Kaimiņi

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
Meitenes iesakiet ko darīt..man liekas es tulīt iešu augšā un nositīšu viņus!!
Katru nakti ap vieniem un diviem trokšņo un mazs bērns vēl skraida turpu šurpu kurpēs..tad vēl bieži viskautkas gāžas(līdzīgi slotas kāta skaņām)..doooh..tā krīt uz nerviem
Pa radiatoriem jau apnika dauzīt katru nakti, vēl padomās, ka es kāda trakā.. iet ģērbties un runāties arī negribas..pietam vienreiz mana atslēga iekrita viņu pastkastītē un viņi pat neatvēra man durvis(toreiz man bija kādi 15 gadi).. tiešām kaut kādi dīvaiņi.. starpcitu, viņi ir krievi, dažreiz var dzirdēt kā kaut ko bļauj..
Tagad vismaz nespēlē bungas kā to darīja pirms kāda gada, jo tad rībēja visa māja,ka pat 10tais stāvs juta..Pēctam kaut kā klusāk spēlēja(iespējams kaut kādi klusinātāji tika izmantoti,nezinu..), bet uz nerviem tikuntā krita tas ritms un vājie piesitieni.. nevienam nenovēlu to izbaudīt..

KO DARĪT????
01.04.2012 00:55 |

Reitings 131
Reģ: 17.08.2011
njā..man ir ļoti līdzīgi...
liekas kad augšā dzīvo ziloņi staigā tā kad pašiem laikam mājās ir stikla sekcija un es lejā dzirdu kā sekcijai stikli grab...
tad 5dienas 6dienas vakaros uzvelk augspapēžu kurpes un ap 2,3 naktī kādu stundu staigā..vienkārši nervu bojāšana..
njā un kā cīnīties arī nava ne jausmas :(
08.04.2012 21:52 |

Reitings 131
Reģ: 17.08.2011
tā kā meitenes lūdzu padomus ;)
08.04.2012 23:00 |

Reitings 156
esmu sapratusi, ka šādām situācijām izeju nav.. bet gulēt ar austiņām līdz viņi apklusīs arī nav normāli + vēl tā rībēšana..
un šodien vispār viņi skraidīja, ka man viss rībēja, es vairs nevarēju izturēt un padauzīju, lai apklust un viņi man padauzīja pretī!!!!!!
Labi, ka drīzumā dzīvošu citur, bet žēl tomēr vecāku, jo tā skaņa ir arī viņu istabā..
09.04.2012 23:48 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Uzej parunāt, ka viņi tev traucē, ja ar labu nesaprot tad saki ,ka sauksi policiju , tad viņi varēs maksāt sodu.
09.04.2012 23:56 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Mani kaimiņi vispār kkādi nenormālie , dažreiz rītos pieceļos no tā ,ka viņi tur viens otru bez maz vai galina nost, viens uz otru kliedz, apsaukājas, mētā priekšmetus strīdu laikā, dauza durvis un saka , lai ielaiž , tanī pat laikā leikas, ka kko smagu pa zemi bīda , varbūt durvīm priekšā kko :D , ar slotu klapē un pilnā rīklē kliedz, a pa dienu spēlē klavieres, nē tā pat nav spēlēšana, viņi spaida tos taustiņus no viena gala līdz otram, vai arī vienu meldiņu jau pus gadu mauc, kas tā besī, plus vēl akardionu arī spēlē šķībi :D bet dēļ šitā man liekas nevar saukt policiju :? un augšā jau arī negribas iet , vēl sāks kliegt virsū ko atnāca :D
10.04.2012 00:02 |

Reitings 156
es jau gāju, nākamreiz būs jāsauc kāds stiprāks draugs un jāiet iebiedēt, bet vecāki saka, ka viņi tur kaut kādi slimie un nav jēga..
Policija tiešam neko neizdarīs, tie jau nav jaunieši, kas tusē..
10.04.2012 00:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits