari, biezi mati un netaukojas utm. nepaliek ātri netīri - mazgā tos 1x nedēļā. Atzīšos, man skauž :D Jo manējie smuki iztur tikai 1 dienu.
Man ar pietiek ar 2xnedēļā.
Jo savadāk jau tiešām tas dabiskā matu taukainība zūd.
Bet katrai jau pēc vajadzības, un viss atkarīgs no tā, kādus līdzekļus ikdienā lieto.
Man mati jāmazgā reizi pusotrā vai 2 nedēļās. Man viņi ir gari, kupli, un taukojas reti.
Ja mati man būtu jāmazgā katru dienu vai reizi divās, es sen nojūgtos, un šampūns man būtu jāpērk katru nedēļu :D
Mana mamma var mazgāt mierīgi arī reizi 2-3 nedēļās. Jo netīrāki mati, jo labāk stāv. :D
Es mazgāju vidēji 2x nedēļā - ir ok! :)
Cik ir dzirdēts, veslīgāk ir mazgāt retak nekā katru dienu. Bet nu - ja matu tips tāds, ka jāmazgā katru dienu, tad jau ar netīriem nestaigāsi.
Jo mazak, jo labak, es butu tik laimiga, ja man mati izskatitos lielski 2. dienas vakara un 3. diena. Bet tad jau vini ir tadi, ka var asti, copi utt.
Matiem jo retak, jo labak. Protams, ja vien nav kaudze kimisko lidzeklu, kas vinus boja.
Mani mati jau dienas beigās citreiz ir sliktā stāvoklī,bet cenšos tos mazgāt tik reti cik iespējams.Ja zinu,ka nekur pāris dienas nebūs jāiet, cenšos nemazgāt.
Par cik,man astes & copes nepiestāv,man ir jāmazgā.
Man manos melnajos matos var taukainību ļoti labi redzēt, un kā viņi pieplok pie galvas un sāk šķipsnās dalīties!
Matus mazgāju vidēji 2x nedēļā. Varētu mazgāt retāk, jo mani mati vnk neizskatās netīri, bet nejūtos ērti.
Man frizieri vienmēr ir teikuši, ka, ja mati netaukojas tad nav vajadzības mazgāt - kad jūti, ka ir nepieciešamība mazgāt, tad arī mazgā. Katram taču mati un galvas āda ir savādāki līdz ar to arī tas mazgāšanas režīms atšķiras. ;)
Mazgāju reizi nedēļā un esmu baigi laimīga, ka viņi netaukojas, jo man riebjas mazgāt matus :D
Ja nekur nav jāiet, tad vispār nemazgāju. Es būtu pilnīgā ārprātā, ja man viņi būtu jāmazgā katru vai katru otro dienu!!!