Arī protams zvanījāmies, no telefonbūdiņas uz bezmaksas bērnu uzticības tālruni, un izdomājām paši visādas problēmas, un tā katru dienu, stundām no vietas :S (cik tizli)
Protams arī zvanīšana pie durvīm un mukšana prom neizpalika.
Man nekad pēc ēšanas neatļāva iet baseinā, a es vot nesapratu kapēc? Tad nu vienu reizi izdomāju ieiet(klusītiņām,lai vecāki nedzird) (es vispār baigā ūdenspīle esmu man patīk ūdens) švimmēju, pa to baseinu, lieki piebilst,ka man pāri galvai ūdens un pats baseins ir vēļ šodien. Un sīka būdama protams sarijos ūdeni :D un te pēkšņi pašā baseina vidū man slikti palika, sāka raut uz augšu, es nezinādama ko darīt cik nu vien ātri varēju švimmēju pie malas, cik nu varēju pārliecos pāri malai un novēmu visus dekoratīvos rabarberus, no tā man ir mācība,ka pēc ēšanas nedrīkst peldēt.Un atbilde uz mammas uzdoto jautājumu ''fuj,kas tas?'' es atbildēju,ka kaķim slikti bija.
Vispār jau daudz stulbību esmu sadarījusi.
Atceros, mamma bija siltumnīcā, bet lai tiktu siltumnīcā ir vismaz 50cm jāpakāpjas, jo tāds augsts slieksnis. es arī biju siltumnīcā, a tur stāv grābeklis, es domāju, aij, ko es kāpšu kājām lejā, noliku grābekli,un gribēju pa tādu tiltiņu noiet, kā tad, grābekli pārlūza es protams ielidoju upeņu krūmā.
Vienreiz, grābeklis stāvēja pie mājas, es uzkāpu un ar kātu dabūju pa pieri, nokāpu nost, paglaudīju sev pieri, spēru soli un akal uzkāpu uz grābekļa, sāku dusmoties un aizmetu to grābekli,jo man pa kājām maisās.
Izdomāju omei uztaisīt pārsteigumu un izravēt puķu dobi no nezālēm, pati tik priecīga,ka labu darbu daru, ceru omi pārsteigt, oma ierodas un redz, ka visas viņas puķes izrautas ar saknēm, bet nezāles atstātas! :D :D :D
Ja atcerēšos vēl kaut ko ierakstīšu :D