adrogiinais briinums jaroslavs

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/76605/skolnieks-jaroslavs-atkal-partrumpo-rigas-modes-damas-foto
ko juus domaajat pa shaadu briinumu un cik daudz pashas ietekmeejaties apgeerbu izveelee no modes blogeriem?
kaads ir juusu viedoklis par to, ka kaulains pusaudzju puika demonstree sievieteem paredzeetaas dreebes?
30.03.2012 00:59 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Vienrz, tādi kā Tu kaut kādā momentā maina savas domas. Un ja vien Tu zinātu, cik daudz man ikdienā nākas saskarties ar tādiem kā Tu, ehh..
Vai Tavs vārds, gadījumā, nesākas ar S burtu? :))
31.03.2012 01:40 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
kiwi, kādēļ lai es mainītu savas domas? Uzskatu, ka esmu jau izveidojusies kā personība. Esmu tāda jau kopš bērnības un padsmit gados bija visādas identitātes krīzes, taču pamatā nekas dzīves uztverē un tajā, kā redzu pasauli nav mainījies. Mākslinieki pēkšņi nekļūst par ekonomistiem. Parasti nemēdzu pārliecināti runāt par to, par ko neesmu droša. Ja neesmu droša, sēžu un ciešu klusu. Kas ir "tādi kā es", starp citu?
Nē, nesākas gan ar S burtu.
31.03.2012 01:45 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Vienrz, hehe, Tev varētu iedot titulu Miss Diskusija. :D kā tev izdodas tik bieži ielaisties tādās dziļās, garumgarās un pamatīgās skaidrošanās? Cik es pēdējā laikā cosmo esmu ienākusi, tā tajās top diskusijās tu skaidro taisnību. :D
Neuztver gan kā apvainojumu, pliks novērojums :)
31.03.2012 01:56 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
switched on, droši vien ir visai pašsaprotami, ka es tāda vienkārši esmu un man ir viedoklis par dažādām lietām. Monologus neveidoju, ja kāds atbild, tad atbildu pretī + sirgstu ar nelielu grafomāniju un atkarību esot garlaikotai pierādīt citiem kaut ko, pat zinot, ka vienalga viņu uzskatus nemainīšu. Ja nepatīk, var ignorēt, protams. :)
31.03.2012 01:59 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Vienrz, nu, skaidrs, grafomānija ir labs iemesls. Man pašai gan tieši tā dedzīgā sava viedokļa pierādīšana un ieskaidrošana otram liekas viena no visbezjēdzīgākajām laika un nervu tērēšanām, īpaši, ja zini, ka pretī tev ir tikpat spītīgs cilvēks. Tāpēc paliek žēl Tevis. :D
Jauku vakaru. ;)
31.03.2012 02:09 |

Reitings 9169
aljaushos vienrz uzdot provokatiivu jautaajumu.
iedomaajies situaaciju - kaada buutu tava nostaaja, ja jaroslavs buutu tavs deels. un ja tev citu beernu nebuutu, tikai vinjsh. tu veel jo projaam par vinju priecaatos?
31.03.2012 02:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-man loti patika tavs jautaajums!Tiesaam labs,jo taa jau ir laikam ,kameer neskar muus pasus- it kaa vienalga!:)
Tu uzdevi jautaajumu Vienrz,kuras domas man loti simpatizee!Man patiik cilveeki ,kuri paliek pie savaam domaam ,lai vai kas...tas ir loti pozitiivi!Es atbildeesu no sava skatiijuma!Man ir divi deeli , es vienmeer esmu loti respekteejusi vinu veeleesanos ,vinu izveeli attieciibaa uz sievieteem utt!Esmu sapratusi vienu lietu-mees nevaram paartaisiit cilveeku,uzspiest kaut ko!Cik saprotu ,sis cilveeks ir laimiigs tur ,kur atrodas!Es saubos ,vai vinam ir uzmaniibas deficiits!Es domaaju ,ka nee....vins vienkaarsi ir tas ,kas veelas buut...!
Es taapeec velreiz saku,cik labi ,ka dziivoju tur ,kur dziivoju !Te laikam tiesaam katrs var staigaat pilniigi ,kaa grib-"Lizbeth" izskataa ,vai "Baarbijas"izskataa!Cilveeki otru veertee peec taa ,kas vins ir ,kaa persona...!
Krista-tu man arii liecies loti interesanta savaa nostaajaa,bet tu laikam nekad dziivee neesi sastapusies ar "diivainiem cilveekiem"-soreiz domaaju gadiem ilgi!?:)
31.03.2012 06:58 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Nu, Krista pilnīgi manus klusos un naivos apcerējumus izlikusi portālā par pasaules genofonda pasliktināšanos. Varbūt tas nav tieši vērsts pret konkrēto apspriesto subjektu, bet.. tāds nu ir arī mans novērojums.
Un dažas centieni par visām varēm uzspiest savu pārāko atšķiršanos un lielo māksliniecisko dvēseli ir smieklīgāki par Jaroslava izstaipīto maiku. No malas šāda uzvedība tikai un vienīgi signalizē histērisku vēlēšanos būt labākai par citiem, lai gan daudzkārt tam nav nekāda faktiska seguma.
Man patīk uz ielas vai pasākumos paskatīties kā jaunieši ģērbjas un nereti redzams tiešām foršs stiliņš, lai gan pati neko tādu mugurā nevilktu, jo man tas nepiestāvētu vai neatbilstu manam ikdienas ritmam. Tomēr ir atsevišķas lietas, kas man liekas absolūti neestētiskas un izraisa nepatiku, tādēļ arī nekaunos to teikt skaļi, ja jautā manu viedokli. Uz ielas jau klāt nevienam neeju un ar pirkstiem nebakstu!
31.03.2012 10:05 |

10 gadi
Reitings 3007
smieklīgi, ka daudzas tā sacepušās par cilvēku, kuru nemaz nepazīst. saprotu, ka Chanely varētu viņu aizstāvēt, jo ir zināms cilvēks, bet pārējās- pa lielam, vai jums nav vienalga? :D
31.03.2012 10:14 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Mīļo stundiņ, palagveidīgs traktāts par neko:D
31.03.2012 13:02 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Krista - kā tu vari salīdzināt cilvēku ar trusīti vai vistu?
31.03.2012 20:44 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
Jau no paša sākuma, kā viņu ieraudzīju medijos..kkas piesaistija. Un veljoprojām viss kas saistīts ar viņu- vnm atveru. PATĪK!
patīk atšķirīgi cilvēki, kuri ir pašpārliecināti, kuriem ir savs "es", kuri nav pelēkā masa, un ir vienalga, ko domā apkārtējie.
31.03.2012 20:58 |

Reitings 1852
Vizuāli man viņš neliekas pievilcīgs, BET man patīk viņa uzdrīkstēšanās, tas, ka viņš nesēž kaktā un raud par to, ka viņš ir savādāks, ka viņu nepieņem utt ( kā to dara daudzi pusaudži). Patīk, ka viņš šo savu atšķirīgumu iznes tautās un nospļaujas par to, ko domā citi! :)
Būtu vairāk tādu cilvēku! :)

Pēc komentāriem šeit, jāsaka, žēl, ka šeit ir tik sekli domājošas meitenes. :(
31.03.2012 21:09 |

Reitings 9169
dorota - paarzinot smadzenu anatomiju, jaa, atljaujos saliidzinaat. gan cilveekam, gan trusiitim, gan zalktim ir kopiigas pirmsmadzenes (vai kaa tur latviski tas buutu). taas atbild par vitaali svariigajaam funkcijaam - eest, vairoties un izvairiities no briesmaam. tikai cilveeks ir vieniigais no dziivniekiem, kursh,aizejot aizvien taalaak savaa degenreeshanaas procesaa, censhaas ignoreet pirmsmadzenju veestiijumus , kuri nodroshina eksistenci un sugas turpinaashanu un tas ir pretdabiski. saliidzinaaju ar cilveeku ar paareejiem dziivniekiem tikai taapeec, lai uzskataamaak paraadiitu, ka daba NAV paredzeejusi pashizniicinaashanos. liidz tam ir nonaacis cilveeka slimais praats viens pats.

skaya - ir arii pieejamas sazveeristiibas teorijas par to, ka valstu varenie apzinaati caur masu meedijiem degradee sabiedriibu, lai taa buutu slimaaka, vieglaak vadaama un samazinaatu iedziivotaaju skaitu. mees neesam vieniigaas, kas par to ir aizdomaajushaas. :)

emmanuelle - man ir laba paziistamaa, kuru var ierindot diivainju kategorijaa - rozaa mati savos 30 gados, tetoveejumi, piirsingi, diivaina paskata dreebes un janciigi izgaajieni. forsh cilveeks un nevareetu teikt, ka atskaitot vinjas veelmi izraadiities, vinjai pietruuktu IQ. beerniibaa pietruuka vinjai uzmaniibas, pusaudzu gados sadumpojaas pret pasauli un veel jo projaam to censhaas dariit. manupraat diivainji rodaas 2 gadiijumos - nedamiileets, nesaprasts beerns vai arii gariigaa slimiiba. tik pirmie parasti tiek samesti kopaa ar otrajiem.
31.03.2012 21:16 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
krista- neškiet, ka problēma ir Tava aprobežotībā?
nespēt pieņemt neko tādu, kas spēj , iespējams, izpausties labāk par Tevi.
arī, ja ir bijušas, kādas problēmas, vai tad labāk sēdēt un ierauties savā kūnā un norobežoties, tā kā to dara lielākā daļa cilvēku??
31.03.2012 21:20 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Ja es būtu baigi aprobežota, es jau nu noteikti neizpaustos kā tas slimais, un jā, es viņu nosaucu par slimu, jo man šķiet ka šāds izpaušanās veids ir ļoti tālu no garīgās normas. Un tagad biziy vari man brukt virsū, par to, ka es domāju savādāk nekā Tu.
31.03.2012 21:27 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
jums neapnika pērties par to, kurai ir taisnība ? :D gribiet, pateikšu noslēpumu - nevienai :D
jautājums bija, ko jūs domājat, nevis ko jūs domājat par citu meiteņu viedokli. that's it, that's all.
31.03.2012 21:33 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
nu bet katra taču grib pierādīt savu viedokli:D mums patīk pacīnīties!:D
31.03.2012 21:35 |

Reitings 9169
biziy - nee, neuzskatu, ka probleema buutu mana aprobezotiiba. es uz so skatos no cita redzes viedoklja. badoshanaas, geerbshanaas sievieshu dreebees beernam nav normaala. lai gan gruuti pamaniit zem taas grimma kaartas, bet tur apaksaa nav nekas cits kaa pusaudzis. un kaads ir zemteksts visaam sitaam intervijaam ar vinju? - ja gribat buut slaveni, badojaties, eksperimenteejat ar savu seksualitaati peec iespeejas agraak. ja vinjsh buutu 30 gadiigs dzeks, tas nebuutu tik tragiski. bet seit pa presi tiek vazaats un izcelts slims puika (jaa,anoreksija ir slimiiba, kas taadaa vecumaa pamatiigi sagrauj veseliibu).
citi pusaudzi salasaas rakstus par saadiem cilveekiem un tad pashi badojaas, jo galu galaa arii vinji grib sasniegt zvaignes.
un jaa, esmu redzeejusi, ka viens pusaudzis gandriiz nomira no anoreksijas tieshi deelj taa, ka veeleejaas iekljuut modes biznesaa. labi, ka praatinjsh naaca maajaas.
31.03.2012 21:41 |

Reitings 797
Mans viedoklis - man nav iebildumu pret to kā viņš izskatās, lai jau cilvēkam tiek. Tikai vienu reizi sanāca trolejbusā viņu redzēt un iedomīga sprāgtin sprāga laukā. Seja īgna un izkāpjot aizdūra ātri un dusmīgi. Nezinu, var jau būt, ka vnk slikta diena viņam, bet tādu nu man iespaidu viņš ir atstājis. Manuprāt, ja cilvēks ir sakarīgs/feins tad viņš var arī celefāna maisiņā ietīties un man būs vienalga.
31.03.2012 22:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits