Sveikas!
Vai jūs kādreiz esat gājušas pie studējošiem zobārstiem/praktikantiem?
Pa ausu galam padzirdēju, ka pastāv iespēja šādā veidā salabot zobus par mazākām naudiņām.
Un kāda ir jūsu attieksme pret to? Uzticētos praktikantam vai nē?
Neesmu bijusi.
Atkarīgs no tā, ko tieši darītu. Ja kaut kas vienkāršs, varbūt arī uzticētu, bet pirms pāris gadiem, kad man vajadzēja plombēt divus zobus un mana ārste to darīja vairākos piegājienos + tīrīja kanālus...tas bija tik ilgi un reizēm sāpīgi, ka nē, noteikti neko tādu neuzticētu praktikantam. Varbūt tikai pavisam maziņu caurumu zobā, kas nav līdz šim sagādājis liekas problēmas.
Man pašai ir dalītas domas - vai nu saurbs tā "ķep-ļep" kā nu māk, vai arī tieši ļoti rūpīgi nostrādās. Katrā gadījumā ar ātrumu gan nerēķinos :D
Man gan pat starp profesionāļiem vēl nav veicies atrast ideālo zobārstu. Tas, kurš labi taisa, man nepatīk kā persona, tas, kurš patīk kā persona, zobus sataisa tā, ka pēc mēneša atkal jāiet pie cita un jāpārtaisa.
Vēl pieredzes?
Šķiet kkad bērnībā gāju Dzirciema ielā. Atceros minimāli, bija jauns puisis, tā ārkārtīgi uzmanīgi urba - sita bailīgumu cauri. Bet neko vairāk un rezultātu neatceros.
Šobrīd neietu. Man vajag ātri, profesionāli un kvalitatīvi par pieņemamu cenu, kas man ir 20Ls plombe.
Neesmu gājusi,bet iespējams ietu.Tas,protams,skatoties,kas būtu jādara.Ja kaut kas nopietns,kā te rakstīja,ar kanālu tīrīšanu utt,tad domāju,ka tomēr neietu.Taču,ja man būtu viens mazs caurums,kas jāsalabo vai kāda līdzīga maza problēma,tad aizietu.