Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sveikas atkal ;)

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
nu ko - mazliet paturpināšu tirdit jūs par šādiem tadiem,ar studijām saistītiem jautajumiem..esmu liels nezinītis šajās lietas,jo tagad tikai plānoju iegūt augstako izgl. un nav kam uzdot visus jautājumus..ta nu ceru,ka jūs,draudzīgas studentes,man palīdzēsiet...vēl konkrēti neesmu izlēmusi,kas būs mana stud.programma, ir vairaki varianti un pašlaik "zondēju"tos visus,lai iegūtu vairak info un tiktu skaidrība,kas tad man būtu pats labākais..:)vārdu sakot-pieeju šai lietai nopietni.Uzreiz varu pateikt,ka mani vairak interesē tādas skolas kā Ekonomikaas un Kultūras augstskola, Latvijas Kulturas koledža un arī LU ,vairak humanitātrā puse,laikam ar juristem un gramatvedēm man nebūs diža jega čatot..lieliski būtu ko vairak uzzinat par ERASMUS no meitenēm,kas par to zina no pieredzes vai paziņu stastiem..katrā ziņā,ja jums ir mazliet laiks patērgat,padalīties ar info par studenta dzīvi,utt.utjpr.-nekautrejaties,raxtat privāti,atbildēšu visaam,neesmu lepna :)
25.03.2012 16:11 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Īsti tā arī nesapratu, ko tu vēlies dzirdēt, izņemot to, ka kaut ko arī par Erasmus, man jau šķiet, ka informācijas internetā par to ir nu tiešāāāām daudz :)
25.03.2012 16:17 |

Reitings 918
jā,bet es velos konkrēti no tiem,kas studē nevis vispārīgu,aprakstošu informāciju..lai gan ,ir jau arī tādi jautajumi,piem.viens,ko nesparotu ir par Erasmus, vai taja var piedalīties jau studejot pirmaja kursaa vai tikai otrā un vai augstskolu izvēlas pats vai skola pati piedavā?Varbūt ta,ka pats sazinies ar sevis interesējošu augstskolu,kurai ,piem.nav sadarbība tieshi ar savu skolu un sarunaa,ka vinji tevi ta ka uznjem..piem.ja gribu studet Itaalijaa,bet man skola nesadfarbojas ne ar vienu It skolu,tad vrb pati varu panaakt,ka varu tikt tajaa It skolaa,kura arii piedalaas Erasmus,bet ne konkrēti sadarbojās ar manu augstskolu..? grūti to domu tā izskaidrot...vnk skatos,ka tas skolas,kuras esmu jau sev prāta atlasījusi ka pretendentes, nepiedavā iespeeju studēt tajas valstīs,par kuram man ir interese..
25.03.2012 17:41 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
Varbut vienkarsak ir aiziet uz atverto durvu dienam tajas skolas kuras velies studet? Domaju tur atbildes uz visiem taviem jautajumiem.:)
25.03.2012 17:56 |

Reitings 918
jaa,es jau arii taa dariishu..redzi,man patiik dabuut maximumu...apm.kaa zz reklaamaa :D
25.03.2012 19:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits