nu nevar gan tā teikt, ka tādā attiecībām nav ilgs mūžs. Man klasē bija meitene, kas 11. klasē sāka satikties ar čali no 8. klases, tātad 18 un 15 gadi. Visa skola smīkņāja un domāja, ka nedēļu novilks. nekāda vaina, viņai tagad 22, viņam 19, vēl joprojām kopā, laimīgi un pāris, kuriem daudzi gribētu līdzināties. galvenais - viņiem bija vienalga, ko domā citi un viņi ignorēja mūsu smīkņāšanu.
reāli nevar tā pateikt, ka baigi jutīs to starpību. jo es zinu daudzas meitenes, kurām arī visos 25 gados tā domāšana un uztvere kā kaut kādām 16 gadīgajām, protams, ka viņas pašas tā neuzskata, bet nu... Tāpat arī puiši, kurus dzīve jau no agras bērnības nav žēlojusi, manuprāt, nobriest daudz ātrāk un ātrāk sāk uzvesties kā pieauguši, kamēr citi vēl uzvedas kā tīņi savos 20. tā kā, ja jūti, ka tur kaut kas varētu iznākt, mēģini. ja neiznāks, neiznāks. un ja tev tik ļoti interesē apkārtējo viedoklis, tad droši vien nekas neiznāks, jo apkārtējo viedoklis būs tāds pats kā te forumā pāsvarā atbildēja - neatbalstošs.
tas par to iepriekšējo 26-gadīgo draudzeni - tur nu gan es nespēju saskatīt iemeslus, kāpēc viņai kaut kas tāds būtu vajadzīgs, tajā vecumā man liekas jau vairāk kaut kādu dzīves stabilitāti sāk gribēties un vīrieti ar karjeru blakus, nevis palīdzēt mājas darbus pildīt.