Jautajums par blogu! :)

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Sveikas milas meitenes!

Gribeju lugt jusu padomu.
Pedeja laika esmu sakusi sakstit daudz un par viskaut ko, tapec nolemu to apvienot bloga un dalities ar citiem, jo mani sobrid ir tads spars sakartot savu dzivi, attieksmi un izskatu, ka cerams varetu kadu iedvesmot uz to pashu.
Man ir loti svarigi, lai blogs butu interesants un saturisks pirms to publiceju publiskai apskatei.

Cik loti Jums ir svarigs dizains? Vai, ja saturiska puse interesem dizains nav svarigs?
Vai jus interesetu blogs par visu kopa (dazadi raksti par veseligu uzturu, receptem, sportu, modi, nagiem, seju, dibenu, darbu un nedaudz personiskiem stastiem) vai jus tomer esat vairak vienas temas piekritejas (piemeram blogs par nagiem).
Vai ir tads, kas jums blogos pietrukst?
Kopuma, gribetu zinat kadu un par ko blogu jus labprat lasitu?

Ka ari padalieties ludzu ar saviem personigajiem un sev interesejosiem blogiem (esmu jau vienu tadu temu uzrakusi un sekoju dazam meitenem no cosmo, bet gribas vel)

Paldies jums ieprieks milas meitenes!
Lai jums jaukas brivdienas!

P.s. Neaizmirstam daaudz smaidit un dzert daaaaudz uudeni :)
23.03.2012 17:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
man galvenais ir saturs. un burtiem jaabuut melniem uz ne paaraak tumsha fona. pokemonu raksts netraucee, pati paarvaldu pilniibaa alternatiivo 1337 alfabeetu. un jaa, blogu pa nagiem nelasiitu. taa vietaa dodu priekshroku telefona graamatai.
23.03.2012 21:44 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Nav tā, ka pokemonu raksts traucē, vienkārši dodu priekšroku pareizai rakstībai. Tas arī par personu daudz ko pastāsta. Okei, varam burtot 1337, bet man uzreiz liktos, ka autors ir pozeris un visa vēlme lasīt pārietu. Neticu, ka cilvēkam var būt kas vērtīgs sakāms, ja teksts ir jāieģērbj tādā rakstībā.
23.03.2012 22:27 |

Reitings 71
Reģ: 29.01.2009
Tille

Tev taču bloga adrese ir redzama informācija par profilu, tā kā visi tāpat var redzēt:)

Jā, vairāk interesē saturs nevis dizains, jo labs dizains, manuprāt, apliecina tikai labas datorprasmes...

Man vairāk patīk specifiski, par skaistumkopšanu viss kopā, receptes noteikti tikai atsevišķā blogā, veselīgs uzturs un sports kopā, bet tas arī varētu būt zem skaistumkopšanas utml.

Pati lasu naktsmeitas un velvetmimosa blogus.

Pietrūkst nevis blogs, bet video youtube.com video latviešu valodā par make up un kopjošo kosmētiku, ceļojumiem un fitnesa vingrinājumiem, pati gribētu tādus veidot, bet atrodas visādi bet:D
24.03.2012 00:27 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Mani interesē dizains, jo galu galā, tas arī liecina par cieņu pret lasītāju, ieguldīto laiku un kopumā veido noteiktu atmosfēru. Lielākā daļa blogu tāpat tiek veidota uz gatavām platformām, tādēļ nekādas dižās datorprasmes tur nav vajadzīgas.
Mani droši vien vispār ne pārāk interesē blogi, esmu vairāk aizrāvusies ar Youtube video skatīšanos. Par modi gan patīk, bet tad autoram jābūt ar tādu stilu, kas man ir tuvs un interesants. Blogi, kuru galvenās tēmas ir kosmētika un skaistumkopšana gan noteikti nav manu favorītu starpā. Godīgi sakot, vispār nedomāju, ka lasītu tādu, kas ir latviešu valodā, jo vienkārši nesaprotu kādēļ rakstīt latviski, ja angļu valodā var iegūt vairāk lasītāju. Varbūt neliela trauma, jo vienīgais Latvijas bloga autors, kuru lasu ir Agnese Kleina, kaut gan arī viņas ir daļēji angliski. :D Pārējie nešķiet ne kvalitatīvi, ne interesanti.
Kopsavilkumā: par modi lasītu, ja patīk autora gaume un stila izjūta, ja ir daudz attēlu. Vispār patīk vizuāli blogi, tādi, kuros ir skaisti attēli. Mēdzu pētīt arī ļoti personiskus blogus, kur ir tikai attēli ar cilvēka ikdienu, bet ja viņš ir interesants un fotogrāfijas - skaistas, tad man tas šķiet gana aizraujoši. :)
24.03.2012 00:50 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Esmu aizrāvusies ar blogiem par grāmatām.
Modes blogu jēgu neizprotu jau no tiem laikiem,kad tie kļuva populāri un skaitījās stilīgi netā atrādīt katru jauno nopirkto lupatu.Man šķiet,ka tā nav nekāda māksla un līdz ar to šo blogu saturs šķiet sekls.
Bloga noformējumam ir nozīme,bet nozīmīgāks ir bloga saturs.Autora rakstības stils man ir svarīgs tādā ziņā,ka negribētu lasīt un arī nelasu blogus,kas ir rakstīti žargonā un ar rupjībām.
24.03.2012 01:02 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Jasmin interesanti dzirdēt tādu viedokli, ņemot vērā to, ka modes blogeri šobrīd pamatīgi ietekmē visu modes pasauli. Ir taču cilvēki ar ļoti individuālu un unikālu stilu, ir interesanti viņus vērot un galvenais - IEDVESMOTIES. :) Man šķiet, ka es vispār savu stilu galu galā noteicu un attīstīju līdz galam tikai pateicoties modes blogiem. Tas ir arī daudz pieejamāk, nekā cilvēki no žurnālu vākiem, kuriem ar realitāti nav nekāda sakara. Man ir žēl, ka nekā tāda nebija kad es biju 11-13 gadus veca.
24.03.2012 01:07 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
oooo, kaa es piekriitu Jasmin par tiem modes blogiem :D

Ok, ir dazhi no tiim streetfashioneriem, kam ir gaume, bet paarsvaraa tas ir vienkaarshi veee, savelk visu muguraa un domaa, ka atshkjiras no citiem ar savu stilu. ha, jaa noteikti, tas nekas, ka lielaakaa dalja no tiem blogeriem visi taapat vienaadi.
24.03.2012 04:00 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
dizainam ir liela noziime,jo tas pirmais,kas vilina cilveeku lasiit vai nelasiit Tavu blogu ;)
ir jaabuut eertam, interesantam jau izskata un izkartojuma zinjaa, lai cilveeks izdomaatu skatiities,lasiit vai nee. piestraadaa pie taa! galvenais, lai burti ar fonu rada patikamu kontrastu (ja teksts),lai aciim "eerti" lasiit, ja bildes, tad ne parak daudz un skaisti izkartotas! :)
24.03.2012 08:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)