Mani interesē dizains, jo galu galā, tas arī liecina par cieņu pret lasītāju, ieguldīto laiku un kopumā veido noteiktu atmosfēru. Lielākā daļa blogu tāpat tiek veidota uz gatavām platformām, tādēļ nekādas dižās datorprasmes tur nav vajadzīgas.
Mani droši vien vispār ne pārāk interesē blogi, esmu vairāk aizrāvusies ar Youtube video skatīšanos. Par modi gan patīk, bet tad autoram jābūt ar tādu stilu, kas man ir tuvs un interesants. Blogi, kuru galvenās tēmas ir kosmētika un skaistumkopšana gan noteikti nav manu favorītu starpā. Godīgi sakot, vispār nedomāju, ka lasītu tādu, kas ir latviešu valodā, jo vienkārši nesaprotu kādēļ rakstīt latviski, ja angļu valodā var iegūt vairāk lasītāju. Varbūt neliela trauma, jo vienīgais Latvijas bloga autors, kuru lasu ir Agnese Kleina, kaut gan arī viņas ir daļēji angliski. :D Pārējie nešķiet ne kvalitatīvi, ne interesanti.
Kopsavilkumā: par modi lasītu, ja patīk autora gaume un stila izjūta, ja ir daudz attēlu. Vispār patīk vizuāli blogi, tādi, kuros ir skaisti attēli. Mēdzu pētīt arī ļoti personiskus blogus, kur ir tikai attēli ar cilvēka ikdienu, bet ja viņš ir interesants un fotogrāfijas - skaistas, tad man tas šķiet gana aizraujoši. :)