Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tallinas vecpilsēta

Reitings 324
Reģ: 29.01.2009
Rīt paredzēts doties apskatīt Tallinas vecpilsētu. Kuras vietas noteikti ieteiktu apskatīt, kur pabūt? Nekad neesmu bijusi Tallinā, tāpēc varbūt ir kādi ieteikumi, kaut kas īpašs saistībā ar šo pilsētu? Tā kā laiks rīt nesolās būt no tiem labākajiem, kādi forši mākslas muzeji varbūt zināmi?
Esmu protams jau iegūglējusi, šādu tādu info atradusi, bet gribas dzirdēt reālus viedokļus no cilvēkiem, kas tur jau bijuši. :)

Paldies par atbildēm jau iepriekš!
01.04.2012 15:40 |

Reitings 1111
es arī nākamnedēļ pirmo reizi būšu Tallinā, tādēļ mani arī šis interesētu :)
noteikti jāatrod kāds skatu tornis, lai redzētu visu no augšas! :)
01.04.2012 15:54 |

Reitings 1531
Tā vecpilsēta jau nav liela! Vnk visu izstaigāt. Atceros, ka tur bija skaista katedrāle un uzkāpām kalnā, kur var redzēt skaisti visu vecpilsētu no augšas, ir arī tās brilles caur kurām var pietuvināt. Ā un vēl bija tāds resns tornis, kad iet vecpilsētā no ostas puses. Jūras muzejs, ja nemaldos, tur ar no augšas smuks skats.
Emmm, tad gar ūdeni forši bija pastaigāt.
Vajag visu pilsētu izstaigāt, ne tikai veco daļu, jo tur feini. Man tā pilsēta ārkārtīgi patīk (l)
01.04.2012 16:12 |

Reitings 1111
Meitene ar kristāla kurpīti, ja Tu zinātu, kā mani iepricienāji! :) nespēju sagaidīt manu mazo ceļojumu (l)
01.04.2012 16:27 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Nezinu, kā tagad, bet vasarā man patika pasēdēt pie jūras (tur tāda veca koncertzāle blakus ostai) un skatīties, kā kuģi brauc jūrā. :)
01.04.2012 16:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits