Čau, meitenes !!!
Vai kāda, kura ir nodevusi hormonu analīzes varētu pateikt, kur viņa to darīja, cik apmēram tas izmaksāja, pēc cik ilga laika bija rezultāts utt.?:)
Kaut vai tā pati Gulbja laboorija. Šādas analīzes lētas nav. Labāk izstāsti savas bažas ginekologam vai endokrinologam un dabū nosūtījumu ;) Faktsiksi tādas pašas asins analīzes vien ir ;)
nav gan tādas pašas asins analīzes
es asins analīzes nodevu pirms nedēļas,bet tā,kā jāveic tālāka izmeklēšana,tad ginekalogs sūta uz gulbja laboratoriju.
Taisīju Veselības namā 5, neatceros, cik maksāja, varbūt 8Ls, varbūt kkādi padsmit. Rezultāti bija pēc nedēļas.
Taisīju tur tādēļ, ka ārste, kas nosūtīja bija pāris stāvus augstāk.
Nju bet varbūt arī atkarīgs kādus hormonus pārbauda? ;) Kad es nodevu, tad vnk nosūtījumā bija atzīmētas konkrētās hormonu analīzes un noņēma asinis no vēnas un viss.
Mani uz hormonu analīzēm sūtīja ginekologs - nosūtījumā atzīmēja konkrētos hormonus. Gāju nodot 2 reizes, jo dažādus hormonus pārbauda dažādās cikla dienās.
Nodevu VC4 un summas bija diezgan - katru reizi bija 20-30 ls. Bet tur laikam bija tiešām padaudz to hormonu, ko pārbaudīt.
VC4 rezultātus pa taisno nosūtīja ginekologam, kas arī strādā VC4. Rezultāti bija pieejami jau nākamajā vai aiznākamajā dienā.