Labrīt :)
Vēlu visām šodienu tik pat saulainu un siltu un vēl siltāku kā vakar :)
Pavasaris!!!!! :)
Es šorīt uz darba interviju, turiet par mani īkšķus:) Kandidāte esmu cerīga, tikai sāku uztraukties par to darba devēju, vai viņš būs tik pat cerīgs man :)
meitenes, kāda, kurai ir ielūgumi, bet kura tomēr šodien neies uz Coyote Cosmo ballīti vai kurai ir ielūgumi un nav 21, un nav pārliecības, ka tiks iekšā, nevēlas pret kko garšīgu iemainīt tos? :)
Te laukā gaisa temperatūra ir uzsilusi līdz +19° šobrīd. Visu rītu bija dikti saulains, pirms dažām min. uzradās daži mākonīši. Tik strauji kļuvu miegaina.
Meitenes, padalaties ar savām oriģinālajām idejām, ko lai es iesāku ar 3l piena. Aizvakar biju iepirkties un iegādājos pienu, draugs pēc darba arī bija iebraucis veikalā un iegādājās pienu. Negribas, lai sarūgst. Ko lai labu sataisa no tā piena kvantuma? Pankūkas nevēlos :D
ak, skatos pēdējā laikā uzņemtās bildes un man liekas,ka es tik veca izskatos :D man reizēm uznāk panika,kad iedomājos, ka vairs nav 17/18. :/ paskatoties uz padsmitniecēm, rodas iespaids,ka tās jau izskatās uz 20. tad cik vispār dod man?.. (retorisks jautājums)
Krāsa , paldies par ideju. Iedomājoties par debesmannu, aš siekalas mutē saskrēja. Nekad neesmu taisījusi debesmannu. Aplūkoju dažas receptes internetā, neizskatās tik sarežģīti. Grūtākais man tagad būs atrast veikalā tos mannā putraimus (nepārzinu tās valsts valodu, kur šobrīd atrodos, lai veikalā uzjautātu pēc palīdzības).
cacaō man reti kurš dotu tik gadu cik man ir- vienmēr visi saka mazāk. :D Tas protams priecē, bet smaidu krunciņas stāsta pavisam kaut ko citu.... :) Viss nāk un aiziet tālumā! :D
pumčik, nu jā, nu man arī ir gadījies tā,ka pat īsti netic,kad pasaku,cik man gadu, arī dokumentus prasa, pērkot alkoholu, taču es nezinu... pašai tā sajūta iekšā, ka padsmit sen jau vairs nav un tas ir briesmīgi:D