purvciems

10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
ko jūs sakāt par šo rajonu ? kas ir šī rajona apkaimē, kādi veikali un tā? zinu tikai dominu :D
Labo un slikto būtu patīkami lasīt :)
29.03.2012 16:38 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
pirms man te sanāca uzturēties biežāk kā savās mājās, arī nebija priekšstats, ka jebkad te vēlētos dzīvot. tagad tas ir krasi mainījies. ok, es negribētu dzīvot tur uz Pļavnieku pusi, bet Purviema/Teikas, apkārtne man ļoooti patīk. te ir zaļš vasarā, tuvu līdz centram utml. proootams, negribētu salīdzināt ar Kluso centru, piemēram, bet nu ja man ir jāizvēlas centrs, kkāds Čaka ielas reģions un Purvciems, tad izvēlos otro.
29.03.2012 21:50 |

Reitings 94
Reģ: 10.02.2012
Pati nedzīvoju purčikā, bet draugs gan.. Dzīvo viņš pie mēbeļu nama, manuprat, rajons tiešām labs un patīkams. Krievi daudz, bet nav uzbāzīgi, viņi dzīvo savu dzīvi un kapeikas arī ,,nestriļī''. Satiksme ērta ne tikai uz centru, apkārt daudz veikalu, skolu stadioni, vilciena stacija.
29.03.2012 22:03 |

10 gadi
Reitings 319
Reģ: 29.01.2009
Agrāk dzīvoju Purvciemā, netālu no Mēbeļu Nama. Viens no nedaudzajiem Rīgas mikrorajoniem, kurā patiešām gribētu dzīvot. Apkārtnē daudz un dažādi veikali, šādas tādas ēstuves un vietas pasēdēšanai, ir skolas un bērnudārzi, rotaļu laukumi, vietas pastaigām, ērta satiksme. Jā, krievu daudz, urļiku arī, bet, manuprāt, viņi nav īpaši agresīvi. Par dažādiem starpgadījumiem - krietni biežāk esmu dzirdējusi stāstus par uzsistām acīm un atņemtām somiņām centrā, ne Purčikā.
30.03.2012 10:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits