Neesmu parasta,ka teici,seit visi ir anonimi un Tu neko nezini par manu dzivi,un ka saki-parastie skolotaji ir tie,kas izskolo un laikam Tu esi viena no tam,kas doma,ka skolotajs ir tas pats,kas apkopejs. Neiet runa,ja cilveks apzinigi izspiez no vecakiem naudu,bet ja var palidzet,kapec ne?Ko tad VISI studenti strada un vecaki nedod ne santima? Ka teica mani vecaki-ja vajag,prasi mums,nevis svesiem cilvekiem,izskolojies,kad Tev bus-dosi mums vecumdienas un ta ir un ar to lepojos! Tapec vienmer savaiem mazajiem pirmisiem maacu-VISI CILVEKI IR VIENADI-ar naudu vai bez,ar rokam,vai bez,akls vai redzigs-visi mes esam tikai cilveki un tas,ka man ir mazak,nenozime,ka esmu sliktaka,neglitaka utt. Nekad neesmu skirojusi cilvekus un organiski nepanesu to! Agraak dziivoju loti trucigi,berniba,mums est ko nebija,jo pirkam lauku maaju,staigaju letas drebes vai radinieku atdotas un tagad? Aizbraucot uz miesta ballem-puse nepazist,jo esmu sasniegusi loti daudz, augstskola svasaras brivlaikos pat zemens lasiju pa naudu 30 gradu karstuma, bet vecaki tik izlidzeja skolas laikaa. Un man galvena vertiba vienmer bus gjimene, nevis biezs naudas maks.