Labāk citreiz ir nezināt

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
'Tādas skumjas manī,vai kas - es pat nezinu!!!!
Kamēr ložņāju pa netu,izdomāju jāapskatās,vai tiešām mans Ex nav draugos,ko jau te kādu laiciņu esmu rakstījusi,ka meklēju šo puisi!Būtu laimīga,ja spētu viņu atrast utt.
Šodien es viņu draugiem.lv ATRADU!!!! :o Sākumā gan nepazinu - tiešām!
Man vnk no satraukuma visas domas sagriezās galvā..jūtos tā nekādīgi,pēc 10 mēnešiem es viņu atradu!Visu laiku bija doma,ka vajadzētu viņam uzrakstīt,bet visu pārdomāju...ieraudzīju,ka viņam izveidota foto galerija...un jā,protams,ieraudzīju,ka viņam ir cita meitene!!!Es pat nezinu - gribas priecāties,bet no otras puses - man vnk nāk raudiens!!!!! :( Vārda tiešajā nozīmē...
Bijām kopā 5 gadus, tad nelikās pa mani ne zinis,vnk ignorēja manas vēstules,bet tagad - redzu visādas bildes.....ai,man vnk tiešām uznāca riktīgs besis!BD toč vairs neparakstīšu - sajutos nekādīgi!Un tā meitene man tik līdzīga..eh!
Tiešām varu teikt - citreiz labāk nemaz neko nezināt un nemeklēt!!!
Būs vien jāparaud un gan jau vieglāk paliks....
29.03.2012 13:56 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
vot tas ir LIELĀKAIS stulbums, ko vien var izdarīt - līst un meklēt kko, kas bijis un kā vairs nav. Tieši tapēc es, lai arī dazreiz uznāk doma, o jāpaskatās kā ta šim iet, - nekad to neesmu darījusi, jo nekad man nevajadzes šādu situāciju. Un ja neraksta 10menešus, značit, aizmirsis.
Tapēc es arī nekad, neeju arī sava drauga draugiem.lv vai citos sociālajos tīklos, vai telefonā lasīt kaut ko, lai gan zinu paroles. Man tas vnk NAV vajadzīgs, man zēl sevis, ja nedod Dievs kas tāds uzpeldetu, vai arī kko smagi pārprastu kā nemaz nav, kā mums, meitenem, tas biezi notiek. Un dzivoju laimiga, bez stresa un nepatikamam sajutam. Bet Tev, es silti iesaku AIZMIRSTI, ja 10menesus vareji aizmirst, nav ko tgd pēķšni atcerēties. Es paskrien un turpini rakstit BD, nav vērts tgd dienu sačakarēt, un nekad nekad vairs nedari tādas muļķības.
29.03.2012 19:31 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Taisnība Jums ir,bet nenoliegšu to,ka es visus šos 10 mēnešus esmu par viņu domājusi.Bez maz katru otro dienu,ja ne katru dienu.Jāatzīst - vnk nespēju viņu aizmirst....bet jādara tas!
30.03.2012 12:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits