Gaidīju chanely komentāru, jo tā arī likās, ka viņa Jaroslavu pazīst personīgi. :)
Par tām, kuras saka, ka uzmanības trūkums - iesaku tomēr samierināties un pieņemt, ka daži cilvēki nav tādi kā jūs. Savādāk kas gan tas ir, iekšējā skaudība, ka pašas vēlaties uzdrošināties, taču nespējat? Vismaz šādu teoriju es esmu bieži dzirdējusi, ka cilvēkiem, kuri atšķiras visvairāk piekasās tie, kuri viņus apskauž. Savādāk neredzu iemeslu kādu nepazīstot nodēvēt viņu par uzmanības meklētāju.
Tad jau visi ekstravagantie mākslinieki, dizaineri u.c radošo jomu pārstāvji ir tikai sekli un nelaimīgi cilvēki kuriem trūkst uzmanības, mīlestības un nav ar ko izcelties. ;) Visvairāk man žēl, ka cilvēki nenovērtē to, ka dzīvojam pasaulē kur visi varam būt dažādi, katrs pienest ko savu un katram ir arī iespēja izvēlēties kas viņam tuvāk sirdij. Ja tas viss nepatīk, droši vien protams, labāk dzīvot piemēram, PSRS, kur vienīgā iespēja tikt pie savādāka apģērba bija to šūt pašiem, kaut gan daudzi nedarīja arī to.