dejas, romantika, jautrība, dziesmas. Vēl man prātā nāk viena vieta, kur notiek zaļumballes. Tie koka krēsli, koki, estrādīte.. Ai, sagribējās tagad padejot
"Zilais lakatiņš", ērti apavi, jautras dejas, latviskums, pozitīvas emocijas, šašliks uz plastmasa šķīvīša, sidrs. Ā, Jāņu laiks. Nezinu, kapēc, bet arī iemīlēšanās man ar zaļumballi asociējas. Vispār- pašas labākās emocijas. Man patīk ļoti
Vasara, siltas naktis, dzīvā mūzika, draugi, dejas, un arī Gemini nosauktie odi, un romantika un jautrība! Man arī ļoti patīk zaļumballes, tā ir tāda īpaša sajūta un vasaras daļa, kaut kas citādāks!
Man atgādina agro jaunību un dejas ar savu pirmo simpātiju savā lauku pagastiņā Bija foršs laiks manā dzīvē, toreiz laikam nevienu zaļumeni neizlaidām, gājām uz visām, kas notika
liels pūlis ar cilvēkiem, alus, sašliks, dejas pie latviešu mūzikas, prieks, silta nakts, zvaigžņotas debesis, odi un nemitīga to atgaiņāšana un draugs, kuram deg acis, jo ir iespēja izdejoties
aaaa, un vēl ari tas, ka manu bariņu vienmēr ievēro
un arī es pievienojos tam, kurām patik zaļumballes- laikam pirma uz Jāņiem spīd
Ar lietu, tādu sīku vasaras lietutiņu, saulrietiem un saullēktiem, mūziku, koka soliņiem, estrādi, dejām, tauriņiem vēderā, jāņtārpiņiem, dūmaku, rīta rasu... Vispār man ļoti patīk zaļumballes- ir bijuši jauki mirkļi, ko atcerēties.