Uzmanība, zvani darba laikā

Reitings 620
Reģ: 22.10.2010
Jautājums tām, kam ir otrās pusītes. Cik bieži sazvanaties/sarakstaties darba laikā? Cik ilgi jau esat kopā un vai ir bijušas izmaiņas šajā sakarā?
Ja kāda strādā kopā ar savu otro pusi, kā tas ietekmē attiecības?

Es darba laikā pārāk daudz domāju par viņu. Brīžiem pat grūti koncentrēties kam citam. Kaut dzīvojam kopā un vakari un brīvdienas ir mūsu kopīgas. Vienalga ļoti ilgojos, kaut kopā jau 8 gadi. Viņam šķiet nav tik izteikti. Tad nu nepatīk uzbāzties ar sevi un saviem zvaniem. Tā jau viņš ar pazvana kādu reizi, divas dienā.. Bet man prasās vairāk. Bet neuzbāžos viņam, zinu, ka tas var atgrūst :(
Vispār man reizēm ir sajūta, ka man vajag par daudz uzmanības. Kaut jūtos pašpietiekamaun labrāt daru lietas ne-kopā ar viņu. Gan satiekos ar draugiem, gan ir savs hobijs un citas lietas. Bet kaut kā gribas viņu vairāk un biežāk. Arī bučas un apskāvieni - man gribas visu laiku, bet neuzbāžos, jo laikam jau nav otram patīkami, ka visu laiku izrāda uzmanību. Kaut kā cenšos turēties, bet arvien vairāk sāku ilgoties pēc lielākas uzmanības un sāku pieņemt to no citiem vīriešiem.
22.03.2012 17:22 |

Reitings 130
Reģ: 03.07.2011
Cilvēki taču ir tik dažādi, mīlestību taču nemēra pēc zvanu un sms daudzuma. Es drīzāk pat esmu otra galejība, man diezgan lielas problēmas sagādā publiski izrādīt savas jūtas, uzrakstīt kaut ko ļoti mīļu utt. , bet tas jau nenozīmē, ka nemīlu otru cilvēku. Bet protams, dažas reizes nedēļā sazvanamies, kādu sms aizrakstam, lai apspriestos par vakara plāniem vai tādām ikdienas lietām. :)
22.03.2012 19:35 |

Reitings 620
Reģ: 22.10.2010
zhilii, es tev piekrītu, un tieši tāpēc arī nesaku, ka nemīl mani, ja jau tā neizrāda, kā es to daru, bet es netieku galā ar sevi, pirmkārt ar vēlmi pēc lielākas uzmanības, otrkārt ar fantāzijām, kas reizēm uzmācas, ka varbūt vairs nemīl..
Bet es jau daru visu ko.. vakariņas, masāža un citi pārsteigumi un viņa iepriecināšanas pasākumi ir ikdiena :)
22.03.2012 19:35 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Man nepatika kad regulāri sāka zvanīties,lai uzdotu kkādu jautājumu vai tāpat paļurinātu,spiedu nost,vai vnk ignorēju zvanu, nevarēju iedomāties kkādus čau mīļumiņ,bučiņas utt darba laikā,kolēģu klātbūtnē :D Beigās vienojāmies,ka pietiks ar sms un tikai svarīgos jautājumos
22.03.2012 19:44 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
Darbā katru dienu regulāri sarakstāmies ar meiliem, jau 4 gadus, kopš iepazīšanās. vienmēr ir ko teikt, ja darugs ir komandējumā un nav pie kompja, darba diena šķiet daudz garāka, tik ļoti pierasts pie viņa vēstulēm. viņš ir teicis to pašu. vairākas reizes dienā sazvanīties un kaut ko kolēģu klātbūtnē pārrunāt gan nepatiktu, un to arī nekad nedarām, tas tiešām traucētu darbam.
22.03.2012 21:43 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Sazvanāmies vairākas reizes dienā un parasti zvana viņš. Es zvanu, ja vaicājams kas konkrēts, viņš, savukārt, piezvana arī tāpēc, lai apvaicātos, kā man klājas. Kolēģu klātbūtnē nekad nerunājam un vispār parasti tas sanāk kaut kā dabīgi, pa ceļam vai pusdienu pārtraukumā, vismaz slapstīties vai skriet ārā no kabineta nav bijusi vajadzība. Ja nevaru runāt, neceļu, viņš tāpat :)

Ikdienā arī mēdzam apmainīties ar īsām, mīļām ziņām gmail čatā. Vispār komunicējam daudz un bieži, pierasts kaut kā tā no attiecību sākuma :)
22.03.2012 21:52 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
kad man bija draugs, nemēdzām tā bieži sazvanīties, vairāk sarakstīties. patiesībā jau zvani arī traucētu darbā.
22.03.2012 23:42 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
principā komunicējam padaudz, bet tas kaut kā organiski dienas gaitā iegājies - draugam darbs sākas vēlāk, līdz ar to es no rīta, taisot kafiju darbā, pazvanu un pamodinu viņu, kko drusku parunājam, sazvanāmies pusdienlaikā un papļāpājam par visu un neko, tāpat sanāk mājās braucot uzzvanīt, vaino veikala kko nevajag utt. pa reizei kkas sms veidā, e-pastā vai tml. :)
22.03.2012 23:46 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Es neuzskatu, ka tas ir pašpietiekamības trūkums. Jā, ilgošanos vari apklusināt ar citām nodarbēm, vari pat ļoti izbaudīt un uz vairākām stundām aizmirst draugu (to jūs laikam saucat par pašpietiekamību), bet vienmēr atgriezīsies patiesība, ka tev vajag vairāk mīļuma nekā tavs vīrietis tev dod. Manuprāt, tā ir nesaderība. Bet 100% neviens nepateiks, var gadīties, ka viņam pēkšņi uznāk mīlestības vilnis un atsākas čubināšanās.
22.03.2012 23:52 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Man personīgi nav lielas vajadzības pa dienu viņam zvanīt un pļāpāt par neko, bet viņš gan bieži raksta sms, uz kurām es neatbildu, jo nepatīk rakstīt sms, bet tad viņš parasti atzvana. Zvanu tad,ja ir kāda vajadzība(tās ir bieži :D). Bet nu kontaktējamies diezgan daudz, jo es parasti ceļos vēlāk, tad viņš uz manu mošanās laiku sms atsūta, vakarā piezvana ko no veikala atvest un tā.

Bet nu man vispār nav liela nepieciešamība kādam vispār pa dienu zvanīt, ja garlaicīgi, tad sevi pati izklaidēju. Ja gribas ar kādu vnk parunāt, tad draugs un brālis ir pirmie kam zvanu.
23.03.2012 00:00 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
esam kopā 4us gadus, dzīvojam kopā.
vismaz 2x dienā savanamies. tas netraucē darbam, ne man, ne viņam.Sanāk ļoti dabiski= kādā pauzītē,pusdienas laikā. ja neesam sazvanījušies, tāda sajūta,ka kaut kas pietrūkst
23.03.2012 00:23 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Jā, manējais arī man zvana/raksta, kad ir pārtraukumi.. Pati sūtu tikai sms, jo tāpat nebūtu jēgas zvanīt, ja viņš darbā vai skolā.
23.03.2012 01:03 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Lai gan dzīvojam kopā, sazināties darba laikā mums patīk. Sms gan nesūtam, jo personīgi man ļoti patīk dzirdēt mīļotā balsi. Mums ir viens laiks, kad abi divi esam salīdzinoši brīvi, un tad tajā laikā sazvanamies.
23.03.2012 01:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
8 gadus un ta...nopietni. tev tiesam vajag daudz uzmaniibu
24.03.2012 20:48 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Man ir bail, ka viņam mīlestība pāries. Bet zinu, ka man nepāries. Man nekad nepāriet. Ja ir pa īstam, tad uz mūžu.

an nekad nepariet...sanak, tev si ir 1. milestiba???
24.03.2012 20:52 |

Reitings 249
Manās pirmajās attiecībās man patika visu laiku nonstopā sazināties- epastos, sms, zvanos... Bet kad izšķīrāmies, sapratu, ka tā bija viena no lielajām kļūdām. Tagad- tikai nepieciešamības gadījumā, vai arī ja galīgi abiem nav ko darīt. Nu, ja man būtu attiecības- tad es tā darītu.. :))
24.03.2012 20:54 |

Reitings 15092
Nezvanamies viens otram vispār. Pa retam kādu sms varbūt nosūtam. Bet principā telefonu izmantojam tikai, ja kaut kas svarīgs sakāms.
24.03.2012 21:00 |

Reitings 32
Reģ: 23.03.2012
Nē, dodu viņam savu personisko telpu, jo arī man tā ir nepieciešama. Bieža zvanīšanās nogurdina un mani kaitinātu, ja kāds 3 reizes dienā zvanītu tikai lai patiektu: "Čau! Kā iet?"
24.03.2012 21:04 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Man bija lidzigi.Gribejas sazinaties dienas laika,zinat,ka otram viss ir kartibaa.Un ziniet ko ar laiku sapratu-nevis tas trauceja(2 zvani diena no manas puses),bet pieradija to,ka es biju ta,kas mil vairak,jo ja man diena slaika 12h laika PAT REIZI nepazvana,man,piedodiet,tas neliekas normali.Ka var negribeties zinat,ka otram klajas,sajust kaut telefoniski? Majas izrunasim vakara, mes tak vakaros tiekamies...5 dienas nedelja stradajam,brivas tik 2 dienas un ja man liedz diena 2 reizes pazvanit un otram tas TRAUCE,tad elle rata.
Man bija ta,kad es zvaniju,reti pacela utt,bet kad vakara tikamies majas,vinjam visi zvanija vien alaida,vins bez telefona ne gulet,ne uz toleti un es sapratu-ja tie citi ir tik IPASI,vairak ka es-tad bb. Izklausas varbut skarbi un mazliet divaini,bet man patik redzet,ka,piemeram,mana kolegje,40 gados(!) sazainas ar viru ar sms,kur raxtits-Nu milum,ko labu daries? Un ja man jau 2 gada jasak dzivot ka pensionetam parim,tad rauj vinj vells:)
24.03.2012 21:05 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
sazvanāmies max 2 reizes dienā, pārsvarā kādu vienu. kaut kā esam tā pieraduši. pārsvarā gadījumu vienkārši tāpat, lai papļāpātu, vai arī pirms darba laika beigām, lai sarunātu kaut kādu rīcības plānu utml.
24.03.2012 21:17 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
man taapat kaa Mārdžitai un Miquelai...mums tas ir (bija) normali vismaz minimums 3-4 reiz dienā sazināties..sms arii- minimums 4-5 pa dienu...kad saakam dzivot kopaa,tad jau mazaak,tagad atkal - kudii, un man patiik,ja traucee darba laikaa,jo juutos vajadziiga ,ka par mani domaa,utt...citaam patik vairaak lietišķas attiecības, mērena mīļošanās...man ļoti patīk gramata" 7 mīlestības valodas"...tas tiesam daudz ko izskaidro,kāpēc piem.pārim ir strīdi,iespejams,ka viens grib vienu,otrs-ko citu,bet varbūt abi domaa viena virzienā ,bet izrāda to atšķirīgi,tapēc rodas pārpratumi...mana mīlestības valoda vienozīmīgi ir-kopa pavadītais laix un man nekad nav par daudz uzmanības,ucinašanās,utt..kaut vai 100 gadus kopā :D esmu bērnišķīga un nekaunos no tā,vēlos būt saule ap kuru griežās mana vīrieša pasaule.. :))
25.03.2012 17:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)