Shovakars :)

Reitings 391
Reģ: 24.04.2009
Čau visām :)
Pilnīga garlaicība šovakar , nekas nenotiek :) Sēžu mājās un neko jēdzīgu nedaru :D
Ko Jūs darat, kādi plāni šim vakaram ? :)
Un vispār jauku vakaru visām ;)
31.03.2012 20:06 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Hei.Es pievienojos maajaas seedeetaajaam. Shodien visu dienu noslinkoju,vieniigais ko izdariiju ,aizbraucu uz solaariju un uztaisiiju vakarinjas draugam. :)
* Mans bijushais visu laiku taa "aizdzeeraas" ,iipashi tad,kad veel dziivojaam Lv,tas bija vnk neizturami,sabojaaja man nervus pamatiigi taas attieciibas,bet nu pati jau laikam biju vainiiga,jo paliku kopaa ar taadu arii peec neskaitaamajaam reizeem kad vinjsh aizdzeeraas uz kaadaam 2-3 dienaam! Vispaar drausmiigi atcereeties to murgu! Miilestiiba ir akla! Es patiesi nozheeloju,ka nesanjeemos aatraak un neizshkjiiros.
Bet nu tagad laikam visa sliktaa vietaa ,ko piedziivoju,vietaa ir tikai tas labaakais! Shis cilveeks ir pilniigs pretstats manam ex. Vispaar nevaru iedomaaties kkaadu aizdzershanos vai nervu bojaashanu par kko! Es nevareetu veeleeties ko labaaku savaa dziivee!
Taakaa,sanjemies un atceries-Tu esi pelniijusi daaaaudz labaaku!! Lai veicas!:)
Jauku vakaru/arlabunkti .:)
01.04.2012 02:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)