Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai labākais draugs?Interesanti..

Reitings 4
Reģ: 26.03.2012
Vienmēr ir licies, ka starp sievieti un vīrieti pastāv draudzība, bet...

Alvi es iepazinu oktobrī vienā ballīte, ma viņš bija iepaticies un man parādījās pret viņu diezgan liela interese. Sākam kopā vairkārt pavadīt laika, proti kompānijā.Iepazinot viņu arvien vairāk un vairāk ,sapratu, ka varam būt tikai draugi,jo kopā vienmēr labi pavadījām laiku izklaidējoties.
Pienāca jaunais gads,un Alvils atzinās, ka viņam ir spēcīgas jūtas pret mani.Sabijos,un neapzinis pateicu, ka viņš man ir tikai draugs un nekas vairak nevar starp mums būt.
Alvils bija ļoti noskaities,bet tomēr draudzība ritēja kā vienmēr.Starp mums nekas nebīja mainījies.
Vienu nedēļas nogali, mēs kopā izbalējāmies un palikām pie manis,mēs bijām diezgan leilā alkohola reibumā,nezinu kā Alvis ,bet es biju.Viņš mani noskūpstīja un es viņam atbildēju ar to pašu. Vēlāk sapratu, ka es tā nevaru norāvos no viņa pateicu, lai tā ir pēdējā reize, kaut arī man patika.
Laiks gāja,un tomēr abiem palika atmiņā šis skūpsts,Joprojām bijām draugi un kopā izklaidējāmies un uzklausījām viens otru.Nekas nemainījās.
Manā dzīvē ienāca Edgars ,mēs sākām tikties un re ma likās beidzot esmu gatava attiecībām un man viņš ļoti patīk,es biju laimiga.Piekritu ar Edgaru būt kopā. Nakošaja dienā (1dienu esam pāris) Edgars aizbrauca uz Liepāju, piedāvāja man arī,bet es atteicos.
Nu,ko vakarā saņēmu zvanu no Alva,un aizbraucām ballēties.Nekas nebīja. Alvis aziveda mani mājās.Uzaicināju viņu uz tēju.Izlēmām noskatīties filmu,es aizmigu viņam klēpī.Jutu ka viņš spēlējas ar maniem matiem,un klusām smīņā.. Es uzjautāju,kas ir? Alvils atbild.Es tevi joprojām atceros pie Elīnas zilajā jakā, likies tik naiva, neiazsargāta, jauka meitene.Bet iepazino tevi aprāvos.Sapratu, ka esi nereāli stipra raksturā,un neviens nevar tevi nolikt. Jokojot atteicu: izklausās pēs mīlestības no pirmā acu skatiena..
Vēlāk kad atkal itkā aizmigu,kad Alvils domāju ,ka guļu,izdzirdēju-bija jau arī.

Mēs taču esam draugi, ne?
Vakarā runaju ar Edgaru, likās ,ka viss ir kārtība.Drīz tiksimies, un viņam ir lielas jūtas pret mani.
Šodien skolā ieraugot Alvi, nevarēju nesmaidit,jutos kā zem ekstazī,redzot viņu ejot smaidu, un saprotu vinš man atbild ar smaidu arī.Vislaik sastapās skatieni, kā tikko iemīlējušies 2 cilvēki..Nezinu, nesaprotu vairs neko.

Draudzene saka ,ka vairāk jāpievēršās Edgaram,bet vai es vēlos?

Nezinu, kā izziet no šīs situācijas.
Zaudēt visu,vienu,vai palikt kā ir?
Un kas tās par izjutām pret Alvi?
Nesaprotu.
26.03.2012 20:34 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
eh, meitene, nu kādi tur draugi- puisis ir skaidri licis saprast, ka grib kaut ko vairāk.
Un pēc tava teksta izklausās, ka tev viņš ar patīk, bet tu no kaut kā baidies.
Katrā ziņā nevajag klausīties ko draudzenes saka, bet padomā ko tu pati vēlies, kurš puisis patīk labāk. Ja izvēlēsies Egdaru, tad tikai konkrēti to pasaki Alvim un nedod veltas cerības, ka jums abiem kaut kas varētu sanākt.
26.03.2012 20:47 |

Reitings 4
Jā,bet leita tāda,ka Alvils zin par manām attiecībām ar Edgaru.
Man viņš nekad nav īsti paticis, tikai šodien kkas uzpeldēja pēc tā vakara,tapēc tas viss ir tik dīvaini.
26.03.2012 20:49 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
klau,Tu pati nezinu,kuru Tu gribi?? come on- vai tad tie6aam taas juutas tik vienaadas?Un kapec domaa,ka ar A.nevarat buut vairak kaa draugi TIKAI tpc,ka kopaa jautri varat izballeeties? A 6to - ar miiljoto nevar balleeties? vrb vnk nokniebies ar A. un tad viss buus skaidrs- skan skarbi,bet tas nu Tev par skaadi nenaktu - vismaz kljuutu izleemiigaaka!
26.03.2012 21:02 |

Reitings 4
vienkārši dažreiz tā gadās, ka nezini kurš..
26.03.2012 21:11 |

Reitings 16
Reģ: 05.11.2010
Tās patiesībā ir pilnīgas muļķības, ko tu te raksti, vai ne?
"Alvi es iepazinu oktobrī vienā ballīte..." un "Šodien skolā ieraugot Alvi, nevarēju nesmaidit,jutos kā zem ekstazī"
26.03.2012 21:18 |

Reitings 4
ko tu īsti neaizprati?
Tas bija domāts, ka es vinu šodien uzlūkoju pavisam savādākā gaismā.
26.03.2012 21:26 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Es atvainojos, ja tevi sanāks aizskart, bet šis tiešām likās kā sacerējums, jo bija ļoti tēlaini un tādā sacerējumu manierē uzrakstīts un man līdz šim likā, ka Alvis un Alvils ir divi dažādi vārdi. Ej nu tu saproti, cik tev tur to vīreļu karās kaklā.
26.03.2012 21:43 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Negribēju pirmā rakstīt,bet varu tikai pievienoties,ka teksts šķiet izdomāts.
Izklausies pārāk neizlēmīga un ar bagātu fantāziju,tik lej te visām sīrupu ausīs!
26.03.2012 21:45 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Aijj, bulšits!

Ērtā situācijā vienkārši esi. Divi vīrieši uz tevi. Būtu vēlējusies, šo situāciju sen jau būtu nokārtojusi, ja jau esi tik stipra sieviete.

Atceries - ļoti bieži mūsu dzīvēs mūsu kļūdas pavēršas pret mums pašiem.
26.03.2012 21:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits