Enerģijas dzērieni u.c.

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Nekad neesmu dzērusi enerģijas dzērienus? Kāds no viņiem efekts?:D
Šodien nakts maiņa, jūtu,ka atrubīsos pie galda :D
Varbūt kādi ieteikumi, kas dod enerģiju.
22.03.2012 17:18 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Nelietoju, neuzskatu tos par kaut ko labu. Man ļoti nepatīk tā sajūta, ka sirds sitās vai kad nevar aizmigt, kaut nogurums it kā ir. Citreiz pat no kafijas piemetas šīs trauksmei līdzīgās sajūtas, bail, kas būtu no energy drinks.
23.03.2012 10:24 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
skaya, it kā būtībā neesot tik traki. Enerģijas dzērienos esošās vielās ļauj piekļūt organismā paslēptajām enerģijas rezervēm. Protams, ja nav gulētas diennaktis un smagi strādāts UN tad dzer energy - jā, bīstami, taču ikdienas situācijās, veselam cilvēkam, tas tādu bojājumu nerada.
23.03.2012 10:26 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Esmu dzērusi 3x mūžā. Pirmoreiz,lai tikai pamēģinātu,kas tas tāds ir un kā garšo. Efekta nekāda,ne mazākā. Otro reizi pēc Jaungada,1.janvārī,kad vajadzēja no rīta tikt mājas, bet jutos,maigi sakot,slikti. Tad izdzēru Red Bull + stipru kafiju. Efekta nekāda. Kā miegaina biju tā paliku. Visu ceļu žāvājos un mājās tāda pati.
Un trešo reizi klubā pirku Red Bull + vodka vienu pēc otra. Tad gan beidzot bija efekts. :D Tajā vakarā vēl neko,nekada vaina,bet nākamajā dienā bija TĀĀDAS galvassāpes. Nekad mūžā tādas nav bijušas. Likās,ka man galvu plēsa pušu pat putekļu skaņa, kas lidinās istabā.
23.03.2012 10:53 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Njā, es jau tādu galējo scenāriju aprakstīju :D Bet gan jau gluži nevainīgs šīs dzēriens nav, ja ir valstis (aizmirsu konkrēti kur, bet tas ir ES robežās), kurās tas izņemts no tirdzniecības veikalos un to var iegādāties tikai sporta centros un sīkajiem nav cerību tiem tik viegli piekļūt kā Latvijā.
23.03.2012 10:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits