Čau čau visām šajā vakarā! :)
Gribējās parunāt par tādu tēmu kā grūtniecība... Sanāca tāda interesanta situācija, ka viena mana draudzene ir stāvoklī! :) Tas, protams, ka ir ļoti labi un es tiešām priecājos par viņu un gaidāmo bērniņu! :)
Bet.... viņa to ir paziņojusi diezgan pēkšņi un lieta tāda, ka draugam aprīlī ir dzimšanas dienas ballīte-jubilejas svinības, un ir noorganizēta pirts, izdomāti dažādi pasākumi, bet protams, ka tas viss pasākums nav priekš grūtniecēm, ir arī sapirkti lieli alko.krājumi, daudzi mūsu draugi smēķē un dara daudz ko tādu, kas grūtniecēm kaitētu... :(
Un es tagad nezinu ko īsti darīt, kā uzvesties, lai nekaitētu manai draudzenei!? Viņa gan apsolījās atnākt, bet otra problēma ir tāda, ka viņas vīrietis ir ļoooti piekasīgs, viņš jau ieraugot pudeli galdā, sāks celt traci, ka redz, te ir grūtniece un mēs vispār tādi tgd dzersim.... un vēl ūdenspīpe un vēl skaļa mūzika, ut! :( Es PROTAMS ka to visu saprotu, tač u cilvēkam, kuru es mīlu ir jubileja un es taču nevaru viņam aizliegt viņu svinēt tā, kā viņš to grib!
Bet tajā pašā laikā es arī nevēlos izrādīt draudzenei necieņu, es tiešām nezinu kā tā ballīte sanāks... Ko lai es daru, lai mana draudzene nejūtas tur kā izstumtā, kas redz, nedzer, nepīpē, nepiedalās trakajās dejās???