Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko iesaakt ar MAMMU?

Reitings 49
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, ko vairs dariit...
Maaminja ljoti jauka, miilja, labsirdiiga, centiiga utt...
Dziivee ljoti daudz cietusi, tagad tika valjaa no viira, kas miil iedzert un soliit pasaules briinumus, atstaajot visu kaa ir un aizejot prom, dziivo Riigaa pie manas jaunaakaas maasas vienistabas dziivoklii, atrada darbinju, straadaaja, bet kaadas augsti staavoshas personas palidzeja mammu atlaist no darba, precizak teevs noteikti pastradaja, ka jau visi pretiigie biznesmenji.
Vinjai ir depresija pashlaik , man saak likties. Pati atrodos UK un maaminjai iisti paliidzeet nevar, bet vairs nezinu ko dariit. Skype vienmeer runaajot par kautko sagruzaas, saka ka grib prom no visiem utt. Vinja ljoti grib prom no Latvijas, grib braukt lasiit kautvai zemenes, kaa teikt, lai tikai tiktu prom, meegjinaaju atrunaat, kaa nekaa pie gadiem 50, fizisks darbs diendienaa...kaut arii maaminja man iists speekaviirs un ar visu vienmeer tikusi galaa pati....BET ... es nezinu ko iesaakt, shodien aizrunajamies tik taalu, ka vinja man sabljava, ka es neko nezinot utt. Vispar vairs nav iespejams parunat ar vinju...

Jautaajumi sekojoshi!
Kaa es vareetu vinjai paliidzeet? Ko iesakat?
Ehh...varbuut kaada zin (mammas, teeti, omes, krustmaates utt...) , kur straadaa un iipashi to anglju valodu nevajaga? Varbut kada var izlidzet? Es diemzhel dzivoju pilseetaa kuraa bez anglju valodas nu nekaadiigi...:( man saak likties, ka tas ir vinjas sapnis, vinja v ienmer ir gribejusi stradat UK... atljauties vairaak nekaa visu muuzhu, kad beerni bija svariigaaki par pashu un pati sev vienmeer atlicinaaja tikai tad kad jau bija bezizeja. Es miilu savu mammiiti un ljoti pardziivoju par vinju! :(
23.03.2012 22:05 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
50 gadi nav daudz.
Mana oma 50 gadu vecumā pārvācās uz UK. Iemācīgās gan valodu, gan strādāja 3 fiziskos darbos vienlaicīgi. Ir māja pašai, ir dārzs, ir darbs, opis nomira palika viena.
Viss ir iespējams.
Ņem pie sevis,lai mācās valodu un strādā :)
23.03.2012 22:08 |

Reitings 49
Reģ: 29.01.2009
Kriksis, es jau labpraat, bet shobriit pashai iipashi viegli te neiet... :/
23.03.2012 22:11 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Neizklausās, ka jaunākajai māsai vienistabas dzīvoklī gāja diži labāk. Tava kārta.
23.03.2012 22:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!