Sveikas.
Zinu,ka neesat ārsti u.t.t
Bet ir tāda lieta, ka šorīt piecēlos un viena acs sarkana, asaro un sajūta, ka acī gruzis ticis, visu laiku grauž. Bet nu it kā pa nakti neesmu neko saberzējusi un kosmētikas arī nebija.
varbūt kādai tā ir bijis? ko darīt tādā situācijā? Varbūt kumelīšu kompresi uzlikt vai ko tādu? Pie ārsta labākajā gadījumā tieku tikai 1dien.
Sveika ja tas nav miežagrauds, tad varbūt alerģija no kādas kosmētikas, neesi lietojusi ko jaunu?
Vai arī kaut kas ieberzēts... man arsts ieteica lietot Lecrolyn bez receptes noperkams cenu gan nepateikšu.. Jo pasai vel citi pilieni jaizpilina. Sīs augstākminētās zāles mazina acs dedzināšanu, niezi asarošanu. Katrā ziņā veseļojies un sargā acis no spilgtas gaismas
man tā kkad sen, sen bija. zinu, ka pusi dienas tāda sajūta bija - es raudināju aci visu laiku, staipīju plkastiņus, nu viskko. beigās vnk aizmigu un, kad pamodos, ar miegiem laikam kkas bija atgājis vaļā un nekas negrauza vairs.
Tur tā lieta, ka kosmētiku neesmu jau laiciņu lietojusi, īpaši kaut ko jaunu.
Es izskatos,kā būtu ar vienu aci raudājusi nedēļu no vietas.
Vienmēr gadās kaut kādi neforšumi.
Varbūt tiešām esmu pa miegam kaut ko ieberzējusi. Būs laikam uz aptieku jāaiziet.
keitija, kad man bija, man bija tik traki, ka no rita acis nevareju atvert braucu uz uznjemshanu, tad pie acu arsta... sapilinaja, un bija tie pilieni ari jalieto. Ja nav TIK traki, vari megjinat vienkarsi aptieka pajautat. Tie pilieni bija bez receptes.