tetovejums

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
Labvakar, kā jums šķiet, vai tetovējumi ar tekstu vēl ir aktuāli, vai jums patīk?
Vai atbalstāt tetovēšanas mākslu, kā tādu?
un vai jums ir, vai vēlētos?
28.03.2012 19:52 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Vispār,man šķiet,ja cilvēks īsti nezin vēl,ko grib tetovēt,tad labi vien ir,ka nogaida un neskrien tetovēt kaut ko tetovēšanas pēc. :) Tā var arī pēc pāris mēnešiem nožēlot izdarīto.
Mans pēdējais tetovējums bija iecere vismaz pusotra gada garumā-zināju,ka gribu to zīmējumu.Jautājums bija tikai par to,kur to tetovēt.
Man tāāā patīk,ja ir notetovētas abas rokas.Mūziķiem bieži tā ir.Tas ir vnk aaaahhh...Vienreiz Vecrīgā arī vienu čali redzēju ar superīgi notetovētām rokām.Taisni gribējās pieiet klāt un pateikt,cik viņam skaisti tetovējumi.Bez nekāda baigā zemteksta vai flirta-vnk pateikt,ka skaisti.
29.03.2012 18:10 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nē, nevēlētos un nekad neesmu vēlējusies tetovējumu.Un absolūti neinteresē arī citu tetovējumi. Vai atbalstu? Kas tur ko atbalstīt vai neatbalstīt - ne mana āda, ne mani tetovējumi:D
29.03.2012 18:32 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
es atbalstu, man pašai ir, uzskatu, ka Tev jātetovē kaut kas "savs" vienalga vai tas būtu teksts vai zīmējums. tetovēšanās jau nav modei sekošana, bet kaut kas priekš sevis, sava stila un būtības!
29.03.2012 18:37 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man atkal tie lielie šķiet .. diezgan atbaidoši, īpaši jau sievētēm. Un tetovētu puisi arī sev laikam nevēlētos. Cita lieta, ja tas ir maziņš un kādā ne tik acīs krītošā vietā, bet kopumā domāju, ka man tāds nekad nebūs, neredzu vajdzību. Bet citi, lai dara kā grib, tetovē kaut vai uz sejas sev tekstus
30.03.2012 15:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits