Zems jo zems.

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Isti nezinu,pie kuras temas so lai pieskaita... Lai nu butu ta mana problema un klapata!

Man ir normala problema ar pasvertejumu! Man visu muzu ir bijusi sarkani vaigi. Ne visu laiku bet pie temperaturas mainam karsts/auksts,alkahols, vanna, mazakas fiziskas nodarbibas... Tad mani vaigi izskatas ka tomats,sausmigi sarkani. Pec laika pazud,protams, bet sis fakts ir mani iedragajis. Vienmer es lietoju tonalo, pat vasara,kad pec teorijas neko nevajadzetu. Minute saule bez kosmetikas un es izskatisos ka tikko varits vezis! Un tas mani taaaa kaitina,tracina!
Tagad tuvojas vasara un tas ir mans trakakais laiks.... :(
Tapat es ari esmu nolemusi sakt skriet, bet lai tiktu lidz parkam, man ir jaaiziet savi 300 metri. Sikums, bet es satieku daudz cilveku taja posma. Bet skrienot es palieku sarkana,kosi sarkaniem vaigiem... Lietot tonala kartu ari ejot skriet? Esmu bijusi bez... To pasu vienigo reizi nakot majas es visu laiku skatijos telefona vai uz leju,lai manu seju neviens neredzetu....

Ar taaaaadu skaudibu skatos uz meitenem,kam ir skaists sejas tonis,vai kam ir mazliet roza vaigi pec intensiva sporta. :(

Ko lai dara? Nedomaju,ka savu pasapzinu varu pacelt saja jautajuma... :(

Un.... iet sportot ar tonalu uz sejas nav gudri, vai ne?
02.04.2012 11:50 |

Reitings 341
Reģ: 18.11.2009
Cik pazīstama situācija. Ikdienā - Garnier BB krēms, ballītēm - maybelline dream matte mousse tonālais. Pēc sportošanas gan man ir venalga kā izskatos un ko citi domā :D
02.04.2012 12:44 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Mana klasesbiedrene vnm bija ar sarkaniem vaigiem, ieguva iesauku sarkanvaidzīte, laikam viņai pat tas netraucēja, jo ikdienā neko nelietoja ne tonālo, ne ko citu un vēl piedalījās visādās sporta sacensībās, ja godīgi cilvēkiem no malas jau neizskatās tik traki kā pati esi sadomājusies ,īpaši vēl pēc sporta visiem cilvēkiem ir sarkanāka seja.
02.04.2012 12:51 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Man pec skriesanas ir stipri sarkanaki vaigi ka Harijam taja bilde :D Nekad nebiju iedomajusies,ka man par to jakaunas..zinu,ka izskatas briesmigi un biezi pasai nak smiekli,atnakot majas, bet man ir gandarijums par to,ka skrienu! :)
Par problemu kopuma... domaju,ka daudzam no mums kaut kas nepatik sava kermeni... atskiriba ka ar to tiekam gala..! Man agrak nepatika mani mati...vini,ja nezaveju ar fenu,izzust ka pasi velas... nu loooti man vini nepatika!!! Es saku sev prata atkartot "cik man skaisti mati" n-tas reizes un tagad man vini tiri labi patik!!! Mainijusies vini nav,tapat zust ka velas,to es redzu,bet es to vairs looti nepardzivoju..ja mati kartejo reizi ne ta izzuvusi :D
02.04.2012 12:52 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Kāpēc uzreiz uzgruzīt?Taču,diez vai problēma pazudīs pēc ieteikumiem nedomāt par to.Ja viņai katru reizi spogulī ieskatoties ir tie vaigi,tad diez vai problēma ir izdomāta viņas galvā.Tā ir uz viņas sejas un diez vai to ir iespējams ignorēt un justies apbrīnojami skaistai,ja seja izskatās kā ar bieti noziesta.
02.04.2012 12:52 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Jā, ir iespējams justies labi. Man ir problēmas, ko ne ar kādu tonālo nevar nomaskēt. Kādreiz vispār kautrējos kaut kur tādēļ iet. Zini, kad sāku par to mazāk domāt, arī problēma sāka likties ne tik milzīga. Lai gan, nekur tā nav pazudusi, spogulī skatās uz mani. Bet es to likvidēt nevaru, varu tikai par to nedomāt un nebarot sevi ar negācijām. Problēma no negācijām nepazudīs tāpat, bet vēl piedevām es slikti jutīšos. Nu kam tas vajadzīgs?
Nenoliedzami, ka jāmēģina arī visādus līdzekļus, lai cīnītos ar sārtumu. Bet neviens līdzeklis nepalīdzēs, ja nemainīsies arī domas.
02.04.2012 12:57 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Jasmin - Ne jau iet runa par to, ka problēma ir izdomāta.
Izdomāts ir tas, ka visi apkārtējie to redz, ka visi cilvēki, kurus satiks, ejot no skriešanas 300m bez maz vai smiesies par viņu.
Viņa salīdzina sevi ar citiem - ar citām meitenēm, kas sporto, citām meitenēm izlaidumā utt.
02.04.2012 12:57 |

Reitings 436
womankind un visas parejas

Es salidzinu sevi ar visiem tiem cilvekiem,kuriem, esot ara, 30 sekundes bez tonala neparadas biesu sarkani vaigi!!
02.04.2012 12:58 |

Reitings 485
tad tiesam problema ir lielakoties tikai Tava galva,zemaja pasnovertejuma! Jo domaju,ka pati apzinies,ka citiem ir daudz lielaki defekti ar kuriem jamacas sadzivot!!! Galvu augsa!!! Tu tacu esi forsa ar visiem sarkanajiem vaigiem! :)) Jauku nedelu!
02.04.2012 13:09 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu tad iesaku Tev sevi salīdzināt ar cilvēkiem, kam ir amputēta kāja, dažādas apdegumu rētas uz sejas, nav matu, ir vēzis utml.
Un varbūt tad sāksi novērtēt to, kas Tev ir, un sarkani vaigi ir dzīves sīkums.
Citādāk, šķiet nekā...
02.04.2012 13:15 |

Reitings 436
Nu tikpat labi es varu salidzinat visu ari ar Afrikas ciematu. Ka viniem tur,ka man te!
Viniem ir sava dzive,man sava. Katram savas problemas.
02.04.2012 13:26 |

Reitings 340
Man tas pats. Lietoju specifisku kremu, kas pēc 3-4 mēnešu lietošanas samazina apsārtumu par 30-40%. Krema nosaukums Avene Redness relief soothing cream. Maksā ap 18ls, var nopirkt aptiekā :)
02.04.2012 13:34 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Man šī problēma ir nevis ar vaigiem, bet gan ar degunu. Izskatās dikti stulbi, kad visa sēea bāla kā līķim un liels, sarkans deguns. :D Ir arī citi defekti, līdz ar to bez tonālā no mājas ārā neeju..skriet vai uz tuvāko veikalu, man vienalga. Galvenais, lai es justos ērti un nebūtu kauns cilvēkos rādīties.
02.04.2012 14:50 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man arī ir sarkans deguns, ne biezi, bet pie krasām temperatūras maiņām un kad lietoju alkoholu, bet man kaut kā vienalga. Ir apsaukājuši par dzērājsnīpi un briedi Rūdolfu :D
Tonālo tik un ta nelieku, ekshibicionējos un rādu visiem savu degunu :)
02.04.2012 14:58 |

Reitings 357
Nū ir tā,ka tavu defektu, kā es saprotu, var pārvērst par efektu. Izcel sevī citas lietas! Kas ir tas, kas tev sevī visvairāk patīk???
02.04.2012 20:17 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Visi pauzh baigo atbalstu, lai meiteens seezh ar saviem sarkanajiem vaigiem. :D
Mazliet smiekliigi, jo es uzskatu, ka ir stulbi (atvainojos) saliidzinaat sho probleemu ar amputeetu kaaju vai veel nez ko... Stulbi taapeec, ka sho ir iespeejams noveerst..
Mans ieteikums - doties pie dermatologa un ciiniities pret apsaartumu, lai naakotnee vareetu iziet sabiedriibaa bez smaakja kaartas. ;) Veiksmi! :)
02.04.2012 22:27 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nu... man arī šķiet diezgan muļķīgi sarkanu vaigu problēmu salīdzināt ar vēžiem, amputētām kājām un citām briesmām, ja tajā pašā laikā, piemēram, daža laba raksta, ka esot tieva, bet ir tāds sīciņa, sīciņa tauku kārtiņa uz vēdera, ko sporta klubā gribas nodzīt. Pēc tā paša principa var teikt - nu takš nevajag, liecies mierā, kāda velna pēc to vajag, tas taču neapdraud veselību. Bet kāpēc tad to darām? JO gribam sev patikt! Un, JA ir kāda iespēja to mazināt un mainīt, tad kāpēc to nemeklēt?
02.04.2012 22:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits