Pirms es uzrakstu jautājumu, lūdzu, nerakstiet muļķīgas piezīmes vai aizskarošus komentārus. Ne šeit un ne šoreiz. (jo vienkārši saprotu, ka daļai mana problēma var likties smieklīga, nenopietna vai stulba)
Es domāju, ka man ir problēmas ar ēšanu. Uzskatu, ka man ir saldumu atkarība, jo nav ne dienas, kad neēdu tos un ēdu diezgan lielos daudzumos. Saprotu, ka nevajag, bet vienkārši nesanāk apstāties. Bieži vien noturos visu dienu, bet tad naktī aizeju uz vakaru un nopērku vēl vairāk, nekā būtu apēdusi pa dienu. Pēc tam jūtos ļoti, ļoti slikti un vainīga un vispār nosodu sevi.
tagad, kad esmu nolēmusi to beigt, saprotu, ka nekas nesanāk, ko tagad ēdu saldumus pa kluso. Arī pārējo ēšanas režīmu man nesanāk sakārtot, es mēģinu ieiet normāla uztura ritmā, bet tad vienā dienā noraujos un nenormāli pieēdos.. Un atkal jūtos ļoti, ļoti vainīga.
Es saprotu, ka tas viss ir galvā un tur ir diezgan daudz kā..
Liekais svars man, paldies dievam, nav liels (lai neteiktu, ka nav vispār, uzskatu sevi par normālu un tīri sportisku), bet tāpat.. cenšoties kko dabūt nost vai ieturēt diētu, vienmēr seko neeeeenormāla noraušanās ar tālākejošām psiholoģiski graujošām sekām. :/
tādēļ gribēju jautāt, vai kāda var ieteikt, ko darīt šādā gadījumā.
Varbūt kādai ir bijis līdzīgi un var man ieteikt grāmatu, lasāmvielu, kas palīdz? Konkrētu speciālistu vai varbūt anonīmie_man_no_savām_ēdienreizēm_kauns grupu?