Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

MBA Rīgā

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Meitenes, varbūt kādai ir sava vai sveša pieredze - interesējos par MBA programmām Angliski Rīgā.

Tās piedāvā:

SSE Riga (zvērīgi dārgi, bet vienīgā, kur es bez bailēm uzticētos kvalitātei);
Rīgas Biznesa Skola (RTU paspānē, kas man nevieš uzticību, lai gan it kā atsauksmes labas);
Banku Augstskola (sadarbībā ar Šveiciešiem);
RISEBA;
šķiet arī Turība, bet nu viņi manī uzticību neraisa nemaz.

Kuras programmas skaitās tās kvalitatīvākās? Sevišķi ne Latvijas kontekstā? Par kuru diplomu Eiropā smiesies vis mazāk?

Mācības, cik saprotu, ar pilnas slodzes darbu var apvienot. Tātad nodarbības ir vakaros un/vai sestdienās?

Un kur ir vis ... kā lai tā noformulē ... vis nopietnākie studenti? T.i. tādi, kas jau ir labos amatos un ar nozīmīgu daudzu gadu darba pieredzi? Nevis jaunatne tikko no bakalaura programmas ar minimālu darba pieredzi?
30.03.2012 08:55 |

Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
zviedri vai rīgas biznesa skola.
Jāņem gan vērā, ka rīgas biznesa skolā māca pēc amerikāņu pieredzes, Eiropā ir sava prakse, nosacījumi.
Vislabāj jau zviedri. BET, ja ārzemēs, tad kādā no UK vai Vācijas augstskolām (būs jāzin vācu valoda).
03.07.2012 15:56 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
BA izvēlies, ja Tev interesē ne tikai MBA, bet arī finanses, jo SBS Swiss Business School piešķir MBA grādu, bet BA piešķir Maģistra grādu finansēs, kas nozīmē, ka vienlaicīgi iegūsti 2 diplomus. Jūlijā būs atvērto durvju vakars, seko līdzi info BA mājaslapā :)

Ja interesē papildus informācija - raksti man privāti.
03.07.2012 17:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits