Uzmanība, zvani darba laikā

Reitings 620
Reģ: 22.10.2010
Jautājums tām, kam ir otrās pusītes. Cik bieži sazvanaties/sarakstaties darba laikā? Cik ilgi jau esat kopā un vai ir bijušas izmaiņas šajā sakarā?
Ja kāda strādā kopā ar savu otro pusi, kā tas ietekmē attiecības?

Es darba laikā pārāk daudz domāju par viņu. Brīžiem pat grūti koncentrēties kam citam. Kaut dzīvojam kopā un vakari un brīvdienas ir mūsu kopīgas. Vienalga ļoti ilgojos, kaut kopā jau 8 gadi. Viņam šķiet nav tik izteikti. Tad nu nepatīk uzbāzties ar sevi un saviem zvaniem. Tā jau viņš ar pazvana kādu reizi, divas dienā.. Bet man prasās vairāk. Bet neuzbāžos viņam, zinu, ka tas var atgrūst :(
Vispār man reizēm ir sajūta, ka man vajag par daudz uzmanības. Kaut jūtos pašpietiekamaun labrāt daru lietas ne-kopā ar viņu. Gan satiekos ar draugiem, gan ir savs hobijs un citas lietas. Bet kaut kā gribas viņu vairāk un biežāk. Arī bučas un apskāvieni - man gribas visu laiku, bet neuzbāžos, jo laikam jau nav otram patīkami, ka visu laiku izrāda uzmanību. Kaut kā cenšos turēties, bet arvien vairāk sāku ilgoties pēc lielākas uzmanības un sāku pieņemt to no citiem vīriešiem.
22.03.2012 17:22 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Nezvanu darba laika,kad esmu mājās uzrakstu skype, piezvanu.
25.03.2012 18:24 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
tā,kā manam vīrietim ir ļoti noslogots darbs visu laiku un nav nekādas pauzes (gandrīz), tad mums pa dienu sakontaktēties pat nesanāk. pusdienlaikā gan sazvanamies un parunājamies.
par šo te arī bija sanākuši kašķi, jo viņš nevarot man atbildēt, bet....es nekad neesmu prasījusi,lai man atbild.es nu esmu no tiem cilvēkiem,kam patīk padalīties ar kaut ko satraucošu, aizraujošu,kas ar mani ir, vai pateikt,ka man ir slikti, vai slikti jūtos un neprasu atbildi...vienkārši gribu ai zin....tad nu tagad mums viss ir kārtībā un par to nav runāts.
28.03.2012 18:49 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Kad vīrieša nav blakus - vai nu augstskolas kojās vai pie vecākiem, tad pa vakaru iznāk kādu sms aizsūtīt, nekad nevienam nezvanu un netraucēju bez vajadzības, tāpēc vecāki par mani ķircinās un tēlo apvainotos, jo "mums ir meita, kas mūs meklē rokā tikai tad, kad kaut ko vajag", tas pats ar draudzenēm. Vienkārši ļauju cilvēkam brīvu vaļu savās darbībās.
Puisis jau pieradis, ka nezvanos un netraucēju.
28.03.2012 19:17 |

Reitings 1242
Man ir pārāk atbildīgs darbs, lai lieki pļāpātu ar mīļoto pa telefonu. Ja godīgi, man nemaz nav laika... Visu laiku esmu uzmanības centrā un savukārt arī mans darbs ir manā uzmanības centrā.
Kad ir kāds brīvs brīdis, piemēram, pusdienslaikā, tad jā reizēm sazvanamies...bet tas ir reti. Parasti visu apspriežam izrunājam vakaros.
Tad, kad man ir brīvs, bet draugs strādā, tad nedaudz biežāk sazvanamies, jo viņam ir tāds darbs, ka var runāties...

PS - vīrietis strādā Rīgā, daudz braukā arī pa citām LV pilsētām, tāpēc satiekamies tik ned. nogalēs, iespējams tas arī ir iemesls mūsu biežai runāšanai pa tel. Uzmanība! :)
28.03.2012 19:26 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Nesazinos ar savejo, jo daargi, juus man esat vinas vietaa.
28.03.2012 19:26 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Par vinja uzmaniibu(zvanu un sms veidaa) nevaru suudzeeties,vins man uzraksta lai vnk noveeleetu jauku dienu darbaa un pasaka ko miilju..man loti patik tadas sms,pati ari rakstu kko jauku,kad sagribaas. Darba laikaa iipashi nezvanamies,parasti peec darba sazvanamies,lai pajautaatu cikos buushu maajaas utt.. Kad man ir darba partraukums,parasti vinjam nezvanu,jo man patiik vnk atpuusties mieriigi un paeest utt.. :)
28.03.2012 19:28 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
ak,laimiga Tava sva un berna maate!
28.03.2012 19:28 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
tb sieva
28.03.2012 19:29 |

Reitings 648
Nepatīk, ja mani traucē darba laikā. Protams, ir izņēmumi, bet praktiski man nav laika, lai taisītu sms čatus vai ilgi pļāpātu pa telefonu.
Turklāt, mani kaitina ja kolēģi runā pa telefonu desmitiem minūšu par savām privātajām lietām un citi ir spiesti vienkārši to visu noklausīties. Pamatīgi ir piegriezušies vienas kolēģes ik stundas zvani vīram par to vai viņu meitiņai jau ir piecēlusies, kāda putriņa iedota ēst un vai apsārtums uz dibena vaidziņiem nav samazinājies!
28.03.2012 20:28 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Esam kopā 3,5 gadus, dzīvojam arī kopā. Darba laikā nekad viens otram nezvanām. Vienīgie zvani - ejot mājās paprasīt ko no veikala paņemt.
Ja kaut ko gribas pateikt, sūtam e-pastus, jo tas vismaz neatrauj no darbiem. Var lasīt, var nelasīt, ja nav laika.
28.03.2012 21:25 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Esam kopā 3 gadus. Abi strādājam diezgan brīva režīma darbu un tas nav arī ofisa darbs, tā ka brīvākos brīžos sazvanāmies pa 2-3 reizēm dienā, arī tad, ja vakarā netiekamies (nedzīvojam kopā). Bet ja man jāsēž cilvēkos, nu tad nekāda čubināšanās pa telefonu nav. Tās ir privātas sarunas, kas nav svešām ausīm, arī tantei trolejbusā ne, kur nu vēl kolēģim pie blakus galda.
28.03.2012 21:33 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Kādu laiku jau esam kopā, dzīvojam arī kopā. Tiekamies vēlu vakaros un brīvdienās :D Darba laikā nesazvanāmies, ja vien kaut ko nevajag noskaidrot. IK pa reizei kāds aizsūta sms, ja vajag kko uzzināt jebšu, ja ir izlasīts kāds ūber smieklīgs joks ar ko jāpadalās. :D Bet principā nevienam nav laika darba laikā kko muļķoties. tāpēc jau to sauc par darbu :D

Man bija ex čalis kurš visu dienu nelika man mieru un sūtīja sms un zvanījās. reāli kaitinoši. Es neko nesaku ja ir kādas pāris sms bet ne jau zvanīties nez cik reizes un tā.
28.03.2012 23:04 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Par sevi varu teikt tā, ka man nepatiktu, ja man zvana nez cik reizes dienā uz darbu, tad man jāiet kaut kur tālāk, jo kolēģēm tomēr nav jāklausās manas privātās sarunas. Sazvanamies max reizi dienā, bet arī tad tikai par jautājumiem, kas saistīti ar braukšanu mājās(cikos, ar ko) un pirkšanos vakariņām. Visu citu var izrunāt mājās. Varbūt, ja nedzīvotu kopā, tad būtu savādāk, bet mums jau zināma rutīna ir iestājusies.
29.03.2012 10:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)