Interesanta saruna...!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man bija interesanta saruna ar mammu!Mamma jau gados,leenaa garaa paraadaas visaadas vainas,bet tas laikam pat normaali cilveekam gados...!Aizrunaajamies par esanas lietaam uttTad vina iemineejas par vienu radinieci ,kura lieto alkoholu loti daudz un par lielu briinumu visiem ,veel dziiva!Atcereejaamies ,ka sii sieviete saaka lietot alkoholu jau no kaadiem gadiem 16g- tagad ir pilniiga alkoholike!Te glaabjams vairs nav nekas...!Kas ir interesanti-ka sii sieviete ir dziiva un neko daudz neslimo...!Es saaku domaat,kur ir nosleepums?Kaapeec biezi alkoholiki neslimo ne ar kaadiem viirusiem,nav nekaadas apauksteesanas....vinus faktiski nekas "negaaz no kaajaam",iznemot alkohols!
Saaku analizeet vairaak un iedomaajos-vini eed loti vienkaarsu uzturu.Vini noteikti netaisa sev nekaadus speciaalus eedienus ar speciaalaam meerceem!Varbuut biezi galvenais eediens ir tikai rupjmaize?
Teema varbuut padruuma,bet vai juus kaadreiz neesiet aizdomaajusaas,ka noteikti labaak juutaties,kad veeders nav pilns...!?
24.03.2012 17:51 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
nesen nomira man tuvs cilveeks un nacas apmeklet morgu, un taa darbiniece saaka stastit , ka vinai liekoties, ka Dievs mus nevis mil , bet tiesi otradi, jo cik nu vinja ir noverojusi, biezi vien atved tadus cilvekus, kas ir tik daudz cietushi , kuriem naave ir bijusi tik smaga, cieshanas , slimiibas ilgushas ljoti ilgu laiku
24.03.2012 22:04 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Tik sīki nezinu par Rolling Stones, atskaitot to, vispārzināmo faktu par viņu dzīvesveidu, bet Lemmijs no Motorhead man šķiet interesantāks eksemplārs, jo viņš joprojām smēķē kā skurstenis un šķiet, regulāri patērē viskiju. :D
Bet nav tā, ka visiem viss ir kārtībā. No Motley Crue puišiem visiem ir bijušas ļoti nopietnas veselības problēmas heroīna dēļ, tāpat arī daži no Guns N' Roses ir bijuši tuvu nāvei un tieši pusmūžā, kad jau visi trakumi aiz muguras veselības problēmas sāka pastiprināties.
24.03.2012 22:12 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
un kaapeec uzskatat,ka alkoholikji kaa likums nav stradigi,sirsnigi un citadi labi?tas,ka vinji ir alkoolikji par vinju raxturu pasaka tikai to,ka tiem cilvekiem piemiit vaajsh raxturs,baudkaare izteiktaaka kaa parastam cilvekam,tiexme aukleeties ar savaam vaajiibaam,egoisms,slaabens gribasspeks...bet par citaam ipashiibaam,kaa labsirdiiba vai nee,tas nu nav raadiitaajs! Alkoholikji ir draudzigi,paskatieties,kaa vinji chupojas, labi,vrb jums liekas,ka tas ir galiigs sviests,bet luudzu iedziljinieties un padomaajiet kaartigaak kaapec izdaru shaadu secinaajumu..biezhi vien vinji kopumaa ir medus burka ,sabojaata ar darvas pili...un nevis darvas muca ar medus pili...atskjiriiba ir,bet gala rezultats ir vienads- nebaudaams..
un preciizaak ar teemu - jaa,piekriitu diskusijas radiitaajai..taa tieshaam ir,alkohols paliidz saglabaat jauniibu..ljoti daudziem...var jau buut,ka pie vainas ir arii geeni kaa taadi,tachu tomer,varu pagalvot,ka ja panjemtu kaadu videejo statistisko alkaanu-pusbomzi(bet ljoti daudz alkoholikji dziivo sameeraa labi,iet katru dienu uz darbu un atstaj solida cilveka iespaidu),nomazgatu,noskuutu ,iedotu tiira sdreebes un vrb ieliktu mutee zobus un jusm priekshaa stavetu cilveks,kas izskatitos pat jaunaaks par citiem saviem viengadniekiem,kas nelieto alkoholu
24.03.2012 22:20 |

Reitings 140
Reģ: 29.01.2009
netaisnojies, man neliekas, ka būtu slimi domāt par šādām tēmām, sliktāk ir vispār nekad par tādām lietām neaizdomāties un neanalizēt apkārt esošo informāciju. ;) es arī par to esmu domājusi, parasti par to aizdomājos, kad ieraugu mūsu pilsētas leģendu - alkoholiķi, kura esot bijusi alkoholiķe jau tad, kad mani vecāki bija mazi. es nezinu, ar ko tas ir saistīts, bet man jau liekas, ka šie cilvēki varbūt no dabas ir stiprāki un arī nelietojot alkoholu dzīvotu ilgu mūžu. un par to ēšanu gan es nez - tas, ka viņi vēl nav apmiruši man liekas nav rādītājs, jo organisms jau nesaņem nepieciešamās vielas un vitamīnus un viņu dzīves kvalitāte ir tiešām drausmīga. un runājot par to, ka viņi neslimo, tur gan es piekrītu, ka atbilde ir šņabis, kas dezinficē visu.
24.03.2012 22:23 |

Reitings 476
Reģ: 20.05.2009
ta IR!!! es ari par to šad tad domāju.....
tāpat kā visi glaunie šķirnes mazie šunļi,as maksā bargo naudu, bet tik pa vet ārstiem dzīvo, tad ne tādu ūdeni padzēra, tad pa lētu barību apēda, tad ūdens,ko dzēra nebija "īstās' temperatūras utt vai desas gabalins bija kūpināats, ko sunītis kategoriski nevar.......bet ielas krancīši kas iztiek kā var un no kā var un kas nav redzējusi veterenārārstu neslimo ar tadam slimiibam kā tās mazās peles un dzīvo krietni ilgāk.
24.03.2012 22:56 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
nu neticu, ka lielai daļai ir tik aprobežoti uzskati. dažus gadījumus taču nevar pielīdzināt visiem...
un vairums bomžu mirst agri, tāpat kā alkoholiķu un narkomānu. tāpar arī par viņu bērneiem - vairums dzimst ar kaitēm, vai nepiedzimst nemaz ..
pieņemsim ka dzemdē 10 vesalas mātes, un 10 narkomānes. 1 bērnam no 10 vesalajām būs kāda kaite, bet nu 3 no otras pusesbērni piedzims nedzīvi, 3 ar nopietnām veselības problēmām (fiziskām vai mentālām) , 2 pilnīgi atkarīgi no kokaīna jau no dzimšanasun divi pilnīgi vesali. Un tos 2us jūs tagad ņemat par piemēru ? absurds. tas pats ar alkoholismu - kur visi tie, kas mirst ar C hepatītu un aknu cirozi slimnīcās ? pāris zināmie piemēri neliecina par tendenci.

temptation - šķirnes suņiem vnk daudz rūpīgāk uzpasē veselību, tādēļ dažādas kaites atklāj agrākās stadijās un vieglāk ārstējamas. pasaki, kuru, piemēram, lauku suni,kurš dzīvo pie ķedes, ved pie vetārsta uz čipēšanu, potēm, attārpošanu 2x gadā ? nu nedara to, līdz ar to dzīvo pārliecībā, ka sunītim viss kārtībā, lai gan kaišu, bieži vien, netrūkst.
25.03.2012 00:01 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Varbūt tā liekas tāpēc, ka alkoholiķi par savām veselības problēmām nesūdzas un nepievērš tām uzmanību. Un daži dzīvo ilgāk, jo mazāk streso.
25.03.2012 00:53 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es nedaudz nesaprotu - no kurienes jūs uzskatāt, ka alkoholiķi ir veselīgi? Jēzus, man katru dienu uz viņiem jāsskatās 7tajā tramvajā, uzpampušas sejas un vispār pēc nekādiem veselīgajiem neizskatās, un tas par alkoholu un imunitāti vispār ir kaut kāds kosmoss! Kurā vietā viņi ilgi dzīvo? Tas, ka viņi izskatās veci, nenozīmē, ka tādi ir, viniem parasti kādi 40 gadi, bet izskatās kā uz 60! Vienkārš uzturs? Nu droši, tas ko dod uz Kr. Barona ielas - zupas virtuvē!
25.03.2012 09:59 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Tas,ka daži zināmi ir tīri veseli, nenozīmē,ka visi alkoholiķi ir veselīgi. Man zināmie alkoholiķi daži ir nomiruši ļoti pēkšņi, par viņu slimībām vienkārši neviens nezin.
25.03.2012 10:42 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Mani arī diezgan izbrīnīja fakts, ka alkoliķi izskatās veselīgi. NU wtf? Tām kuras tā domā laikam nav nācies ar to saskarties. Alkohols atstāj pat ļoti redzamas pēdas cilvēka sejā. Un var pucēties kā grib, bet tie, kuri zina alkoliķa pazīmes tās uzreiz redzēs. Nav obligāti jābūt izdauzītiem zobiem..
25.03.2012 14:08 |

Reitings 16208
Jaa -tas izskats atstaaj iespaidu!Personiibas degradaacija jau arii uttAtceros veel taadu lietu,ja viirietis kaut kur ap 40g.varbuut paarstaaj dzert...veel var atguut to izskatu,bet sieviete nekad...!Sievietei iipasi taa seja izskataas loti slikti!
Vispaar loti druuma teema!
Man ir laimeejies ar dziives vietu,jo es laikam varu uz pirkstiem saskaitiit ,cik reizes redzeetas taadas sejas manaa pusee!Es biju pieradusi straadaat ar siem cilveekiem ,redzeeju tik biezi gan taas sejas,gan triicosaas rokas,gan to specifisko valodu,bet tas viss tomeer tik sen...!
25.03.2012 15:46 |

Reitings 918
Man vispār liekās,ka alkoholisms ir milziga sērga te,Latvijā.Nu goda vards! Mazākās pilsētiņās,par miestiem nerunājot,tas īpaši novērojams,bet taj pasa Rīga arī..nezinu,var jau būt,ka vnk ievēroju to,jo tas mani ļoti aizskar, bet...jā... nebaidīšos pat no tik "skaļa"secinājuma,ka latvieši ir gadsimtu gaitā pārvērtušies par īstu dzēraju tautu...ja kāda iebilst,labprāt padiskutetu par so tēmu...bet tas nu ir manas personīgas domas,kam ar kaut kādu oficialo statistiku nav nekāda sakara...
25.03.2012 16:02 |

Reitings 16208
Expedition-taa laikam ir!Es iedomaajos tagad- mees arii iedzeram to viinu pie vakarinaam,bet es zinu,ka noteikti nevaru vairaak par vienu glaazi!Es zinu,ka nejutiisos labi naakosaa dienaa,ja dzersu vairaak!To viinu es dzeru taa leenaam,izbaudot...Viirs tiesi taapat!Atceros ,ka vecos laikos,ja kaads viesiibaas attaisiija pudeli,tad tas bija kaa nerakstiits likums -izdzert!Viesiibas beidzaas tad,kad visi kraajumi tuksi...slikti skan,bet taa bija...!
Te cilveeki uz visu skataas tomeer citaadi,jo atkal...viss saistaas ar darbu,naakoso dienu!Liekas visam ir novilkta taadaa meeraukla-cilveeki ir loti centreeti uz darba saglabaasanu!
25.03.2012 16:16 |

Reitings 918
jā,taa tas varētu būt...labi,ka vel ir darbs,kas liek kaut cik savakties un pavisam neatlaist bremzes,ir taču pat tada alkānu pasuga, apzinīgie,kas katru dienu iet uz darbu,nekavē savas lietas,taču dzer turpat katru dienu un noteikti vairak kā vienu glāzi..kaut gan...ja cilvēx nespej vairs iedomāties savu ikdienu bez šīs 1 glāzes un taas trūkums rada diskomfortu,tad varbut arī...tas mazais pirkstiņs ir jau paņemts..?
25.03.2012 17:45 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja. ari esmu ieverojusi, ka dazreiz tie, kas veseligi dzivo biezi slimo, tie kas dzer utt veseli ka zirgi! domaju, ka pie visa ir vainigi geni.
25.03.2012 20:30 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
es piemēram brīnos kāpēc tiem "pāriem" kas padsmit gados dzer,tusē un pīpē uz nebēdu,dzimst veseli bērni,bet citiem ,kas ļoooti sapņo par mazuli,piedzimst slims :(
25.03.2012 20:34 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Esmu dzirdējusi stāstu, ka franču karotāji tālajos senos laikos, savos visai plānajos apgērbos cenšoties karot krievijas teritorijā, kur bija iestājusies ziema, tā vien palika veseli, jo ik pa brīdim iedzēra pa malkam brendija... Tā kā tur kaut kas ir ar to dezinfekciju, bet atkal - viss ir atkarīgs, cik tu izdzer - kas par daudz, tas par skādi. Tāpat arī ārsti veciem cilvēkiem iesaka izdzert glāzi sarkanvīna, jo tas ir veselīgi sirdij... Piekrītu tam, ka ja cilvēks dzer regulāri un viņam kādas reizes izlaišana sagādā diskomfortu, tas jau liecina par atkarību. Man arī kaut kā ir sajūta, ka latvieši ir kļuvuši par riktīgu dzērāju tautu, kaut vai paskatoties, kas notiek Jāņos - lielai daļai galvenais ir pielieties. Tās tradīcijas paliek otrā plānā.
Pilnībā nepiekrītu, ka alkoholiķu un narkomānu bērni dzimst veselīgi. Interesanti, ko statistikas dati šajā sakarā uzrādītu. Runājot par čigāniem, reti esmu redzējusi atkarīgos čigānus. Jā, viņi dzīvo ļoti vienkārši un ne tik sterili, varbūt tur tas noslēpums, kāpēc viņi tik veselīgi, jo pārmērīga sterilitāte nenāk par labu! Tādā inkubatorā uzturējies cilvēks pie mazākās pārmaiņas, sauksim to par tuvāk dabiskajai videi, būs slims.
Runājot par manas mazpilsētas kaimiņu dzērāju - neteiktu, ka viņš izskatās veselīgs, šad tad ir manīts arī delīrijs, kad sarunājās ar tikai viņam vien redzamiem ļautiņiem. Brīnos, kā viņš vēl nav kājas atstiepis... vispār viņš izskatās pēc staigājoša zombija, degradējies cilvēks. Alkoholiķu kategorijas jau arī ir dažādas. Varbūt tie dzērāji dzīvo ilgāk, jo dzīvo pašplūsmā bez stresa, ne par ko īpaši neuztraucās. Saka taču, ka liela daļa slimību sākas no galvas!
25.03.2012 21:35 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Tie kārtīgie bezpajumtnieki, kas ir tīršķirnes alkoholiķi, priekš tā, kā dzīvo, nodzīvo tiešām ilgi. Ziemā var nosalt kājas, roku pirksti, var puspliki krist un gāzties uz ledus, var lauzt ribas un kājas, var būt aknu cirozes, bet viņi spītīgi dzīvos ilgi un dikti. Nomirs visdrīzāk kādā nelaimes gadījumā (notriec mašīna, aiziet bojā ugunsgrēkā, noslīkst) vai tiks līdz nāvei piekauti. Ironiski...
Tajā pat laikā jauni, labi cilvēki, kas dzīvojuši tā teikt kārtīgu dzīvi (bez alkohola, cigaretēm, ar labu miega režīmu utt.), pat vēl nesasnieguši 30 gadus, atklāj sev audzējus.
25.03.2012 21:39 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Tajā pat laikā jauni, labi cilvēki, kas dzīvojuši tā teikt kārtīgu dzīvi (bez alkohola, cigaretēm, ar labu miega režīmu utt.), pat vēl nesasnieguši 30 gadus, atklāj sev audzējus.

Nu varbūt tie jaunie cilvēki pārmērīgi daudz apmeklē solāriju, uzturās saulē, ēd ne to dabiskāko un veselīgāko pārtiku ar visādiem ķīmiskiem piejaukumiem, kas patiesībā ir vēl lielāka inde, nekā alkohols un cigaretes, tieši ietekme uz šūnām ilgtermiņā. Ko mēs zinam, kas patiesībā ir, piemēram, tajās super košajās konfektēs?
25.03.2012 21:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits