tas bij pirms kaadiem gadiem 5, cenas nepateikshu. atceros ka meelee kopaa ar piirsingu bij 6 lati, par degunu neatceros. jebkuraa gadiijumaa cenas bija tolaik zemaakaas Riigaa. :)
es tur ar esmu duurusies :D izdurusi pirms daudziem gadiem jau,meelee,nabaa un luupaa piirsingus!cik atceros bija okey :) ja jau 3 reizes apciemojusi biju!
Man jau šķiet, ka tas salons ir tieši izdevīgā vietā, var teikt pašā centrā, bet pie tās pieturas 22.ajam trolejbusam parasti ne pārāk patīkami cilvēki drūzmējās, tādēļ, man arī kaut kā nekas tur nepievelk. bet gan jau nav tik traki, visas daudzenes, kurām kādreiz bijis pīrsings, dūrušas tieši tur :D Pirms kādiem gadiem tad jau laikam bija baigā top vieta :D
Vai tiešām ir vērts riskēt ar veselību??!!! Ja gribas kādu caurumu, var taču aizstaigāt līdz Vadim Tattoo, zinoši cilvēki visu izdarīs kā vajag + vēl regulāri apkops bez maksas, pīrsings + duršana 10-15 Ls..
Ja tas ir tas par kuru es domāju, tad pirms kādiem 6-7 gadiem tur izdūru nabā caurumu, ilgi mocījos ar dzīšanu, tad aizaudzēju un vēlreiz turpat izdūru, bet šoreiz uzreiz ieliku zelta pīrsingu, bet arī nevarēju sadziedēt.... nezinu, kas bija pie vainas :/
Pēc tam mana draudzene arī tur izdūra sev nabu un degunu.
Naba aizauga ideāli, deguns vēl joprojām (kādi 3-4gadi) nesadzīst līdz galam.....
laikam jau viss atkarīgs no vietas kur dur un cilvēka paša)
Vai tiešām ir vērts riskēt ar veselību??!!! Ja gribas kādu caurumu, var taču aizstaigāt līdz Vadim Tattoo, zinoši cilvēki visu izdarīs kā vajag + vēl regulāri apkops bez maksas, pīrsings + duršana 10-15 Ls..
piekrītu. Es pie Vadima taisīju tetovējumu, vienīgi pirms gadiem 6... Bet atsauksmes tikai tās pozitīvākās ))