"ballīte"

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Sveikas, draudzene uzaicināja uz dz. dienas ballīti, ar tādu ielūgumu, ka jāģerbjās maskās..
nu un jūsuprāt, kas būtu tāds vienkāršs un ātri dabūjams?
2) ko lai viņai uzdāvina, 21.g., vai būtu pareizi ja labākajai draudzenei dāvinātu naudu,lai pati nopērk ko vēlas?
26.03.2012 10:57 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
Nesaprotu, kaapeec jus tik negativi izsakaties par taadu davanu, kaa nauda?? Taa ir universala davanu karte, kas ir deriga visos veikalos.
Man patiiik, kad sadaavina taa 50/50 , varbuut pat vairaak esmu prieciiga, ja uzdaavina naudinju, jo kaut cik atmaksaajas, tas ko esmu ieguldiijusi klaajot galdu un iirejot konkreto vietu , nepadomajiet, neesmu nekaada liekeede utt, vienakarshi ne jau nu uz eediena un dzeeriena taupiit, par sveetkiem sanak diez gan lieli terinji , ja taa piem. ir jubileja !! . Nauda nekad nav lieka , pie tam var nopirkt ko pats velies.

Bet par masku - iegadajies veikalaa to , kura aizsedz acis , deres ari pie vakarkleitas.
26.03.2012 14:50 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
Aa ja taa ir labaka draudzene, tad varbuut davini davanu , bet JA tiesham 100 % zini, ka vinjai to konkreeto lietu vajag , ja nee sanaks bedigi , man vienreiz draudznes uzdavinaja tadu ne visai forshu davanu, atceros vel joprojam , ka cilveki slikti mani pazist , bet ar otru draudzeni tieshi otraadi - patikami paarsteidza, un iir froshi , ka atceras, ko staastu, biju ieprieks izteikusi , ko velos ;)
26.03.2012 14:53 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Es labākajai draudzenei un viņa man vienmēr dāvinam naudu, esam pilnīgi apmierinātas, jo gaumes mums ir pilnīgi pretējas, tāpēc cik cilvēku, tik viedokļu
26.03.2012 18:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es iedomaajos par to atminaa paliksanu...tas kosmeetikas piederums utt arii izlietosies un viss...!Daavanu karte varbuut nav slikta?!Vispaar man patiktu nauda arii,jo tad es pati vareetu izveeleeties ko nopirkt-iisto graamatu ,dekoru-pat konfeksu vietaa varbuut riekstus utt!Izklausaas banaali,bet taa kartinu rakstiisana arii-cik var saglabaat ilgi visas kartinas...tad maajaa beigaas nebuutu kur apgriezties,ja saaksim glabaat visu...!
26.03.2012 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits