Gribu jaunas lietiņas,bet strādāt nesanāk.

Reitings 289
Reģ: 26.01.2012
Sveikas!

Es gribu jaunas lietiņas (apģērbu,kosmētiku,sīkumiņus) ,bet mamma man nepērk, jo saka ka nauda aiziet remontam. Pašai strādāt nesanāk,jo nevaru ar skolu savienot.

Jums ir tā, ka visu ko gribās, Jūs nopērkat? Un mamma pērk Jums visu?

Esmu nomākta,jo nāk pavasaris,bet nekā vēl man nav. :(
25.03.2012 13:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ir dazaadi cilveeki - daziem viegla galva un vinjiem nevajag seedeet pie graamataam, lai svilpodami tiktu cauri skolaam un daziem vajag pavadiit ik dienu ntaas stundas maacoties. un tas nebuut nenoziimee, ka peedeejie peec tam nebuus labi speciaalisti. taa kaa nav ko te cepties. kaadam svariigaak ir aatraak pabeigt maaciishanos un taapeec sakozj zobus, kaads izveelaas paraleeli straadaat un veelaak paariet deelj taa uz neklaatieni, vai arii vinjam vajag papildus gadu, jo daudzi eksaameni nav nolikti (to neattiecinu uz visiem, bet uz dalju). mums katram sava prioritaate.
26.03.2012 17:37 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Neesmu parasta,ka teici,seit visi ir anonimi un Tu neko nezini par manu dzivi,un ka saki-parastie skolotaji ir tie,kas izskolo un laikam Tu esi viena no tam,kas doma,ka skolotajs ir tas pats,kas apkopejs. Neiet runa,ja cilveks apzinigi izspiez no vecakiem naudu,bet ja var palidzet,kapec ne?Ko tad VISI studenti strada un vecaki nedod ne santima? Ka teica mani vecaki-ja vajag,prasi mums,nevis svesiem cilvekiem,izskolojies,kad Tev bus-dosi mums vecumdienas un ta ir un ar to lepojos! Tapec vienmer savaiem mazajiem pirmisiem maacu-VISI CILVEKI IR VIENADI-ar naudu vai bez,ar rokam,vai bez,akls vai redzigs-visi mes esam tikai cilveki un tas,ka man ir mazak,nenozime,ka esmu sliktaka,neglitaka utt. Nekad neesmu skirojusi cilvekus un organiski nepanesu to! Agraak dziivoju loti trucigi,berniba,mums est ko nebija,jo pirkam lauku maaju,staigaju letas drebes vai radinieku atdotas un tagad? Aizbraucot uz miesta ballem-puse nepazist,jo esmu sasniegusi loti daudz, augstskola svasaras brivlaikos pat zemens lasiju pa naudu 30 gradu karstuma, bet vecaki tik izlidzeja skolas laikaa. Un man galvena vertiba vienmer bus gjimene, nevis biezs naudas maks.
26.03.2012 19:04 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Mardzita Sheep Kas tev kaiš, nopietni? Tu pati teici, ka esi "parasta skolotāja", jēziņ, es tikai citēju tavus vārdus, nomierinies. Tāpat es neko neteicu par to, ko uzskatu par skolotājiem. Ja redzi kur teicu - droši, parādi man. Izrādās, ka arī par precīzu citēšanu var piekasīties. Es nesaprotu ko tu man centies pierādīt, ja ņem vērā to, ka tu manus vārdus šajā diskusijā VAIRĀKAS reizes izņēmi no konteksta vai vēl labāk - pārveidoji pa visam. ;)
Kurā vieta es šķiroju cilvēkus? Atkal jāprasa precīzu citātu. Izskatās, ka es runāju laikapstākļiem, bet tu man sāc stāstīt par automašīnu detaļām. Neredzu NEKĀDU saistību cilvēku šķirošanai, skolotājām, kas ir kā apkopējas, ar manis teikto. Vispār nekādu sakaru nesaskatu. Tāpat arī neizprotu kādēļ man vajag zināt kas ir tava galvenā vērtība dzīvē.
26.03.2012 19:17 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
Mardzita Sheep - ko tu vari cepties? Ok, ļoti labi, ka tev ir tādi uzskati, kaut citiem tādi būtu, bet visus tu neizmācīsi. tā reiz ir un ar to jāsamierinās. citiem pietiek ar pārdevēja darbu, bet citi vēlās piepildīt savus sapņus un lai tos piepildītu , tiecās uz augstiem amatiem!
kāda starpība - strādājis studiju gados vai nē? ne visiem ir pirmkārt, iespēja to darīt, otrkārt, ne visiem ir laiks! ja tev ir gan iespēja, gan laiks - priecājies! bet nezinot citu situācijas, nedrīkst pārmest - tu strādā, tu esi tāds, bet tu nestrādāji un tātad - tu esi tāds.. un tas nav tikai konkrēti vienai šeit teikts, bet visām.
26.03.2012 19:19 |

Reitings 1668
°Vnrz- Tu esi cilveks, kurs uzskata,ka Tev jabut galavardam,ja Tev neinterese diskusijas,tad ko raxti un lasi? Uzraxtiju galvenas vertibas pamatojot,kapec man nav svarigi but nez kam dziive.
Tas stils kada Tu raxti-teksts,man atgadina mazu, princesigu meiteni,kura uzskata,ka vina ir pasaules naba un vinjai ir vieniga taisniba. Iemacies pienemt to,ka ir preteji viedoklji Tavam! Un nemetajies ar tekstiem-paradi,pieradi...Nav verts vispar,jo galavards sha vai ta bus Tev.
26.03.2012 19:44 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man lekcijas bija līdz 17. pēc lekcijām vai jāgatavojas kontroldarbiem,kas bija bieži,vai arī jāgatavo pastāvīgie darbi. citas dienas pēc lekcijām varēju izmācīties 2 h laikā,bet citas dienas sēdēju līdz 00:00 un zubrijos, gatavoju darbus. meklēju pa brīvdienām iespēju piestrādāt pa auklīti,bet visas gribēja auklīti ar darba pieredzi.
nav viegli atrast darbu arī ,ja tev ir brīva visa diena un vari strādāt,kaut no 8-23...kur nju vēl atrast darbu,ja nevari nostrādāt pilnas 8h dienā.
pašiem jāizvērtē vai var savienot studijas ar darbu. ja jūt,ka nepavilks,tad vispirms,lai izmācas neviss sāk strādāt un sāk kavēt lekcijas, pasliktinās atzīmes.
kursā strādāja viena pa naktīm ,taču lekcijās ieradās tāda nekāda,miegaina, citreiz lekciju laikā aizmiga, uz citām rīta lekcijām neieradās vispār. diez vai tas būtu tas labākais variants. nevar jau uzņemt lekcijā mācību vielu,ja gandrīz taisnā ceļā no darba dodies uz lekcijām.
par drēbēm. labi,labi ,katru mēnesi nav jāpērk bērnam jaunas drēbes,tomēr pāris reižu gadā gan. nevar bērns staigāt ar galīgi novalkātām drēbēm.
humpalās ir lēti ,ja uztrāpa uz dienām,kad viss ir 0,10- 1,50.tā tur arī bieži maksā ap 5ls drēbes. ne vienmēr "lētajās" dienās,kaut ko normālu var atrast. citreiz tādas galīgi nekādas tās drēbes ir.
ja bērnam vispār nedod naudu,tad viņam arī nebūs iespēju nopirkt arī par 0,50ls humpalu drēbes
26.03.2012 19:46 |

Reitings 2304
Mardzita Sheep es neteicu, ka man nepatīk diskusijas, bet es jūtos tā, it kā tu vispār pārprati manis teikto un izvilki no turienes viedokļus, kuru tur nebija. Es tev nepārmetu to, kas tu esi, un nesapratu kādēļ tevi tas tā aizskar, ja priecājies par savu darbu, dzīvesveidu u.t.t Man šķiet absurdi, ka es pasakot "jā, es vēlos dzīvē ļoti daudz sasniegt karjerā" izrādās, kādu aizskaru. Es taču neteicu "es vēlos dzīvē sasniegt vairāk nekā lielākā daļa te klātesošo" vai arī "atšķirībā no citiem, vēlos daudz sasniegt". ;)
Kāds tur pretējs viedoklis? Drīzāk tu esi tā princese, jo nepieņem to, ka ne visi vēlās dzīvot kā tu un jūties aizskarta. Tā nav nekāda diskusija, tās ir tirgus pļāpas. Diskusija būtu tad, ja mēs turpinātu runāt par strādāšanas jēgu. Tu jau sen pārgāji uz personiskiem uzbraucieniem. Jā, viegli pateikt, ka nav jēgas parādīt, ja esi izvilcis neesošas frāzes tur, kur to nekad nebija bijis.
26.03.2012 19:49 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ok,ja ir viegla galva, nesagādā problēmas apvienot darbu ar studijām,lai jau strādā.
26.03.2012 19:54 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Pati zinu kā ir strādāt un mācīties vienlaicīgi (no 16 gadu vecuma) un to VAR apvienot!!!!!!!!!

Protams ka ir grūti, neatliek laika izklaidei, brīvā laika gandrīz nav. bet ja gribi nopelnīt, lai nopirktu sev kaut ko , tad tas ir iespējams.....bargo naudu jau nepelnīsi, bet vismaz būsi kaut cik patstāvīga 21 gados (kaut vai tajā pašā veikalā, piemēram par kasieri vai par viesmīli...)

Un ja gribas izbaudīt studijas gadus, tad nevajag teikt ka gribas to un šito, nekas no gaisa nekritīs....
26.03.2012 19:55 |

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010
Sveika! Es arii maacos un nestraadaaju . Man ir 24 gadi vasaras beigaas paliks jau 25. Es mammai nekad neko neprasu lai kaut ko nopeerk...ja ejam pastaigaat pa veikaliem tad jau jaaa kko shad un tad nopeerk bet taaa deelj savaam higieenas preceem u.tt.. Naudu neprasu. Shampuunu, zobupastas, visu peerku pati. Es juutos loti stulbi joo mamma rubii kaa traka pa darbu(gruuts darbs) a es aizeju uz skolu tik pat kaa atpusties...ir kaa taadi briizhi kad skolaa gruuti bet nu skola jau taa nenoslogo kaa darbs. Es kaut kaa meeginu tauppiit un iekraat. Man biezhi sadaavina mazas naudinjas... Tagad no skolas tika naudinja, kuru neteereeshu. Ieliku bankas kontaa lai staav. Citreiz loterjaas biljetees kko vinneeju...ir briizhi kad sabesos un ir atriidi ar mammu tad gan es gribu uzreiz meklet darbu lai nav paarmetumu, joo no mammas puses paarmetumus taapat sanjemu vinjas dusmu uzpluudaaa. Bet taa jau vinja mani nedzen straadaat jo uzskata ka veel paspeeshu izstraadaaties. Vasaraa gan straadaashu.
26.03.2012 19:55 |

Reitings 1668
Manis pec katrs dzivo ka veelas,tiesi taapec man apkart ir tik dazadi cilveki. Man ir dzilji vienalga,kas kurs ir,galvenais,lai labs cilveks! Palasi ko rakstiji un padoma vai tiesam es esmu vieniga ar personigiem uzbraucieniem.Jauku Tev vakaru ;)
26.03.2012 19:56 |

Reitings 2304
Mardzita Sheep palasīju un neko neatradu, ja vien tu nedomā to, ko pati izdomāji, t.i piemēram manus neesošos izteikumus par skolotājām-apkopējām.
Lai nu kā, šī "diskusija" jau kādu laiku kļuva pārāk personiska un bezjēdzīga. Tev arī jauku vakaru!
26.03.2012 20:06 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Nezinu vai diskucija bija provokācija, bet man tāpat bija interesanti palasīt jūsu visu nostāju par šo jautājumu. Un jau kādu laiku apsveru domu par strādāšanu. Tad nu šī diskusija mani tā teikt bija lieliska motivācija nopietnāk pieiet darba meklēšanai. Ceru, ka atradīšu kaut ko un visas finansiālās problēmas nokārtosies.
26.03.2012 20:56 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
tb diskusija... sorr :D
26.03.2012 20:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits