Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

matu krāsa

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Man nepieciešams ieteikums kā no blondajiem matiem pāriet uz pelēkbrūniem..pirms kāda laika liku virsū pelēkblondu, no sākuma bija ok, tādi pelēcīgi, bet baigi ātri izmazgājās, tagad gribu tumšākus nokrāsot tuvāk dabīgajiem (LV pēlēkajiem).
kādu krāsu un krāsas toni izvēlēties?
01.04.2012 21:32 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ak, jā, kā mani šis arī interesē. Es jautāju pirms laika savai frizierei, viņa man atrunāja, teica, ka ļoooti ātri izmazgāsies un tad jākrāso diezgan patumši, lai turētos, un ka man šādi pat skaisti izskatās. Ehh
01.04.2012 21:36 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
es tā darīju, kad bija balinātas šķipsnas. nokrāsoju vienu reizi, bija vidēji tumši brūni sākumā, bet tad pēc kādām 2 mazgāšanas reizēm jau bija tāda, kā uz paciņas. protams, pamazgājās nedaudz un tā.. ok.. pēc pāris mēnešiem ieliku vēlreiz, viss kā sākumā, bet neizmazgājās tik ļoti. liku 3x un tagad jau var teikt, ka optimāli pieskaņojušies tie mati. pēc mana viedokļa sanāk, ka jākrāso aptuveni 3x, lai nav tā, ka izmazgājās un gaišie atpakaļ. iespējams, ka meitenēm, kurām visa galva ir gaiša, ne tikai šķipsnas, vajadzētu pat vēl + kādu reizi krāsot, bet galvenais nebaidīties no tā, ka sākumā šķitīs daudz par tumšu un ja gribās pāriet - tad lēnām, bet pārejiet =)
01.04.2012 21:42 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
mjaa, mana friziere mani arii atrunaaja visu laiku...tev tik smaisti balti matinji utt., bet man vinji apnikushi + sabojāti šausmīgi.. tagad pēc tā pelēkblondā ir nedaudz tumšāki blondi, bet ir jau arī bail, ka nepiestāvēs tie brūnie..eh :D Es vnk gribētu konkrēta toņa ieteikumu, jo negribu, lai man sanāk riži :/
02.04.2012 06:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits