Man patīk teksti. Es gribētu tādu motivējošu citātu, vai simbolu, kas man vienmēr atgādinātu ko labu un iedvesmojošu. Nezinu gan, vai es vēlētos lai visi pēc kārtas to lasa, tādēļ latviski vai angliski tas nebūtu. Zinu meiteni, kurai šāds citāts ir japāņu valodā. Varbūt neliela klišeja, bet man tiešām patīk, jo kurš katrs nevar izlasīt un saprast (ja vien negrasies dzīvot Japānā). :)
Tetovējumus atbalstu, ļoti patīk kā citiem izskatās. Īpaši ja tie ir lieli un krāsaini. Kādreiz tiešām gribēju visas rokas notetovēt, tā lai pilnībā noklātas. :D
Taču jā, iemesls kādēļ es vēl neesmu tikusi pat pie viena tetovējuma droši vien ir tāds, ka tā mana gribēšana nemaz nav tik liela. Reizēm uznāk, reizēm priecājos, ka neko neesmu uztetovējusi, tādēļ visticamāk, zīmējumu uz mana ķermeņa nebūs vēl ļoti ilgi. Ir cilvēki, kuri izdomā ko vēlās un tad gaida gadu, vai nepārdomās. Mana draudzene, savukārt, nesen tika pie tetovējuma pavisam spontāni - izdomāja, ka grib, pagāja divas nedēļas un nu viņai tas ir. Es visticamāk, tā nerīkotos.