Es, ja taisu kaut ko, zinot ka nāks ciemiņi taisu kādas gardas mazītes (mazās franču + filadelfijas siers + lasis + citrons vai sīpols mazliet un pipari) vai kādus iesmiņu kociņus, kur piemēram, ir olīvas, paprika, kāds mīkstais siers, nu kas garšo labāk :)
Tad var taisīt, protams, visādus salātiņus, receptes internetā cik uzziet, man, piemēram, garšo krabju nūjiņu, pavisam nav sarežģīti pagatavot ar rīsiem + gurķi, papriku, majonēzi un vēl vienalga, ko kas garšo, pielikt klāt. Tādus siltos ēnienus netaisam parasti, tikai tad, ja svinības ar tādsu kārtīgu sēdēšanu pie galda. Vēl, protams, var sāļajos groziņos siera salātus salikt, vai sagriezt visādus dārzeņus sloksnītes un tad kopā ar kādu mērcīti, arī puķķāposti šādā veidā ir nu diiikti gardi :)
Saldajā var tiešām kādu kūku, tās es pati gatavot nemāku, diemžēl, mana favorīte ir Kristīne vai sadaisīt to saldo desu (kaut kas līdzīgs Saldajai brunetei Vai arī vienkārši kādu saldos, kur ir augļi sagriezti gabaliņos un pārlieti ar kādu saldo mērci vai saldējumu :)
Lai viss izdodas :)